şifresini istekendin sil
Nişanlımla facemız ortak ıkımızın ısmıde var her hangı bı sorun yasamıyoruz zaten face lıstemızde gereklı ınsanlar var varı yoğu eklemıyoruz eger gereksız ekleyenlerı de asla kabul etmeyız zaten sizde bu sekılde yapablrsnz. Kendinizi nıye uzuyorsunuz ayrıca erkek arkdsn ne dıye eklıyor eklenmesı gereken ınsan zaten onu ekler .
bir zamanlar öyleydi zaten canım. şifrelerimiz vardı birbirimizde ama sonra o bozdu yine bunu işine gelmemeye basladı cunku
bizimde zaten tanımadıgımız kimse ekli değil normalde. tanımadıgımız insanı eklemenin bana göre de bir anlamı yok zaten. onu senin söylediğin mantığa sokamıyorumbeni üzmek umrunda değil. abartıyorsun diyor ama bunu yapmayı da kendisi istiyor ne istediğini anlamıyorum. ona kalsa ben sadece bayan arkadaslarımı ekleyicem ona karısmicam o istediğini ekleyip muhabbetlere girecek
Canım şifresını al sılmıycem kımseyı de eger skıntı yaratıcak kımse yoksa ki zaten tanıdık dıyosun sılmezsin..
Senin yerınde olsaydım ben de en az senın kadar sınırlenırdım bana kalırsa ortak face en ıyısı bız cok rahatız gercekten mesela benm nsanlım askerde ama askerdeki arkdslrını bıle eklemez öyle der aşkım pat put bısey flan yazar argo hoşlanmam der ekleyenı nısanlıma soruyorum kabul et derse edıyorum zaten bayan cevresı yok akrablrdan ekleyen oluyor onlrda sorun olmuyor .
hiç sevmem şu face işlerini.. ne kadar gereksiz bir yer anlatamammm
eski erkek arkadasım da boleydi benim... sevmiyodum hoslanmıyodum ama agzımı acıp ona bişey asla demezdim cunku dedikçe inat yaparlar
kendisi kapatırdı açardı bidaha kapatırdı bidaha açardı
niye kapadın niye açtın su kim niye ekli bile demezdim desem bi yalan uydurcak zaten yada tanımıyorum dicek biliyorum bikere msn de birini sorma gafletinde bulunmustum da ayak ustunde kırk yalan dinlemiştim
sonunda baktım olcak gibi degil, dedim kııızım cookie sen bu adama guvenmiyorsun, böle iş olmaz evlilik de olmaz
ne ben değişebilirim ne de o
araya baska sorunlarda girince ayrıldık ve bitti... kafam da rahat etti bi ohh dedim
suan kendim gibi dusunen biriyle sözlüyüm.. bunlar ufak tefek seyler belki ama aslında buyuk sorunların cekirdekleri oluyor cogu zaman
anladıgım kadarıyla ilişkinz biraz sorunlu
birsey size zarar vermeye baslamıssa oturup onunu ardını iyi dusunun, aşk dedigimiz olgu gelip gecebiliyor, kimseye kendinizden cok deger vermeyin
5 yıl dilekolay kolay degil aşıksınzdır seviyorsunuzdur vs.
