Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla canım sen GZDBKY'ciğime söyle onu, onun sayesinde bugün ünitelerim bitmiş halde kafam rahat ohh şükürler olsun...o beni saçımdan sürümeseydi şimdiye kadar bende senin gibi tepine tepine ağlıyor olurdum :) allah razı olsun ondan hem kendi çalıştı hem beni zorladı...
canım yapacağın pek bişey kalmamış bir hafta var şurda :)
ama aöf kitaplarının ünite sonlarındaki özetleri oku ve ünite sonlarındaki soruları çöz, çok faydası olacaktır eminim...
canım ALLAH senden de razı olsun birbirimize güzel destek olduk![]()
herkese selamlar.yaz kızlar ben 2 sene once acıkogretımın ılk harc parasını yatırdım ama sonra hamılelıgımden sebep hıc sınava bıle gırmedım.sımdı benım kaydım ne durumdadr tekrar gırmek ıstıyorum ama oss ye mı gırmem gerekcek bı yardımcı olurmusunuz
valla canım, benim bildiğim harç parasını yatırmayınca otomatikman dondurmuş oluyorsun....ama harç yattığı halde sınavlara girmediysen haliyle kalmış görünürsün...
geçen sene olsaydı kalmış göründüğünden tekrar harcı yatırır devam ederdin öss ye girmen gerekmezdi ama 2 sene geçmiş ve bunu öğrenmen lazım, aöf bürosuna bi telefon aç sor...en doğru bilgiyi onlar verir canım...
anladım canım peki oss ıcın son basvuru tarıhı nezaman
canım valla emin değilim sistem baya değişti bikaç tane sınav oluyor sanırım...ama aöf ler bi tanesine mi giriyordu neydi inan bende unuttum...
bunları öğrenmek için aöf bürosunu ara mutlaka...özellikle senin durumunu onlar bilir...sanırım öss ye girmen gerekmeyecek...ama tam bilmediğim için yanlış bi yardım da yapmak istemiyorum...ben sürekli ararım aöf yi aklıma bişey takılsa hemen arar sorarım sende ara sor...eğer öss ye girmen gerekmezse boşu boşuna uğraşmazsın öss ile..sorman lazım mutlaka...[/QUOTE
anladım canım cok saol pazartesi arıyıp ogrenırım.sen hangı bolum okuyorsun
canım valla emin değilim sistem baya değişti bikaç tane sınav oluyor sanırım...ama aöf ler bi tanesine mi giriyordu neydi inan bende unuttum...
bunları öğrenmek için aöf bürosunu ara mutlaka...özellikle senin durumunu onlar bilir...sanırım öss ye girmen gerekmeyecek...ama tam bilmediğim için yanlış bi yardım da yapmak istemiyorum...ben sürekli ararım aöf yi aklıma bişey takılsa hemen arar sorarım sende ara sor...eğer öss ye girmen gerekmezse boşu boşuna uğraşmazsın öss ile..sorman lazım mutlaka...[/QUOTE
anladım canım cok saol pazartesi arıyıp ogrenırım.sen hangı bolum okuyorsun
ben ilahiyat önlisansım canım...sen hangi bölüme kaydolmuştun?
ben ilahiyat önlisansım canım...sen hangi bölüme kaydolmuştun?
halk ve iliskıler ama emın olamıyorum bı turlu karar veremıyorum senın bıldıgın bı bolum var mı yanı onerebılecegın
anladım canım peki oss ıcın son basvuru tarıhı nezaman
yorgunum dostlarım yorgunum yorgunnnnnnnnn bittim beeeeennnnnn bittim
3dersin tekrarı bitti kaldı 7 dersin tekrarı![]()
yarında 2 taneyi hallederim belkide 3off off en sonunda kaldırıp atacam kitapları böyle gircem sınava
![]()
Canım buu kadar hırpalama kendini.. elinden ne geliyorsa ALLAH(CC) verecektir herkese hakkını geçeceğiz inşaALLAH(C.C)....
Gerçi sana diyorum ama ;ben de cuma günü sınav için dua edilirken ağladım :))Yapmamam gereken bir şeydi, kızdım kendime
![]()
ben yetiştiremeyeceğim iyice anladım moralmen çok çöktüm yaaa.
Daha zaman var olmadı sadece soru çöz
Kendi kasma
Ben muratın soru bankasına baksaydım eğer hiç konu çalışmazdım
Çok güzel sorular var resmen konuyu tekrar ediyorsun
Çalışmadanda konuya hakim olabilirmişim
Üzme kendini
ayy sevgi meleği ağzından bal akıyor canım yaa :) gerçekten öylemi düşünüyorsun :) valla ben muratın soru bankasını bitirdim full devirdim koca kitabı, hatta önce muratın konu anlatımlı kitabının bütün ünitelerini bitirdim soru bankasıda bitti tüm...ama hala yetersizim gibi hissediyordum yani aöf nin kendi kitaplarına çalışmadığım için eksik gibiyim geliyordu....sen şimdi böyle söyleyince nasıl sevindim valla anlatamam
gerçketen dediğin gibi konuyu resmen anlıyorsun sorularını çözerken çok mantıklı sorular seçilmiş..bakalım sınavda ne olacak :18::18::18::18::18::18:
Korkma elimizden geleni yaptık biz
Artık sınavda en mantıklı cevapları vermeye çalışacağız
Avantajımızın da yanlışların doğruyu götürmemesi
Sözel dersler olduğu için şanslıyız benim derslerimde genelde yorum sorularıda var
Avantajı/ dezavantajı şeklinde en azından şıklardan olumlu olumsuz olarak bulabiliyorum
Eminim sizlerinde bu şekilde 3 4 sorusu gelir
Ee zaten 20 soru var. Soru sayısı çoğalınca aklı karışıyor insanın
Daha zaman var olmadı sadece soru çöz
Kendi kasma
Ben muratın soru bankasına baksaydım eğer hiç konu çalışmazdım
Çok güzel sorular var resmen konuyu tekrar ediyorsun
Çalışmadanda konuya hakim olabilirmişim
Üzme kendini