Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

kızlar ne alemde üniteler sorular dökelim bakalım :)
ben bu son haftayı arapçaya ayırmıştım ve büyük bir stresle çalışmaya çalışayıyorum arapçaya ve iflah geldi artık çok zor bi ders allah yardımcı olsun hepinize...
çıkmış soruların ben geçen 2 yılına çalıştım..yani 2011 ve 2012...daha gerilerdeki sorular kredili sisteme uyumlu değil diye çözmedim onları...ama sizce onlarıda çözmem gerekirmi:26::26::26::26:
off ya benim okadar zamanım yok ki, zaten ful arapçayla uğraşıyorum, zar zor son 2 yılın çıkmışlarına da çalışmıştım ama daha geri senelerin sorularını da napsam çözsem mi??
bişeu yazın lütfen çözenler varmı

canım , benim pek geçmiş yıl soru şansım yok matematik dışında, onunda geçmiş yıl sorularını kredili - kredisiz ayırt etmeden çzömeye çalışıyorum bana kalırsa sen sorularada bak derim...

bayanlar açıkçası ben şöyle düşünüyorum bu soruları da sonuçta hocalar hazırlıyor ve mesela bi dersin bi ünitesinde çok önemli olan x eğrisinden bahsediliyosa illaki bundan soru gelir diye düşünüyorum ve geçen yıl gelmişse az değiştirip yine sorarlar bu yıl.Sonuçta başka ne sorucaklar öyle değil mi.Çıkmış sorulara çalışmak mantıklı diye düşünüyorum ben.

Piolincim , bütün ünitelerim bitti şimdi son tekrarlarda...hadi hayırlısı.. ALLAH(C.C)'ım utandırma hepimizi(aminnn)

Son düzenleme:
piolincim benim de ünitelerim bitti toplam 20 ünite
bilgisayarım bozuktu çoktandır internete giremiyordum zaten,bu arada staja gitmeyeceğim dersleri hep boşladım ya:26:

kızlar ne alemde üniteler sorular dökelim bakalım :)
ben bu son haftayı arapçaya ayırmıştım ve büyük bir stresle çalışmaya çalışayıyorum arapçaya ve iflah geldi artık çok zor bi ders allah yardımcı olsun hepinize...
çıkmış soruların ben geçen 2 yılına çalıştım..yani 2011 ve 2012...daha gerilerdeki sorular kredili sisteme uyumlu değil diye çözmedim onları...ama sizce onlarıda çözmem gerekirmi:26::26::26::26:
off ya benim okadar zamanım yok ki, zaten ful arapçayla uğraşıyorum, zar zor son 2 yılın çıkmışlarına da çalışmıştım ama daha geri senelerin sorularını da napsam çözsem mi??
bişeu yazın lütfen çözenler varmı

az da olsa vakit var eski yıllarında birkaç senesini çöz bence
bende şimdi indiriyorum çıkmış soruları vaktim kalırsa çözücem

canım benimmmm:16::16::16:
ben de seni özledim:16::16:
internete giremiyorum bu aralar işlerimiz çok:)
haziranda düğünüm olacak inşallah:nazar::nazar::nazar::nazar:
olsun geç de olsa kavuştuk canım yaramaz bir durum yokmuş maşallah :31::29::nazar: ohhhh süper bir haber en çok da bunu merak etmiştim :46: demek düğün tarihi netleşti :52: hadi hayırlı-uğurlu olsun canım ömür boyu mutlu-mesut olasın inşallah :123::127::132::119::119::119::119::119::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

olsun geç de olsa kavuştuk canım yaramaz bir durum yokmuş maşallah :31::29::nazar: ohhhh süper bir haber en çok da bunu merak etmiştim :46: demek düğün tarihi netleşti :52: hadi hayırlı-uğurlu olsun canım ömür boyu mutlu-mesut olasın inşallah :123::127::132::119::119::119::119::119::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

sağol canımmm ALLAH razı olsun güzel dileklerin için:16:
e darısı artık burdaki diğer arkadaşlara olsun hayırlısıyla:))
anladım zaten merak ettiğini hemen söyleyeyim dedim,çok şükür her şey yolunda kötü giden bir şey yok:nazar::nazar:
tabi köprüyü geçince olursa bilemem artık:18::18:

sağol canımmm ALLAH razı olsun güzel dileklerin için:16:
e darısı artık burdaki diğer arkadaşlara olsun hayırlısıyla:))
anladım zaten merak ettiğini hemen söyleyeyim dedim,çok şükür her şey yolunda kötü giden bir şey yok:nazar::nazar:
tabi köprüyü geçince olursa bilemem artık:18::18:
rica ederim canım kardeşimm içimden gelen tüm duaları kabul buyursun Rabbim :31::nazar::29: amin canım darısı tüm isteyenlere olsun :48: aynen merakımı giderdin maşallah herşey her daim yolunda ilerlesin :nazar::nazar::nazar: yok canım kafana takma öyle şeyler köprü geçince diye değişiklik yaşamayacaksın :45::54::nazar::nazar::nazar::nazar:

