• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

Sonunda çıkmış sorular da bitti biraz dinleneyim artık. Maliyette çalıştığım sözeller hep çıkmış sınavlarda ve sayısal sorular bile tıpa tıp aynı sorulmuş sayıları bile değiştirilmemiş :ssz:
İnşallah hepsi çıkar fullerim :1:

Ya kızlar, bu çıkmış soruların cevaplarını anlayamadım yaa.. Maliyet muhesebesine bakıyorum indirdim soruları ve cevapları ama hangisi hangisinin cevabı bulamadım :26: 2 tane maliyet muhasebesi gözüküyor ben hangisine bakıcam acaba..

offf kızlaarr ya benn sınava hiçç çalısamadım napcammmmm :((( 1 gün kaldııı:(

tek yapabileceğin şey bugünden itibaren cumartesi günü gireceğin sınavlarının son 5 yılın çıkmış sorularına çalışıp cumarteside pazar günü gireceğin sınavlarına çalışmak olsun.Başka türlü bişey yapılmaz bu saatten sonraa emin ol yararı olacaktır ben yarın sadece soru çöüzcem benim konularım bitti...:nazar::nazar::nazar:

Herkese başarılar diliyorummm.Sonuçların güzel olması dileğiyleee...:38::38::38:

çok korkuyorum çok kızlar azönce ağla ağla şeytan dio girme sınava 1,5 aydır çalışıyorum hepsi birbirine girdi allahım inşallah hepimizin yardımcısı olur çok istiyorum şu dersleri vermek ama artık nasip yaaa nediyim:50:

çok korkuyorum çok kızlar azönce ağla ağla şeytan dio girme sınava 1,5 aydır çalışıyorum hepsi birbirine girdi allahım inşallah hepimizin yardımcısı olur çok istiyorum şu dersleri vermek ama artık nasip yaaa nediyim:50:

Evham yapma, çıkmış sorulara bak her şey oturuyor. Bende öyle düşünüyordum sorulara bakınca şekillendi hepsi...

hadi bakalım kızlar.geldik son güne.Allah hepinizin gönlüne göre versin.inşallah yüksek notlar alırız:16::16:

kızlar böyle damdan düşer gibi oldu ama kusura bakmayın.lütfen sizin fikirlerinize ihtiyacım var.sınavla ilgili açtığım konuma bi bakarmısınız.bu arada rabbim hepinizin yar ve yardımcısı olsun.

Son düzenleme:

Yıl sonu sınavlarına çalışma grubu

toplam ünite sayısı - çalıştığı ünite sayısı

piolin ................. - ......................
Prensesperi.............-.....................
Merguana............-......................
Bulancak28...........-..................
December90............-....................
Sifaa.....................-.....................
Incireceli..............-....................
Bedbaht-tosba............-.................
Souklima20................-.....................
Gulbebek...................-....................
Rhodes64..............-........................
Semiha..................-......................
Arcak....................-....................
Ferdici......................-.................
Goldflay...................-...................
Teknurum...............-................
Ndd..........................-.....................
Sedosumm...............-..................
Papucya..................-.................
Sevgi meleği...............-...............
Esoesin...................-................
goldenvenus...........-................
Enkidu...................-................
Ebrutolga...............-................
Bal.......................-................

kızlar yarın sınav var ve ben hıc calısamadım:5:bıkac kez baktım ama yok hıcbısey anlamıyorum zaten haftaıcı calısıyorum kucuk oglum var hıcbıseye zamanım yok bırde hamılelık cıktı ıyıce kaldı uyku halı fılan hayırlısı artık ıns onumuzdekı sınavlarda bıseyler yapabılırım :26:

herkese basarılar:34:

merguanacıgım sen listeyi yapmıssın bile :18::18::18: bir hafta tatil vereceğim kendime ondan sonra başlayacagım çalışmaya :32:

merguana yıl sonu listesine benide eklermisin.ara sınavlara istediğim gibi çalışamadım finale iyi hazırlanmam lazım herkese başarılar

merguanacıgım sen listeyi yapmıssın bile :18::18::18: bir hafta tatil vereceğim kendime ondan sonra başlayacagım çalışmaya :32:

canım yılsonunun vakti az.ondan hemen eklemek istedim.bende 1 hafta çalışmam belki:16:

merguana yıl sonu listesine benide eklermisin.ara sınavlara istediğim gibi çalışamadım finale iyi hazırlanmam lazım herkese başarılar

ekliyorum tatlım kaç üniten var:16:

Yıl sonu sınavlarına çalışma grubu

toplam ünite sayısı - çalıştığı ünite sayısı

piolin ................. - ......................
Prensesperi.............-.....................
Merguana......50......-......................
Bulancak28...........-..................
December90............-....................
Sifaa.....................-.....................
Incireceli........49......-....................
Bedbaht-tosba............-.................
Souklima20................-.....................
Gulbebek...................-....................
Rhodes64..............-........................
Semiha..................-......................
Arcak....................-....................
Ferdici......................-.................
Goldflay...................-...................
Teknurum...............-................
Ndd..........................-.....................
Sedosumm...............-..................
Papucya..................-.................
Sevgi meleği...............-...............
Esoesin...................-................
goldenvenus...........-................
Enkidu...................-................
Ebrutolga...............-................
Bal.......................-................
sadakattt ......65......-................

Son düzenleme:
65 ünite canım.teşekkür ederim.Ben ara sınav ünitelerine de iyi çalışamadım o yüzden
Daha doğrusu çalıştım ama ara verince bi daha da tekrar yapmadım aklımda bişey kalmamış.

Son düzenleme:
Back
X