selam kızlar nasılsınız?
benim daha ünitelerim var bugun ve yarın bitirmem lazım :18: değilse yetiştiremeyeceğim
merhabalar sizin sistem değişik siz her dönem giriyosunuz sınava biz yılda bir vize ve finale giriyoruz doğruo yüzden bizim vizeye kadar olan üniteler daha fazla sizin ilk dönemkinden 4 ay önce başlayıp 50 60 yapabiliyoruz o yüzden sizin sisteme göre çok az bölüm var fakat buradaki arkadaşlar daha o sisteme geçmiş değiller aramızda iktisat var işletme var benim bölümümde halkla ilişkiler sosyal hizmetler var daha bir sürü var sana da başarılar dilerim
merhaba.kızlar işletme 3.sınıftayım 9 dersim var 2 tanesi 2.sınıftan.muhasebe bürosunda çalışıyorum malum mart ayıydı işler yoğun olduğundan çalışamadım yorgun uykusuz eve gelince olmadı.2 ders bitirdim ama öylesine çalıştım 1 hafta kaldı nolur bana bi yol gösterin napıyım ben nasıl çalışıyım yardımlarınızı esirgemeyin lütfen
geçmiş 6 yılın sorularına bak tatlım ve çıkmış sorulardan gelsin die dua et,şuan durumu sadece bununla kurtarabilirsin..genelde çıkmış sorular gelio çünkü ama aöf uyandıysa yandık galiba :)
piolincim bitirdim tatlım ben 49 da 49 um sonunda yaşasınnn yetişti..6 gün kaldı tekrara içim çok rahatladı ya...çok şükür Allah ımaa o kadar aksilik yaşadım ama bitirdim sonunda...
valla kaç gündr dinleniyorum beynim sulandı ders çalşmaktann ama pazartesii çıkmş sorulara ve nokta atış sorularını bi daha gözden geçirecegmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?