Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

2 ünitem kaldı ama sizin aranızda çalışmamak mümkün değil onlarada çalışcam

kızlar ben hiç çalışamıyorum akşamlar şurda ne kaldı sınava ya,kafama sivilceler çıktı hep,yüzüm desen öyle off

off bende çalışamıyorum yaaa

Günaydın arkadaslarrr, nasıl gidiyor sınava cok cok az kaldı calısabiliyormusunuz?

merhaba cnm.yok ya nerdeee

bu arada 15 ünitemi bitirdimmm benn yazabilirsinizzz
yazıyorum canım

Merguana ben 24 ünite oldum canım. 3 dersim bitti. kalan derslerimi okuyup okuyup geçicem. yazarak çalışırken bile günde 3-4 ünite çalıştım ama olsn. uğraşmak istemiyo canım.

ekliyorum canım.bu aralar kimsenin istemiyor galiba
ben 4 ünite daha çalıştım
4 ünitem kaldı:18:
haydi bakalım kızlar az kaldı sınava

süper canım.ekliyorum

Kızlar vize ünitelerimi bitirdim 2 gün önce, mutluyum
süper

Vize sınavlarına çalışma grubu

toplam ünite sayısı - çalıştığı ünite sayısı

piolin .............53.... - ............18..........
Prensesperi......47.......-...........31..........
Merguana.......57.....-............32..........
Bulancak28......26.....-..........22........
December90.....49.......-..........30..........
Sifaa................53.....-..........39...........
Incireceli........49......-...........46.........
Bedbaht-tosba....25........-........20.........
Souklima20.........60.......-.....................
Gulbebek...................-.............15.......
Rhodes64..........40....-........................
Semiha..............49....-.............49.........
Arcak..............29......-.............2.......
Ferdici..............35........-.........12........
Goldflay...........50........-..........38.........
Teknurum.........59......-...........2.....
Ndd..........................-...........4..........
Sedosumm........55.......-.........35.........
Papucya...........40.......-...........22......
Sevgi meleği.......44........-..........24.....
Esoesin............78.......-............24....
goldenvenus.....22......-.............2...
Enkidu.............81......-.............29...
Ebrutolga.......47........-............44....

50 üniteden 42 tane bitti toplam yarın çıkmş sorulara bakıcam p.tesi iş hukukuna başlamam lazım son ders

Şekerim 47/47 oldum artık ben
oo maşallah
merguana ben dün ve bu sabah 2 ünite daha bitirdim
inşallah akşamda 1 tane bitirirm
ekliyorum canım
50 üniteden 42 tane bitti toplam yarın çıkmş sorulara bakıcam p.tesi iş hukukuna başlamam lazım son ders

süper.bende daha atatürk ve inkilap tarihine bakamadım.nasıl çalışsam ki ya

Vize sınavlarına çalışma grubu

toplam ünite sayısı - çalıştığı ünite sayısı

piolin .............53.... - ............18..........
Prensesperi......47.......-...........31..........
Merguana.......57.....-............32..........
Bulancak28......26.....-..........22........
December90.....49.......-..........30..........
Sifaa................53.....-..........39...........
Incireceli........49......-...........46.........
Bedbaht-tosba....25........-........22.........
Souklima20.........60.......-.....................
Gulbebek...................-.............15.......
Rhodes64..........40....-........................
Semiha..............49....-.............49.........
Arcak..............29......-.............2.......
Ferdici..............35........-.........12........
Goldflay...........50........-..........42.........
Teknurum.........59......-...........2.....
Ndd..........................-...........4..........
Sedosumm........55.......-.........35.........
Papucya...........40.......-...........22......
Sevgi meleği.......44........-..........24.....
Esoesin............78.......-............24....
goldenvenus.....22......-.............2...
Enkidu.............81......-.............29...
Ebrutolga.......47........-............47....