ama evlilik hiç kolay değil ve geri donusu yok, ciddi bi ilişkide her seyi ince eleyip sık dokumak lazım anlattıklarını okurken benim bile içim şişti
sevgiliniz su haliyle aile babası olabilecek bir tipe benzemiyor
hakkınızda hayırlısı
canım şifresini bana hayatta vermez cunku bunu daha önce yaptım, gecmişte bu da sorun oldu. görüşmüyorum dediği kişilerden mesajlar geliyordu mesela ben görüyordum. yada çooook baska birşey için bir konuda tartıssak girip benim facemi kapatıyordu. şu an kullandıgım face benim 3. facem mesela
şifre istemek bizim için çözüm değil malesef((
eşimle daha yeni çıkmaya başladığımızda o ben ölünce bana facebook açarsınız, "hayatta girmem dediği yere öldüğünde girdi" yazarsınız derdi. sözlendik 5 ay sonra da nişanlandık. ben ilişki durumumu Nişanlı yaptım ama bi baktım ki tek başına nişanlı olmuyor, gittim kendi ellerimle ona önce mail sonra da bir facebook hesap açtım. bütün arkadaşlarım kendini kendi ellerinle ateşe attın diye dalga geçtiler. bi gün ben işe gittim, facebooku açtığımda bir baktım ki açmış orayı albümler yapmış fotoğraf koymuş "aşkımla tatile gittik" "sözlendik" "nişanımız" falan gibi bir sürü albüm. içim rahatladışimdi evliyiz ve listesinde tanımadığım kızlar dahi olsa sorun yapmıyorum ama benim listemde tanımadıklarını sorun yapıyor işte bu kim neden sana bir şey yazmış falan diye. ben de tüm açıklamalarımı yapıyorum. şifrelerimiz de birbirimizde var kafamız rahat. bence önce güven lazım. birbirinize o güveni sağlamak çok önemli.
canım bu face konusunda bende erkek arkadaşımla sorun yaşadım çok eskiden 1 haafta çıktığı kız faceinde vardı arkadaşız falan diyordu bnmde hoşuma gitmiyoru çok kızdım sildirdim kızı.Bir dahada görüşmeyeceksin yoksa olmaz dedim tmm görüşmem dedi. Şuan şifresi var girip bakıyorum arada.
Gerçekten hiç hoş değil sana kim olduğunu söylemediği insanları eklemesi ve muhabbet etmesi ne demek ya bana böyle birşey yapsa erkek arkadaşım ben direkt tmm cnm sen yoluna ben yoluma sen git faceten bulduğun arklarınla gönül eğlendir bb derim.Tabi bunun öncesinde şunu demen gerekir bak senin bu davranışlan hoşuma gitmiyor.Beni zorluyorsun sana olan güvenimi kırıyorsun ha istediğin onlarsa git.Ama benmle olmak istiyorsanda ben sorun istemiyorum tanımadığın kızları ekleyip muhabbet edemessin ben burda eşş... başı değilim bu ilişkiye saygı duymak zorundasın duymuyorsanda bitiririz sen hayatına bakarsın ben hayatıma bakarım.Bu şekilde konuş derim bunları dedikten snra sana tmm bitirelim diyorsa e cnm zaten bitmesi gereken birşeymiş derim ama bu konuşmayı ya yzyüze yada telefonda yap.Msjla yapma yani çnkü msjın erkekler üzerinde pek etkisi olduğunu düşünmüyorum yani en azıdan bn erkek arkadaşımla msjdda pek anlaşamıyorum diyelim neyse yinede sen bilirsin tabi bu bnm tavsiyem cnm
benim erkek arkadaşım da tanımadığı kişileri ekliyordu, bir keresinde sarışın dekolteli ne idüğü belirsiz bir kız onu eklemiş, o da kabul etmiş.sorun edeceğimi anlayınca sildi hemen.
ama o lafı ben de çok duyuyorum "sen kızsın ben erkeğim" ne alakası var ya bu devirde kızların ağzı erkeklerden daha çok laf yapıyo.
bence sakın izin vermeyin öyle başkalarıyla konuşmasına.
ah canım ahhh yaptım bunların hepsini. artık aklıma gelen çözümüm kalmadı. senin yazdıklarının aynısını söylemdim zamanında. her seferinde bir daha yapmayacagım etmeyeceğim deyip üzerinden belli bir zaman gectikten sonra gene aynı seye baslıyor. bak dedim bu internet bizim sonumuz olacak haberin olsun dedim.
bu zamanlarda bağırır çağırır aklınca beni bastırmaya çalışır. bende altta kalmayınca (haksız olsam bağırıp çağırmasına katlanırım) 2 gün sonra özür diler bir daha yapmayacagım der. bendeki çözümler tükendi artık. başka bir çözüm bulmam lazım bunun önüne gecmek için ama ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?