rica ederim canım kardeşimm içimden gelen tüm duaları kabul buyursun Rabbim :31::nazar::29: amin canım darısı tüm isteyenlere olsun :48: aynen merakımı giderdin maşallah herşey her daim yolunda ilerlesin :nazar::nazar::nazar: yok canım kafana takma öyle şeyler köprü geçince diye değişiklik yaşamayacaksın :45::54::nazar::nazar::nazar::nazar:

inşallah olmaz canım hayırlısıyla:nazar::nazar:amin ALLAH da senin hakkında hayırlısını nasip etsin:nazar::nazar::16:
neyse canım sınava az kalmışken biraz konu çalışayım
hem sen de çalış canım az kaldı ya:18::18:
haydi herkese kolay gelsin sınavda başarılar dilerim
hak eden hakkettiğini alsın hayırlısıyla inşalah:nazar::nazar::nazar::nazar:

inşallah olmaz canım hayırlısıyla:nazar::nazar:amin ALLAH da senin hakkında hayırlısını nasip etsin:nazar::nazar::16:
neyse canım sınava az kalmışken biraz konu çalışayım
hem sen de çalış canım az kaldı ya:18::18:
haydi herkese kolay gelsin sınavda başarılar dilerim
hak eden hakkettiğini alsın hayırlısıyla inşalah:nazar::nazar::nazar::nazar:
güneş hepimize doğacak ters bişi olmayacak yaşamamımızda inşallah :31::nazar::38: evet canım ders çalış tuttum bayağıdır kolay gelsin başarılar :3::34: ben bu yıl okumuyorum canımm :50: mola verdim gebelik dönemim hem hassas hem riskli geçtiğinden ve sınavlar da doğuma yakın ya da o tarihlerde olacağından bana bu yıl uymadı işte :39: sizler başarıyla atlatırsınız inşallah :nazar::38::38::38::38: hadi cici bak kendine :16:

Piolincim , bütün ünitelerim bitti şimdi son tekrarlarda...hadi hayırlısı.. ALLAH(C.C)'ım utandırma hepimizi(aminnn)
amin canım ekliyorum tebrik ederim
piolincim benim de ünitelerim bitti toplam 20 ünite
bilgisayarım bozuktu çoktandır internete giremiyordum zaten,bu arada staja gitmeyeceğim dersleri hep boşladım ya:26:

canım benimmmm:16::16::16:
ben de seni özledim:16::16:
internete giremiyorum bu aralar işlerimiz çok:)
haziranda düğünüm olacak inşallah:nazar::nazar::nazar::nazar:

canım çok sevindim adına hayırlı olsun darısı başımıza:nazar::16:

2012- 2013 Güz Dönemi Ara Sınav Çalışma Grubu

Ara sınavda Sorumlu Olunan Toplam Ünite Sayısı - Çalışılan Ünite Sayısı

Piolin....................27......................-................22.................

GzdBky.................44.......................-...............44...................

Gulbebek...............35.......................-................12.................

Okyonus................36.......................-..............24..................

Sebboyyy...............30...................-.................30.................

sevgi_melegi...........20......................-...............20......................

Gamze_7......................................-...................................

KaRaKİZ3834..............48................-................22...................

elkocum......................34...............-................16......................

İncıReçelii....................24.................-...............8...................

gulibik.........................24................ .. .-...........3........................

Karla38.......................27..................-...............4...................

Sedulu.......................36................... .-.............36..................

Bulancak28.................20...................-...............20......................

pantera14.....................36.................-................4....................

sempaty34.......................................-....................................

Celisuenis.....................40............. .-................16....................

Ausencia......................24................-.................8.....................

zap_zup .....................28....................-..............1....................

Maritsa........................36................. .. ..-.......................................

Nrykrkmz......................24................-...............1.....................

Asilemm.......................48.................-..............14....................

December90.................34....................-..............5.........................

Günlükgüneşlik................20.................-............4......................

Ada...............................34.............. ....-..........34...................

Heupss...........................34............... .. ...-........5.........................

Eylemhemsire..................26.................. ..-.........2........................

Hully................................28........... .......-..........1.....................

Taylandilek......................26............... ...-...........9......................

btlbetul..........................31.............. .....-...........2....................

sallagitsinbe....................40............... ...-..............20.....................

gulenkalp........................31............... ....-...........20...................

gazeldustubaglara..............41................. .-............41..................

betulyakup........................8............... ......-..........8.....................

asmec...............................16............ ......-...........1......................

prezentablkontes...............28................. ...-.........................................

bekolim........................................... ......-..........................................

piolincim 8 ünite daha çalıştım 28 oldu sabaha kadar 4 ünite daha çalışmayı düşünüyorum.
bu arada geçmiş yıl sorularına çalışıyorum kızlar ben bazı derslerin yoksa yetiştiremiycem.çıkmazsada mahvaldum

kızlar yaa ünite sonlarındaki sorulardan çıkarmıki.bide atatürk ilke ve inkilapları ,türk dili geçmiş yıl sorularına çalışsak bunlardan sınava girecek olan varmı.bana bu iki dersin kitapları çok karışık ve uzun geldi.hayatda anlamam okusam çok uzun yaa akıl verin bişi deyin ay çok panik oldum yaaa

Back