Kızlar sınava çalışmaya başlıyoruz

selam kizlar uzun zamandir kapattim kendimi ders calisiyordum 18 unitem daha bitti cok sukur bayagi hafifledim tatlislar sizler ne alemdesiniz

sağol canım benim inşallah seninde gönlüne göre olsun herşey

yok canım biz taşınmadıkda bi süreliğine bi akrabamızın yanında kalmak zorundayız sonra dönücez inşallah şimdi kısa süre için adres değişikliği yapsam sonradan yine adres değiştirmek zorunda kalıcam korkuyorum bi terslik çıkar bu seferde diye zaten belkide adres değişikliği için vakit geçmiştir bile çünkü sınav yaklaştı o yüzden ben en azından garanti olsun dedim ikamet ettiğim ilde bütünlemeye girerim işler yoluna girsinde bi bugün bitirdiğim ünitelerin sorularından çözemeye başlıycam geçmiş olsun canım bu arada sana da en önemlisi sağlık bende öle bi sağlık sorunları dönemi atlattım ama zaman geçince unutuyosun gidiyosun ne kadar zor olsa da o dönemler... kolay gelsin herkese

sağol canım benim
aynen benimde hızlanmam lazım.canım hiç istemiyor bu aralar.geçmiş olsun canım benim tabiki sağlık olsun canım.sağlık daha önemli

sedosumm .!.:
selam kizlar uzun zamandir kapattim kendimi ders calisiyordum 18 unitem daha bitti cok sukur bayagi hafifledim tatlislar sizler ne alemdesiniz

ekliyorum canım.başarılar.

Vize sınavlarına çalışma grubu

Toplam Ünite Sayısı - Çalıştığı Ünite Sayısı

piolin .............53.... - ............18..........
prensesperi......47.......-...........19..........
merguana.......57.....-............32..........
bulancak28......26.....-..........0........
december90.....49.......-..........6..........
sifaa................53.....-..........32...........
incireceli........49......-...........41.........
bedbaht-tosba....25........-........8.........
souklima20.........60.......-.....................
gulbebek...................-.......................
rhodes64..........40....-........................
semiha..............49....-.............19.........
arcak..............29......-.............2.......
ferdici..............35........-.........12........
goldflay...........50........-..........20.........
Teknurum.........59......-...........2.....
ndd..........................-...........4..........
sedosumm........55.......-.........35.........
papucya...........40.......-...........22......
sevgi meleği.......44........-..........5.....
esoesin............78.......-............22
GoldenVenus.....22......-.............2...

vize sınavı hangı tarıhte ?

Mrb. kızlar.. Ya cnm çok sıkılıo
Dün bi arkadaşım çok ısrar etti "bize hiç gelmiosun eğer gelmezsen küsücem,düğününe bile gelmycem" dedi Dün onlara gittim ama bütün günüm boş yere gitti kitap yüzü açaamadım Bugün de regl oldum sabahım 7 sinden beri sancı çekiyorum kitap açmadım hala şimdi biraz kafam dağılsın diye net açtım birazdan başlycam ama koca 1 buçuk günüm boşa gitti. güya yarın alttan aldğım derse başlıycaktım iktisada girişe daha 350-400 kadar Türk vergi sisteminden sorularım var Önce bitrdğm 2 dersi de tekrar etmm alızm offfffff kızlar daha 30 ünitem var ve bir dünya sorular testler ve tekrarlarım var inş. yetştreblrm ya

1 dersim bitti sonunda. 8 ünite bitirmiş oldum. Bugün ybs dersine başlıcam. 6 ünite var onda. Hiç değilse 2 ünite bitirsem.
daha 36 ünitem var. öf öf nası bitçek bu dersler.

geçmiş olsun canım ya ah canım bende öyleyip.boş zamanların hepsi gtti bir bir.yetiştirirsin canım.dersleri takıyorsun genede.umrunda olmasa zor yetişir onlar.benim iktisada girişim var alttan ne yapacağız bilmiyorum.çalışmaya başlamadım da zaten.hepimiz geçeriz kurtuluruz inşallah

1 dersim bitti sonunda. 8 ünite bitirmiş oldum. Bugün ybs dersine başlıcam. 6 ünite var onda. Hiç değilse 2 ünite bitirsem.
daha 36 ünitem var. öf öf nası bitçek bu dersler.

ekliyorum.evet canım.bu aralar benimde canım istemiyor ya.

december90.....49.......-..........6..........
sevgi meleği.......44........-..........8.....

