Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçen sene inkılaptandan bende korkuyordum ama çok da zor gelmedi.çalışmıştım ama tekrara zamanım olmamıştı ona ragmen güzel geçti sınavlarımbence size yaparsınız
![]()
merhaba.kızlar işletme 3.sınıftayım 9 dersim var 2 tanesi 2.sınıftan.muhasebe bürosunda çalışıyorum malum mart ayıydı işler yoğun olduğundan çalışamadım yorgun uykusuz eve gelince olmadı.2 ders bitirdim ama öylesine çalıştım 1 hafta kaldı nolur bana bi yol gösterin napıyım ben nasıl çalışıyım yardımlarınızı esirgemeyin lütfen![]()
slm kızlar nasıl gidiyor
ben soruları ezberledim ama iktisadın soruları nı aklımda tutamıyorum ya üfff![]()
aof sınavlarında çıkabilecek en yakın sorular bazen bire bir bile oluyo ortalama 30 sorudan rahat 20 nn üzerinde aynı soru tipi geliyoo ben ağırlık olarak buna çalştımcanım bu nokta atış soruları ne ?
valla ikt zordur mantık işi artık tanımları ezberle çıkmş sorulara bak ne tip soru geliyo onların üzernde yoğunlaşşslm kızlar nie cvp vermiosunuz ya??
slm kızlar nie cvp vermiosunuz ya??
selam kızlar çok şükür ünitelerim bitti ama kafam bomboş :86: üzülüyümmü seviniyimmi ki :26: üniteler bitti diye :97: bana acil akıl verin tekrar mı yapayım ki sanmıyorum yetişmez yoksa sınava kadar soru mu çözüyümama benim çıkmış sorular yardımcı kitabım yok
yardımcı çalışma kitaplarımın ünite sonlarında ara deneme sınavları var ya
işte onlardan yararlanacağım :44: sadece o soruları çözüyüm demi kızlar ayyyy kafam acayip yaaa
sizler ne durumdasınız
![]()
![]()
![]()
bende senın gibi yapıcam ayrıca sorı bankası vs almadım..gecen senekı çıkmıs soruları alacaktım güya evden onuda unuttugum(şuan evıme 4.5.saatlık uzaklıktayım ) için kaldım denemelere .. bence tekrar ve o ara denemeler işimizi görür![]()
merababende evimden 1.5 saat uzaklıktaydım bugün evime geldim ve bende son ünitemi çalışacağım kitabımı geldiğim yerde unuttum
kısmet değilmiş artık
merguanacım ben o dersi bütünlemeye bırakmıştım
egemin çıkmış sorular kitabını çalıştım geçtim
bence çıkmış sorulara bak,ne de olsa ara sınav %70 etkiliyor
ben 30 33 67 aldım.sen ilk sınavdan biraz yüksek almaya bak yani 40ın üzerinde falan
eğer öyle olursa finalde 53-55 alsan geçiyorsun
hayırlısı artık ne diyeyim:18:
cnm ben kesin ondan kalıcam hiç umudum yok ya![]()
ayy bende hazır evime gitmişken hatta babamlara öyle demıstım notlarım evde kaldı onları alamaya gıdıcem dıye ama nerdeee... eve geldıkten sonra aklıma geldiiihakketen kısmet değilmiş yaaa bide tekrar onun için gidip gelemem valla ..artık denemelerle idare edicem napıyım
![]()
evet canım bende tekrar gidemiycem artık son ünite zaten ama sen geçmiş yıl sorularına internetten bakabilirsin
...