• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

kızlar yine yardım istiyorum sizden çok ister oldum ama napıyım inanın kafam sepet oldu artık kitap okumakdan.şimdi ben kitapları bitirdim.test çözüorum artık ama yanlışlarım çıkıor ve kitapları tekrar yapmak istemiorum çünkü kafam artık almıyor elimde son 10 yılın çıkmış soruları var her dersten 400-450 arası sorular artık ben bunlara mı kapaklanıyım kitaplarımı kenara bırakıyım diorum ya bu 450 sorudan 20 tanesi çıkmazmı yaaaa:37::37::37::37::37:

cnm bencede bırak artık çıkmış soruları çöz.. çalştğn konuları pekiştttrirsn.. Bu saatten sonra yapableceğin en iyi şey çıkmş sorulara çalşmak

Kızlar bu hafta tekrara başladım.. Muhasebeden hiç anlamıyorum ya tek korktuğum ders o kızlar ya :26:

benm de geçen yıl ki korkulu dersim muhasebe idi... vizeden 47 almştım cnm bütünlemede verdim yazın oturdum muhasebe çalştım. cnm konuları az çok anladıysan bolbol soru çöz. Allah yardımcın olsun inş. geçersn

canım tekrar yap daha 4 gün var hepsi aklına gelir :34:[/QUOTE]

teşekkür ederim umarım olur yaa gündüzleri işteyim o yüzden akşamları derinlemesine çalışamadım yorgun uykusuz olduğu kadar çalıştım sonuç sıfır çünkü anlayamıyorum :14: artık geçmiş sorulara bakıcam inşallah olur :59:

Son düzenleme:
ağladım ağlıycam artık...yok yok yok anlayamıyorum 1 ay önce çalışmaya başladığım halde bomboşum soru çözmeye çalışıyorum ama yok yaa 1 ve 2.sınıftayken son 2 hafta çalışarak geçtim...ama 3 sınıfta kaldım şuan sınıf tekrarı yaptığım halde ve 1 ay önceden çalışmaya başladığım halde BOMBOŞUM tekrar kalıcağım kesin :43::43::43::43::43:

canım tekrar yap daha 4 gün var hepsi aklına gelir :34:

teşekkür ederim umarım olur yaa gündüzleri işteyim o yüzden akşamları derinlemesine çalışamadım yorgun uykusuz olduğu kadar çalıştım sonuç sıfır çünkü anlayamıyorum :14: artık geçmiş sorulara bakıcam inşallah olur :59:[/QUOTE]

ağladım ağlıycam artık...yok yok yok anlayamıyorum 1 ay önce çalışmaya başladığım halde bomboşum soru çözmeye çalışıyorum ama yok yaa 1 ve 2.sınıftayken son 2 hafta çalışarak geçtim...ama 3 sınıfta kaldım şuan sınıf tekrarı yaptığım halde ve 1 ay önceden çalışmaya başladığım halde BOMBOŞUM tekrar kalıcağım kesin :43::43::43::43::43:

cnm bölümün ne??

canım olumlu düşünmeye hatta hiç düşünmemeye çalışıyorum.hayat karmasasıyla aklım o kadar dolu ki derslere odaklanamadıgı farkettim son günlerde.şimdiye kadar çalıştıklarım belki sınavda aklıma gelir.hayırlısı olsun :29:

canım tekrar yap daha 4 gün var hepsi aklına gelir :34:

teşekkür ederim umarım olur yaa gündüzleri işteyim o yüzden akşamları derinlemesine çalışamadım yorgun uykusuz olduğu kadar çalıştım sonuç sıfır çünkü anlayamıyorum :14: artık geçmiş sorulara bakıcam inşallah olur :59

neden bu kadar stres yaptıgımı anladım.okudugum aklıma girmiyor konsantre olamıyorum :5::5::5: dün tekrardan sonra çözdüğüm sorular yanlış çıktı hep.tüm üniteleri bitirdim tekrarda yapıyorum ama odaklanamıyorum.sonuçlarım çok parlak gelmeyebilir.şmdiden kendimi hazırlasam iyi olacak sanırım :18::18:

