- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
özledim senipiolincim benim de ünitelerim bitti toplam 20 ünite
bilgisayarım bozuktu çoktandır internete giremiyordum zaten,bu arada staja gitmeyeceğim dersleri hep boşladım ya:26:
kızlar ne alemde üniteler sorular dökelim bakalım :)
ben bu son haftayı arapçaya ayırmıştım ve büyük bir stresle çalışmaya çalışayıyorum arapçaya ve iflah geldi artık çok zor bi ders allah yardımcı olsun hepinize...
çıkmış soruların ben geçen 2 yılına çalıştım..yani 2011 ve 2012...daha gerilerdeki sorular kredili sisteme uyumlu değil diye çözmedim onları...ama sizce onlarıda çözmem gerekirmi:26::26::26::26:
off ya benim okadar zamanım yok ki, zaten ful arapçayla uğraşıyorum, zar zor son 2 yılın çıkmışlarına da çalışmıştım ama daha geri senelerin sorularını da napsam çözsem mi??
bişeu yazın lütfen çözenler varmı
özledim seni
olsun geç de olsa kavuştuk canım yaramaz bir durum yokmuş maşallah
canım benimmmm
ben de seni özledim
internete giremiyorum bu aralar işlerimiz çok:)
haziranda düğünüm olacak inşallah
olsun geç de olsa kavuştuk canım yaramaz bir durum yokmuş maşallahohhhh süper bir haber en çok da bunu merak etmiştim demek düğün tarihi netleşti hadi hayırlı-uğurlu olsun canım ömür boyu mutlu-mesut olasın inşallah :123::127::132::119::119::119::119::119:
rica ederim canım kardeşimm içimden gelen tüm duaları kabul buyursun Rabbim
sağol canımmm ALLAH razı olsun güzel dileklerin için
e darısı artık burdaki diğer arkadaşlara olsun hayırlısıyla:))
anladım zaten merak ettiğini hemen söyleyeyim dedim,çok şükür her şey yolunda kötü giden bir şey yok
tabi köprüyü geçince olursa bilemem artık:18::18:
rica ederim canım kardeşimm içimden gelen tüm duaları kabul buyursun Rabbimamin canım darısı tüm isteyenlere olsun aynen merakımı giderdin maşallah herşey her daim yolunda ilerlesin yok canım kafana takma öyle şeyler köprü geçince diye değişiklik yaşamayacaksın
güneş hepimize doğacak ters bişi olmayacak yaşamamımızda inşallah
inşallah olmaz canım hayırlısıylaamin ALLAH da senin hakkında hayırlısını nasip etsin
neyse canım sınava az kalmışken biraz konu çalışayım
hem sen de çalış canım az kaldı ya:18::18:
haydi herkese kolay gelsin sınavda başarılar dilerim
hak eden hakkettiğini alsın hayırlısıyla inşalah
amin canım ekliyorum tebrik ederimPiolincim , bütün ünitelerim bitti şimdi son tekrarlarda...hadi hayırlısı.. ALLAH(C.C)'ım utandırma hepimizi(aminnn)
piolincim benim de ünitelerim bitti toplam 20 ünite
bilgisayarım bozuktu çoktandır internete giremiyordum zaten,bu arada staja gitmeyeceğim dersleri hep boşladım ya:26:
canım benimmmm
ben de seni özledim
internete giremiyorum bu aralar işlerimiz çok:)
haziranda düğünüm olacak inşallah
Kızlar çan var mı acaba? Bilen var mı? Öyle bir şey duydum da.
varmışş....bu arada bende sadece çıkmış sorulara bakıyorum..umarım sınavdan sonra morarmam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?