Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

arkadaşlar sınav saatti 09:30 diyor. ve 5 sınav var. tüm bu 5 sınav aynı kitapçıkta mı? yoksa birini biritirip diğer sınavamı giriyoruz. ara var mı

arkadaşlar sınav saatti 09:30 diyor. ve 5 sınav var. tüm bu 5 sınav aynı kitapçıkta mı? yoksa birini biritirip diğer sınavamı giriyoruz. ara var mı

Tek oturuma 5 sınav çok olmuş ama ara vermezler sanmam
bende 4 derse geçen sene aynı anda girmiştim

Bir soru bile çok önemli olacak bizim için.. Hadi hayırlısı inşaAllah kızlar... Allah utandrmasın..

Hepinize başarılar diliyorum Allah yardımcınız olsun..

kızlar acil cevap istiyorum ya benim kafam karistı. aöf sinavlarına cantayla girebiliyordk dimi kpss ye cantasız gitmiştim.
canta götürebiliyoruz sadece tel ve ders notları yasak dimi???

kızlar acil cevap istiyorum ya benim kafam karistı. aöf sinavlarına cantayla girebiliyordk dimi kpss ye cantasız gitmiştim.
canta götürebiliyoruz sadece tel ve ders notları yasak dimi???

çantayla girebiliyoruz telefon ve ders notları kitap vs yasak

ya kızlar ben sınavdan önce testlere bi kez daha bakarım sınav binasına da almazlar
emanet de yoksa nolcak
Sabah 9.30 da bir dersim var öğleden sonra 14.00 de de 2
Yani mecbur kitabı almak zorundayım
Napsam fikriniz varmı?

Merhaba

Bu başlığa; ilk ve son yazışımın üzerinden epey zaman geçmiş. Ne zaman ve kaçıncı sayfalardaydı bilemiyorum ama kitaplar alınmaya başladığı ve yeni sistemle ilgili olarak tereddütleri ve sıkıntıların paylaşılıp, bilgi alışverişi yapıldığı süreçlerde yazmıştım.

İşte bunu iyi hatırlıyorum. Çünkü; geçmişte hem evli, hem çocuklu, hem de çalışan biri olarak, ben de aynen sizlerin bu akşamki heyecan, sıkıntı ve stresinizi defalarca yaşamıştım.
Örgünden farklı olduğu için; ders çalışmak ve bunu son zamanlara bırakmadan en sağlıklı şekilde yapabilmek adına kendimce küçük tavsiyelerde de bulunmuştum, o zamanki yorumumda.

Gerçekten zaman çok hızlı akıveriyor, sanırım bu hafta sonu sizi bekleyen sınavlara bu kadar kısa bir süre kaldığı bu akşam, sizlerin de zaman konusundaki görüşleriniz aynen o şekildedir, büyük bir ihtimalle.

Yeni uygulamaları bilemiyor olsam da; sabah ve öğleden sonra ayrı ayrı oturumlarda sınava girecek olanlarınıza, sabahki sınavınızdan çıkışta hemen öğleden sonraki sınav yerinize gidip, sınavı orada beklemenizi ve yanınıza öğleden sonraki derse ait kitaplarınızı da almanızı tavsiye edebilirim.

Çünkü, her ne kadar son saatlerde gereksiz yorgunluk ve stres yapılmaması gerektiği söyleniyor ve savunuluyor ise de; belki üniversiteye giriş ve diğer sınavlarda bu geçerli olabilir, ancak açıköğretim sınavlarında; sınava yakın zamanda kitap özetleri ve deneme testlerine gözatmış olmanın bence faydası çok büyük.

Ya da belki benim için, hiç kapak açmadığım derslerde, özellikle bu şekilde gözatarak, belki 50 -60 larda düşük bir seviyeyle de olsa işe yaradığı için öyle düşünüyor da olabilirim.

Sınav binasındaki girişte diğer şeylerin emaneten bırakıldığı yere bırakırsınız kitaplarınızı ve çıkarken de alabilirsiniz diye tahmin ediyorum ama kesin bir bilgim yok bu konuda.

Hepinize, başarılar ve zihin açıklığı diliyorum.
Sınavlarınız; Çok ama çok güzel geçsin ve hepinizin karşısına, hiç tereddüt etmeden en doğruyu işaretleyebileceğiniz ve sizi çok mutlu eden sorular çıksın inşallah.