aynı durumdayız 2 dersim var geniş geniş çalışayım dedim yazarak çalıştım ama nafile
testlere bi bakıyorum tökezliyorum
konsantre olamıyorum sanırım
bu da beni çok ama çok gerdi ki artık 3 ünitem kaldı okunacak
okuyup testlere odaklanmayı düşünüyorum artık can sıkmanın bi faydası yok
stres sıkıntı bizi derslerden daha da uzaklaştırıyor yanlış yapmamıza neden oluyor...
zor ama stres yapmamaya çalış sık sık mola ver canım :71:

işletme canım senin bölümün ve sınıfın ne???

bu arada biraz önceki msjımı düzeltmeye çalışırken bikaç kere yazmış oldum kusurabakmayın

cnm iktsat benm bölüm 3. sınıfım... işletme dersleri muhasebeden dolayı zor.. işletme okuyorsan muhasebe mantğnı iyi öğrenmn lazım cnm her yıl bi tane muhasebe dersinz oluyor.. bizim allahtan tek 1. sınıfta vardı...

cnm bu arada aslında düzenli çalşmşsn niye böylesin önceki yıllarda bu şeklde değilmşsn bi problemn var galiba cnm.. canını sıkan bişeyler olmaalı psikolojin iyi değil galiba:26: benm de sorunlarım olunca aynı bu şeklde oluyorum o yüzden dedm cnm. sorunların varsa önce onlara çözm bul ben gibi herşeyi kafaya takan birysen derslere veremezsn :31: Allah yardmcn olsun. cnm yinede umutsuzluğa kapılma..

cnm iktsat benm bölüm 3. sınıfım... işletme dersleri muhasebeden dolayı zor.. işletme okuyorsan muhasebe mantğnı iyi öğrenmn lazım cnm her yıl bi tane muhasebe dersinz oluyor.. bizim allahtan tek 1. sınıfta vardı...

Benim 2 dersim alttan kaldı istatistik ve tarih
3 derste bu sene den var maliyet muhasebesi,iş ve sos güv.hukuku,yönetim bilgisi

bide işin komiği benim mesleğimde muhasebe ama maliyet muhasebesi çok başkaymış yaa 1 ve 2 sınıfta muhasebe derslerinden büt.ye bile kalmadım ama maliyet muhasebesi çok ters mantıkta

3 derste bu sene den var maliyet muhasebesi,iş ve sos güv.hukuku,yönetim bilgisi

bide işin komiği benim mesleğimde muhasebe ama maliyet muhasebesi çok başkaymış yaa 1 ve 2 sınıfta muhasebe derslerinden büt.ye bile kalmadım ama maliyet muhasebesi çok ters mantıkta

cnm benm yakın bi arkadaşımın da mesleği muhasebe ve işlet 3. sınıf.. o da aynısını söylüyor.o da aynı şeyden şikayetçi :9: o karacan ın nokta atışlarına çalışıyor

Kızlaaaaaar :52:
Beynim durdu artıııııııııııık beeenim yaaa sanki hicbirsey yokmus kafamda gibi :43::43:

cnm benm yakın bi arkadaşımın da mesleği muhasebe ve işlet 3. sınıf.. o da aynısını söylüyor.o da aynı şeyden şikayetçi :9: o karacan ın nokta atışlarına çalışıyor

İnsanın bide mesleği olunca söylemeye de utanıyo muhasebeden kaldım demeye :17:

