Kızlar Sinirden Çıldırmak Üzereyim!!!

inan yaptım buna benzer şeyleri :))) söylediklerinin aynısını söyledim. mantık olarak insanın hatasını anlaması gerekiyor değil mi? yok benimkinde böyle olmuyor.
sen sırf bana inat yapıcam diye böyle yapıyorsun demeye başlıyor. sonrada o mesele soğumuyor. gerçekten tanımadıgım biri bile olsa ilerde baska bir zamanda bunları karşıma çıkarıyor bir tartısma anında. sen zaten internetten tanımadıgın adamlarla görüşüyorsun falan filan diye. kendi yaptıklarını ben yüzüne vurdugumda da off yeter be deyip kaçıyor :)))))

şimdilik sildim onu faceden. git ne yapacaksan kimi ekleyip ne halt edeceksen gözüm görmeden yap en azından sinirimi zıplatma dedim. eklemiş yeniden ama kabul etmem daha. hemen aklı benim neler karıstıracagıma kayıyor. silindiğini görünce sen kimi eklemek için beni sildin bu olayı bahane mi ediyorsun beni silmek için, kimi görmemi istemiyorsun orda falan demeye başladı.

bu tür saçma sapan tartısmalar yüzünden bir gün tansiyonum iyice fırlayıp bir yerime inme inecek ya hayırlısı. ya o beni yiyecek ya ben onu. başka çözüm gelmedi artık aklıma sildim bende. çok yoruldum sacma sapan seylerle ugrasmaktan. hayır ugrastıgımız seyde bişey olsa :)) ailelerden biri duysa ne derler bize çok merak ediyorum.

valla buna benzer bir durum bizde de oldu. bir kız vardı üniversiteden arkadası sinir olurdum kıza. sildirdim sildi önce. baska zaman gene eklendi yine tartıstık sildirdim. baska zaman gene eklendi gene aynısı sildirdim. kızı en az 10 kere ekleyip silmiştir yani.

en son bir gün dedim ki ya sen bu kızı 10 kere ekleyip sildin en az. bu kız sana hiç sormadı mı sen beni niye sürekli ekleyip siliyorsun diye dedim. sordu dedi. sen ne dedin beni sucladın di mi dedim. yok dedi Frizya silmemi istediği için sildim dedim önce dedi. o kızda demişki ayyyy siz 5 senedir birliktesiniz hala böyle seylerle mi ugrasıyorsunuz ben seni kardeşim gibi görüyorum falan demiş. benimkide ben de ondan silmesini istiyorum o da benden silmemi istiyor karsılıklı yani demiş.

ve en son kız onu istemediğimi bilmesine ragmen yine eklemiş!!!!! benim koca kafalı da kabul etmiş. yine aynı manzara.
baktım kız sinir oldugumu bile bile ekliyor kıza mesaj attım ağzıma ne geliyorsa yazdım. bir daha gıkı cıkmadı. umarım bir daha da cıkmaz...

Son düzenleme:

Canım ozaman allah sabır selamet versin sana işin çok zor yanii inş. bu en son silme olayıyla kendine gelir umut etmekte fayda var yaniii Nasıl tamamen değiştirebilirsin diye düşünüyorum aklıma birşey gelmiyrr

ben nasıl değiştireceğimi biliyorum canım
son çare olarak şu ahşap şekillendirme aletlerinden edinip fincanı taştan oyarlar içine bade koyarlar misali oyup oyup şekillendiricem kendisini...

ben nasıl değiştireceğimi biliyorum canım
son çare olarak şu ahşap şekillendirme aletlerinden edinip fincanı taştan oyarlar içine bade koyarlar misali oyup oyup şekillendiricem kendisini...

Güzel bir yöntemmmm Birde aklıma şu geldi yanındayken tatlı dille iki cilve yapıp falan yapma böyle şeyler üzme beni desen yararı olur mu acaba

Güzel bir yöntemmmm Birde aklıma şu geldi yanındayken tatlı dille iki cilve yapıp falan yapma böyle şeyler üzme beni desen yararı olur mu acaba

valla canım bırak iki cift tatlı lafı yalvardığım bile oldu. nolur katlanamıyorum böyle şeylere diye. yanımdayken söz veriyor bir daha olmayacak böyle şeyler diye, üzerinden zaman geçince unutuyor.