Aslında, biraz kk dan da soru çıksa ne olur ki sanki şu sınavlarda... :40:

Hem başarı oranı da artar ama sanırım şimdilik kimsenin aklına gelmiyor böyle bir uygulama...

Belki bir gün, sorular hakkında karar veren merciler bunu yapmayı düşünebilirler, ne güzel olur... :ssz:

Bence böyle birşey olmalı... Hem hayatın içinden şeyler işte, ne güzel... Çok da mantıklı aynı zamanda... :34:

ayyyy nasıl heyecan yaptım ilk defa aö sınavına gircem 9 bucukta herkese başarılarrrr diliyorum

Pazarlama yönetimi soruları neydi yahu sanki görmediğim bi kaç konu daha vardı :44:
Salladım çıktım.
En çok uluslararası işletmeciliği sevdim. Soruları falan güzeldi kolay geldi.
Bakalım yarın nasıl bi sınav bizleri bekliyor.

Bu arada yarınki sınav içinde şimdiden herkese başarılar :16:

Bende adalete yazıldım 2. üniversite şansını kullanarak bu sene..
Sınavım çok çok iyi geçmedi ama çok kötüde değildi, bazı soruları sanki ilk defa gördüm "bu ne ya" dedim soruyu okuduğumda demekki atladığım yerler olmuş çalışırken..
Süre fazla geldi zaten.. :) Sınavdan önce bi kız sinirimi bozdu ama otobüs sırasında arkamda zırt pırt elini sırtıma dayadı arkadaşım gibi bende en sonunda dönüp ters ters baktım zaten uykuluyum. Arkadaşıda kızı uyardı elini çek diye oda bana bakıp eğilip arkadaşına kısık sesle "zaten tipinde meymenet yok" dedi la havle dedim içimden şimdi buna dönüp cevap versem o bişe dicek ben dicem sinirlerim zıplayacak durduk yere kendi iyiliğim için sustum..
Aynı otobüse bindik ve herkes kızdan rahatsız oldu millet "ne salak ya" falan dedi ve ineceği yeri karıştırdı rezil oldu iyice ee benim ahımı almak böyle bişey işte :1:

sorular sanırım herkese zor gelmiş...
ne yazık ki bana da zor geldi
en azından geçen sene çıkmış soru çıkıyordu az da olsa şimdi hiç yoktu
malesef ki korktuğum başımıza geldi
hem ufak tefek ayrıntı sorulmuş hemde soru sayısı 20ydi
şahsen ben 10tane ders kitabını yuttuğum için gece yarılarına kadar kafa patlattığım için çok pişmanım
niye mi
çünkü o kadar çalıştığım o kadar ezber yaptığım halde bazı ayrıntıları unutmuşum haliyle:14:
bakalım yarın napıcaz:30:

Bugün 3 dersten girdim sınava... Anyasahukuku fecydi bune yaa dedim bu kadarda zor beklemiyodum doğrusu..:18::47:
Öğleden sonrada Ceza hukuku ve memur hkukuna giedim, fena sayılmazdı en azından 20 sorudan 10 netim çıkar büyük ihtimal ( inşAllah )
Yarında ingilizce ve inkilap var.. İnşAllah güzel geçer ne diyim..
:31:

sorular sanırım herkese zor gelmiş...
ne yazık ki bana da zor geldi
en azından geçen sene çıkmış soru çıkıyordu az da olsa şimdi hiç yoktu
malesef ki korktuğum başımıza geldi
hem ufak tefek ayrıntı sorulmuş hemde soru sayısı 20ydi
şahsen ben 10tane ders kitabını yuttuğum için gece yarılarına kadar kafa patlattığım için çok pişmanım
niye mi
çünkü o kadar çalıştığım o kadar ezber yaptığım halde bazı ayrıntıları unutmuşum haliyle:14:
bakalım yarın napıcaz:30:

Bende o kadar çıkmış soru çalıştığıma pişman oldum.. Bi tane bile çıkmaz mı ya.. Sanki hiç bilmediğim bi dersten sınav oluyomuş gibi hissettim kendimi.. Benim derslerde çok uzun karmaşık soru yoktu mesela ama çok ayrıntı sormuşlar iki seçenek arasında kaldığım çok oldu..

Back