Arkadaşlar düz lise mezunuyum haftaya ygs ye giricem acil tıp ambulans teknikerligi istiyorum düzlise çıkışlı oduğum için bu bölümü (sağlıkla ilgili herhangi bir bölümü )tercih edebilirmiyim önlisans olarak cevap verirseniz çok yardımcı olursunuz çok baktım ama soruma cevap bulamadım şimdiden teşekkürler

kızlar acil yardıma ihtiyacım var.kafam çok karıştı düne kadar okulun verdiği kitaplara çalışıodum çok uzun ve karışık fakat elime murat yayınlarının kitapları geçti.şim di ben napıyım yaa okulun verdiği kitaplara devam mı edeyim yoksa murat yayınlarına geçeyim hangisi daha yararlı olur

ben büro yönetimi sekreterlik bölümü mezunuyum bir sene önce mezun oldum murat yayınları çok güzel okitapla mezun oldum murat yayınlarını çalış okitapı bitir eğer zaman kalırsa birazcıkta üniversitenin verdiğin kitaplara bakarsın:

cnm açıköğretimden okuyacaksan okuyablrsn problem yok. bende kızmeslek mezunuyum iktsat okuyorum mesela ama bu yıl kat sayı kalktı diyolar cnm eğer öyleyse herkes istediği bölümün örgününü eşit şartlarda seçeblecek diye biliyorum ama emin değilim sen dersaneye gidiorsan rehberlik öğretmenlerine danış

cnm üniten çoksa murat yayınlarından devam et ama az kaldysa 10-15 gibi ünite kaldysa okulun verdiği kitaptan çalış çünkü şimdi alışmşsndr o kitabın diline o yüzden ünitelern az kaldysa devam et. ama murat yay. sorularını çöz muhakkak

kızlar be artık çok sıkıldım ders çalşmaktan :2: iktisat okuyan var mı aranızda kızzlar ben uluslararası iktisatta çok zorlandm:26:

dersaneye falan gitmiyorum canım ben mezun olalı 10 sene oldu bu sene kpss ye girmeye karar verdim lise mezunlarını cok yüksek puanlarla atandığını görünce 2 yıllık okumaya karar verdim sağlık okumayı çok istiyorum cevabın için teşekkürler

canım benim tabiki murat yayınlarına çalış
benim 4. sınıfım hiç okulun verdigi kitaba çalışmadım ne gerek var kendini yoruyorsun aynı şeyin özeti ve sorularda var
herkes yadımcı kitaplara çalışıyor zaten
tavsiye ederimmmm

cnm evet lise mezunları çok yüksek. bende önlisans moda tasarım mezunuyum benim de kpss de hiç avantajım yok lise mezunları gibi aynı benim de 90 almam lazım minimum bende o yüzden açıktan iktsat okuyorum bi an önce başla bi sonra ki kpss ye önlisans olarak girersn.. sağlık,sosyal hizmetler bu bölümler kpss de avantajlı... açık öğretmden okuyablrsn bi taraftan da kpss ye hazırlanrsn bi sonra ki 2014 kpss sine önlisans dan girersn cnm.. senin yaş 27-28 galiba cnm 35 e kadar kpss ye girme hakkımz olduğu için daha 3-4 kez daha kpss ye gireblrsn. bi an önce başla önümzde ki yıl...

cnm evet özet şeklinde olduğu için sınıf geçmek için murat yayınlarından çalşmak çok iyi ama vize döneminde zaman çok oluyor ya kasımla nisan arası zaman çok olduğu için Anadolu ünv. verdiği kitaplardan çalışmak aslında çok faydalı üniversite tekniğiyle öğretiyor daha detaylı.. Sınıf geçmek için murat yayınları iyi ama hem sınıf geçmek hem gerçekten öğrenerek mezun olmak için anadolu ünv. verdiği kitaplar çok iyi.. özellikle sıra sizde bölümlerini cevaplamak, dikkat kısımına okumak çok faydalı.. bi de ünite sonunda 10 tane sorular oluyor ya onları da çözmek çok faydalı oradan az da olsa soru çıkıyor. ama biz genelde son 2-3 ay kala başladğmz için ders çalşmaya murat yayınları çok iyi anadolu ünv. verdiği kitaptan çalışarak o derslerin hepsini 2-3 ay da bitrmek kolay değil... ama zamanı bol olan birisi için aslında iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…