piolincim 20 ünite bitirdim geç oldu kusura bakma pc kırılmıştı tamire bi gitti gidiş o gidiş bugün geldi.
maşallah ben yokken sayfaları ilerletmişsiniz şimdi hepsini tek tek okıycam.buarada kafam çok karışık derslerden bakalım az kaldı ne olacak ama ben yetiştiremeyeceğim galibaa
ekliyorum canım sen de baya bitirmişsin aslında
kusura bakma Piolincim yazamadım ama benim de son 1 ünitem kaldı tekrar yaptım onu sona attım...toplam 7 ünitem bitti... hadi ALLAH(C.C) yardımcımız olsun inşaALLAH(C.C) dua ediyorum ve dularınız bekliyorum kızlar...
ekliyorum tatlım :)
2012- 2013 Güz Dönemi Ara Sınav Çalışma Grubu
Ara sınavda Sorumlu Olunan Toplam Ünite Sayısı - Çalışılan Ünite Sayısı
Piolin....................27......................-................20.................
GzdBky.................44.......................-...............44...................
Gulbebek...............35.......................-................12.................
Okyonus................36.......................-..............24..................
Sebboyyy...............30...................-.................30.................
sevgi_melegi...........20......................-...............20......................
Gamze_7......................................-...................................
KaRaKİZ3834..............48................-................22...................
elkocum......................34...............-................16......................
İncıReçelii....................24.................-...............8...................
gulibik.........................24................ .. .-...........3........................
Karla38.......................27..................-...............4...................
Sedulu.......................36................... .-.............36..................
Bulancak28....................................-..................10......................
pantera14.....................36.................-................4....................
sempaty34.......................................-....................................
Celisuenis.....................40............. .-................16....................
Ausencia......................24................-.................8.....................
zap_zup .....................28....................-..............1....................
Maritsa........................36................. .. ..-.......................................
Nrykrkmz......................24................-...............1.....................
Asilemm.......................48.................-..............14....................
December90.................34....................-..............5.........................
Günlükgüneşlik................20.................-............4......................
Ada...............................34.............. ....-..........34...................
Heupss...........................34............... .. ...-........5.........................
Eylemhemsire..................26.................. ..-.........2........................
Hully................................28........... .......-..........1.....................
Taylandilek......................26............... ...-...........9......................
btlbetul..........................31.............. .....-...........2....................
sallagitsinbe....................40............... ...-..............20.....................
gulenkalp........................31............... ....-...........20...................
gazeldustubaglara..............41................. .-............41..................
betulyakup........................8............... ......-..........7.....................
asmec...............................16............ ......-...........1......................
prezentablkontes...............28................. ...-.........................................
bekolim........................................... ......-..........................................