Kızlaaaaaar :52:
Beynim durdu artıııııııııııık beeenim yaaa sanki hicbirsey yokmus kafamda gibi :43::43:

senin bölümün ve sınıfın ne cnm :59:

gülincim,
Bende işletme 3. sınıfım. Diğer dersleri hallettim. Maliyetin sırf sözellerine çalıştım. Finansa hiç bakmadım. Şöyle bi okucam bugün çıkmış soruları çözücem.
O dersi nasıl verdin? Ya ben muhasebe bilmiyorum ki nasıl veriyim. Çok saçma..
Finansa nasıl çalışmamı önerirsin son 4 gün :)
Olmadı finalde,bütte veya seneye veririm artık 1 dersi.
Of of çalışıyorum çalışıyorum beynimde birşey yok.:50::53:
İktisatta sayısal ders var mıydı?:26:

gülincim,
Bende işletme 3. sınıfım. Diğer dersleri hallettim. Maliyetin sırf sözellerine çalıştım. Finansa hiç bakmadım. Şöyle bi okucam bugün çıkmış soruları çözücem.
O dersi nasıl verdin? Ya ben muhasebe bilmiyorum ki nasıl veriyim. Çok saçma..
Finansa nasıl çalışmamı önerirsin son 4 gün :)
Olmadı finalde,bütte veya seneye veririm artık 1 dersi.
Of of çalışıyorum çalışıyorum beynimde birşey yok.:50::53:
İktisatta sayısal ders var mıydı?:26:

Canım inan ben 3.sınıfta ki geçtiğim derslerimi her karanbole geçtim ders pek çalışamadım sadece son 3 yılın sorularını çözmüştüm en güzeli aslında soru çözmek ilk 2 senede de soru çözerek son 2 hafta çalışarak geçtim,3 ağır diye ders çalışıyorum bide sınıf tekrarıyım ya şansa kalmasın diyorum ama yok sonuç hüsran :5:

Canım inan ben 3.sınıfta ki geçtiğim derslerimi her karanbole geçtim ders pek çalışamadım sadece son 3 yılın sorularını çözmüştüm en güzeli aslında soru çözmek ilk 2 senede de soru çözerek son 2 hafta çalışarak geçtim,3 ağır diye ders çalışıyorum bide sınıf tekrarıyım ya şansa kalmasın diyorum ama yok sonuç hüsran :5:

Vallaha bende korkuyorum ve aöf çalışmak çok sıkıcı bunaltıcı taarifsiz o derece :5:
Bitse de kurtulsak ben dgs ile seçtim direk yani 1 ve 2 dersleri ne bilmiyorum merak etmedim bile.
İçimden ders çalışmak gelmiyor inan. kpss çalışırken zevk alıyorum. mutlu oluyorum bu nasıl bir şey ben anlam veremedim. daha final var :25:
Bakalım inşallah geçeriz. Verdiğimiz emek para boşa gitmez.
çıkmış sorulara bakayım işte bende. daha giriş belgemi çıkarmadım yazıcıdan :50:

kızlarrr 3 günlüğüne işyerinden izin aldımm şimdiden herkese başarılar,umarım emeğimizin karşılığını alırızz.kendinize iyi bakınnn..:16::16:

Pazartesi geldiğimde umarım güzel şeyler yazarım ,yazarız okuruz arkadaşlar görüşürz..:16::16:

Son düzenleme:
Ay kızlar güzel bir site buldum çıkmış soruları falan ders ders bölüm bölüm düzenlemiş yıl yıl çok hoşuma gitti.
Bir dersin çıkmış soruları nı hallettim. diğer dersi de çözeceğim.
Hergün 2 dersin cıkmıs sorularını çözünce perşembe bitiyor cuma dinlenir sınava giderim.
Kafam bi milyon:27:

Kızlar bilindiği üzere ben tekrarlara geçtim ama bu maliyet muhasebesini anlamıyorum ya kalcam galiba ben bu dersten :26: Aslında matematiğim iyidir finanstan filan korkmuyorum ama bu muhasebe apayrı bir şey ya. Napcam ben ya pufff, sallama da da iyi değilimdir :26: Bu arada bende normal üniden dikey geçişle işletme 3.sınıftayım kızlar.. Okulda 1.sınıfta genel muhasebe görmüştük ama bu maliyet muhasebesi çok zor yaa..

Son düzenleme:
Back
X