Biraz kendine deger ver, senden önemli degil hicbir sey bunu unutma.
Ve ne kadar kararli oldugunu anlamasini sagla, bu konuda sen haklisin ve seni sacma bahanelerle avutamaz.
Eger simdi senin isteklerine düsüncelerine önem vermiyorsa bu evlilikde de pek farkli olmayacak demektir, madem ciddi bir iliski madem ortak hayalleriniz var o zaman iki kisilik düsünmeli her zaman.
Bu arada facebook hesaplarinizi kapatin ikinizde, tek cözüm bu.
arkadaşım çok büyütmüşsün bu face meselesni..
erkekleri oluruna bak..
bu olayları görmezden gel..
kendi hatasını kendi görür ve yapmaz ..
ama sen inatlaştıkça oda kendsni haklı görüyor ve yapmaya devam ediyor...
ben nişanlıyım nişanlım benim facmi kapatmamaı istedi..kendi facinde benim adımı ekledi ortak kullanalım artık dedi..
1 haftada sonra açtım,ilk defa face yüzünden küçük bi tartşma yasadık o gün..
ben ayrı bi bireyim,sense ayrı..
senin iş çevren farklı geçmişteki arkadaş ortamın arkadaşların..benmkisi farklı..
ben rahat edemem senin facinde..3 yıllık facmi silemem saçma sapan bir kıskançlığın yüzünden ki bana erkekleride sil demişti..
orda bana yanliş olan hiç bi erkek yok..böyle lisedeki ergen kişiliklerin yaptığı davranışlarda bulunma..
birbirimze güveniyorsak eğer bu şekilde devam ederiz dedim..
2 şartı oldu kendi facime onunda ismini ekledim birde profil fotosu hep ikimzin oldgu fotolardan olcak dedi ve o şekilde anlaştık..
ne bana hesap sorar nede ben bu kim,bunu niye ekledin vs...
çünkü birbrmze güvenimz tam..
orda nişanlı oldguumz zaten belli..
zaten ben sormadan o söylüyor bu işyeri arkadaşım vs...
arkadaşım bence buyutme bu face meselesni..
5 yıllık çaban emeğin yazıktır yaa..
emin ol kendiliğinden olgunlaşır görmezden gel derim ben sana..
daha asil ve daha büyük gözükürsün sevgilinin gözünde emin ol..
3 erkek kardeşe sahip biri olarak yorum yapıyorum...
anaaam okudukça darlandım okudukça darlandım artık fesat düşünmeye başladım :)
öncelikle eğer sende şifresi varsa erkek arkadaşının faceinin, kendine fake bir bayan profili aç. sağdan soldan resimler koy. erkek arkadaşına ekle ve erkek arkadaşının profilinden açtığın sahte profiline abuk subuk hakaretler yaz sonra o fake profile dönüp erkek arkadaşının profilini şikayet et. şikayet açıklamalarından taciz hakaret şiddet vs birini seç facebook otomatikman kapatıyor zaten profili :))
bu kadar sahtekarlık düşündüm artık napim eşine eliyle facebook açmış biri olarak o kadar iyimser düşünüyorum ki ben aslında böyle bi insan değilim ya
bende yaşadım böyle bi sorun facebook şifresini istedim bana güvenmiyosun ben seninkini bi kere bile istemedime getirdi sonra ben bi şekilde girdim facesine dikkatimi çeken bişey olmadı o bunu bi şekilde öğrendi ve o facesini kapattı ben facesi yok sanarken benden gizli face açmış
bence bu ufak bı sorun degıl. tamamen 'guvensızlık'.. ve bı ılıskının en temel taslarından bırıdır. yanı erkek arkadasına guvenıyor olsan ekledıgı kızlar senı bu kadar rahatsız etmezdı dıye dusunuyorum. yanı bunun arkasında baska seyler aramazdın. eger cıddı dusunuyorsanız canım bence oturup bı tartmalısın kendını ve erkek arkadasını. sonucta evlendıgınız zaman hersey cok daha zor olabılır, baştan onlem almak daha mantıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?