kızlar ben hiç çalışamıyorum akşamlar şurda ne kaldı sınava ya,kafama sivilceler çıktı hep,yüzüm desen öyle off
Günaydın arkadaslarrr, nasıl gidiyor sınava cok cok az kaldı calısabiliyormusunuz?
yazıyorum canımbu arada 15 ünitemi bitirdimmm benn yazabilirsinizzz
Merguana ben 24 ünite oldum canım. 3 dersim bitti. kalan derslerimi okuyup okuyup geçicem. yazarak çalışırken bile günde 3-4 ünite çalıştım ama olsn. uğraşmak istemiyo canım.
ben 4 ünite daha çalıştım
4 ünitem kaldı:18:
haydi bakalım kızlar az kaldı sınava
süperKızlar vize ünitelerimi bitirdim 2 gün önce, mutluyum
Şekerim 47/47 oldum artık ben
helall sanaaa
oo maşallahŞekerim 47/47 oldum artık ben
ekliyorum canımmerguana ben dün ve bu sabah 2 ünite daha bitirdim
inşallah akşamda 1 tane bitirirm
50 üniteden 42 tane bitti toplamyarın çıkmş sorulara bakıcam p.tesi iş hukukuna başlamam lazım son ders
Arkadaşlar düz lise mezunuyum haftaya ygs ye giricem acil tıp ambulans teknikerligi istiyorum düzlise çıkışlı oduğum için bu bölümü (sağlıkla ilgili herhangi bir bölümü )tercih edebilirmiyim önlisans olarak cevap verirseniz çok yardımcı olursunuz çok baktım ama soruma cevap bulamadım şimdiden teşekkürler
kızlar acil yardıma ihtiyacım var.kafam çok karıştı düne kadar okulun verdiği kitaplara çalışıodum çok uzun ve karışık fakat elime murat yayınlarının kitapları geçti.şim di ben napıyım yaa okulun verdiği kitaplara devam mı edeyim yoksa murat yayınlarına geçeyim hangisi daha yararlı olur
cnm açıköğretimden okuyacaksan okuyablrsn problem yok. bende kızmeslek mezunuyum iktsat okuyorum meselaama bu yıl kat sayı kalktı diyolar cnm eğer öyleyse herkes istediği bölümün örgününü eşit şartlarda seçeblecek diye biliyorum ama emin değilim sen dersaneye gidiorsan rehberlik öğretmenlerine danış
kızlar acil yardıma ihtiyacım var.kafam çok karıştı düne kadar okulun verdiği kitaplara çalışıodum çok uzun ve karışık fakat elime murat yayınlarının kitapları geçti.şim di ben napıyım yaa okulun verdiği kitaplara devam mı edeyim yoksa murat yayınlarına geçeyim hangisi daha yararlı olur
dersaneye falan gitmiyorum canım ben mezun olalı 10 sene oldu bu sene kpss ye girmeye karar verdim lise mezunlarını cok yüksek puanlarla atandığını görünce 2 yıllık okumaya karar verdim sağlık okumayı çok istiyorum cevabın için teşekkürler
canım benim tabiki murat yayınlarına çalış
benim 4. sınıfım hiç okulun verdigi kitaba çalışmadım ne gerek var kendini yoruyorsun aynı şeyin özeti ve sorularda var
herkes yadımcı kitaplara çalışıyor zaten
tavsiye ederimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?