Bence cok soguk bir ifadeyle böyle devam ettigi sürece hayatina sensiz devam etmek zorunda oldugunu söyle ve telefonunu kapat bir süre sana ulasamazsin.
Sevgiyi, aski gectim sana karsi saygisi olmali, öyle kim oldugu belli olmayanlari eklememeli.
Kesin tavrini koy, öyle taktikle felan olacak is degil bu.

canım bununla da tehdit ettim ve yaptım da artık canıma tak etmişti (sadece bu internet konusu değil bununla beraber birkaç baska seyde üstüste geldiği bir zamandı)
gercekten dolmustum ve dedim tamam sen onlarla devam etmek istiyorsan et ama ben yokum dedim. kendini o insanlarla mı kıyaslıyorsun ne sacma falan dedi. bu hale getiren sensin kusura bakma dedim. görüşmedik bir süre. sonrasında arayan o oldu ben sensiz yapamıyorum nolur tamam diye. ha bide alttan alttan suclu yine ben oldum laf vurmayı da ihmal etmedi. onu günlerce aramadan sesini duymadan nasıl yasamısım falan

ama dediğim gibi üzerinden zaman gecince birşey farketmedi. sürekli de ilşkimizi bitirmekle tehdit edemem çünkü bu sefer ilişkimiz çocuk oyuncagına döner.
benim amacım ilişkimize zarar vermeden bunun üstesinden nasıl gelebilirim. çözümlerim gerçek anlamda tükendi

Son düzenleme:

Hayir bence öyle düsünme, sana zaman veriyorum düsün tasin ne istedigine karar ver ve öyle karsima cik diyebilirsin.
Eger bana deger veriyorsan, saygi duyuyorsan rahatsizlik duydugum seyleri yapmazsin, ama buna ragmen yapmaya devam ediyorsan demek ki benim ve düsüncelerimin bir önemi yok senin icin.
Tehdit et demiyorum sadece kesin bir dille gayet kararli bir konusma yap onunla, durumun ciddiyetini anlasin sacma bir kiskanclik zannetmesin.

şu anda görüşmüyorum kendisiyle. yine birkaç gün görüşmeyeceğiz çıkıp gelecek sonra niye beni aramıyorsun diye.
zamanında ciddi ciddi de konustum, sinirim bozuldu ağlayarak da konustum bugüne kadar ama sanırım kısa kestim tavrımı
tavrımı kısa kestiğim için alıskanlık oldu aslında bu onda. nasıl olsa birkaç gün görüşmeyiz sonra normale döner diye bile düşünüyor olabilir.
bu fikrini kırmam lazım onun. bu seferkinin her zamanki gibi 3-5 gün görüşmemekle sınırlı kalmayacagını anlamalı. daha sert durmalıyım sanırım.

offff 5 senedir çocuk büyütüyorum sanki uğraştığım şeylere bakın

Son düzenleme:
yine ayrılırsanız barışmak için çabalar die düşünüosann ztn o duruma gelmşsnz çok sinrlisin haklısında. yine yap bu sefer gerçekten yokm fln de. sonra barşmak istediğinde bi şartla faceni kapat yoksa olmuo böyle de. ama barşcak die eminsenn

al benden de okadar bu facebook yuzunden ne tartışmalar salak sıte kıskançlık yapınca sorunca sildirince hemen psikopat damgası 5-6 kızı sildirdimde artık bişi deyınce aaaa ama dıye lafı agzıma tıkıyor

hepimiz benzer dertlerden müzdaripiz yani bu erkeklerin hepsi mi aynı olur yaaa

kızlar resmen siteye savaş açmıs durumdayım. aslında zamanında kapattırabilmeyi başarmıştım bir zamanlar
ama baska bir konuda bir tartısalım hemen faceye vuruyor kendini
sonrada sucu bana atıyor yine sana cok kızdım, beni çok kızdırdıgın için sinir anında yaptım deyiveriyor hiçbirşey bulamazsa

Son düzenleme:

Biraz kendine deger ver, senden önemli degil hicbir sey bunu unutma.
Ve ne kadar kararli oldugunu anlamasini sagla, bu konuda sen haklisin ve seni sacma bahanelerle avutamaz.
Eger simdi senin isteklerine düsüncelerine önem vermiyorsa bu evlilikde de pek farkli olmayacak demektir, madem ciddi bir iliski madem ortak hayalleriniz var o zaman iki kisilik düsünmeli her zaman.
Bu arada facebook hesaplarinizi kapatin ikinizde, tek cözüm bu.

ne kadar söyledim kapatalım şunları bak burası bizim sonumuz olacak diye. kabul etmiyor. yada bir kez kapattırabildim kısa zaman sonra birşeyi bahane ederek yeniden actı
ama bu sefer kararlı olucam çünkü az buz değil artık beni çiğnediğini görmek gerçekten sinirlerimi bozuyor.
resmen beni çiğnemektir bu.
ne yapıyorum aldatıyorum mu seni aldatıyormusum gibi muamele yapıyorsun diyor bazen ne alakaysa. anlıyor ne demek istediğimi ama anlamamazlıktan geliyor. işine gelmiyor çünkü.

Kafasina göre takilmak istiyorsa o zaman sensizligi kabullenmis demektir.
Cok soguk ve sakin bir sekilde söyle söyleceklerini, asla sesini yükseltmeden, sinirlenmeden, inan böyle daha etkili olacaktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…