Son düzenleme:
kızlar bu arada haber vermeyi unuttum ( 5,5 yıldır bebişime hasretim ) ben bu ay tüp bebek tedavisine başlıyorum hepinizin duasını almak istedim canlarımm yaa aslında geçen ay başlıycaktık (bahsettiğim gibi ufak-tefaek pürüzler , sağlık sorunları oldu ) bünyemde sarsıldı ama inşş inşş müjdemi de veririm yakında sizlere hepinizi çok seviyorumm öpüyorumm

canım benim il değiştirdim deyince taşındın zannetmiştim anladım canım yaşanacaklardan kaçamıyoruz işte Rabbim dediğin gibi başta sağlık sonra herşeyi yolunda versin inşşşş hepimize

sağol canım hepimize sağlık versin yüce Rabbim

canım inşallah en kısa zamanda bebek haberini alırsın.dualarım seninle.bizde seni çok seviyoruz.Gönlünü ferah tut.hayırlı haberlerle gelmen dileğiyle

canım geçmiş olsun ben çok iyi bilirim en şiddetli adet sancısı çekenlerdenim sıcak uygulama yap özellikle ayaklarını sıcak tut ağrı kesici ilaçlar işe yarıyor mu bilmiyorum ama dayanamadığın an ilaç al inşş işe yarar ( malesef bende işe yaramazdı da ilaç acile gidip iğne olurdum ) üzülme canım başta senin sağlığın olsun sağlık olmayınca diğerlerinin anlamı olmuyor inşş şimdi daha iyisindir

canım inşallah en kısa zamanda bebek haberini alırsın.dualarım seninle.bizde seni çok seviyoruz.Gönlünü ferah tut.hayırlı haberlerle gelmen dileğiyle
inşallah amin canım benim o güzel gönlüne sağlık evet sitresten alabildiğince uzak durmaya çalışıyorumm inşallah pozitiff başladığım gibi pozitif sonlanacak sonuç teşekkürler canım benimmm

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var ben işletme 3.sınıftayım ama alttan 2 dersim var istatistik ve inkılap tarihi derslerim var bunları muhakkak geçmem gerekiyor fakat bi türlü geçemiorum nasıl çalışabilirim bana nasıl öneri de bulunursunuz bu 2 ders için özellikle tarihte çok konu var ve aklımda tutamıyorum ne yapmalıyım?

SELAM KIZLAR,

Çalışmalar ne durumda? ben 2 dersime geçtim yönetim organizasyon dersinde 9 üniteden kaldı 1,5 ünite
merguancım eklersin beni çalıştığım ünite sayısı 7

akşamleyin bu 1,5 üniteyi bitirip inkılap veya ticaret hukukuna başlamalıyım

Son düzenleme:
SELAM KIZLAR,

Çalışmalar ne durumda? ben 2 dersime geçtim kaldı 1,5 ünite
merguancım eklersin beni çalıştığım ünite sayısı 7

selam cnm.ben 1 haftadır çalışamıyorum.hiç canım istemiyor.

december90.....49.......-..........14..........
sevgi meleği.......44........-..........8.....

Son düzenleme:

canm benim tplam 14 olması gerekiyor düzeltirsen sevinirim,canım benimde istemiyordu ,ama işyerinde izin aldım evde çalıştım ,ama cumartesi gübü hiç çalışamadım,pazar günüde yataktan kalktığımdan beri baş ağrısından öldüm,ilaç alıp yattım tekrardan,akşam 10 da başladım çalışmaya gece 1 de bitirdim.
çok şükr artık 10 da 11 de uykum gelmiyor o şekilde o şekilde izin alarak derslere çalışıcam artık canım,çalışıp okumak çok zor oluyor ya,sen çalışıyor musun?havalarda güzelleşiyor insanın canı hiç istemiyor çalışmak ,o yüzden bende elmi hızlandırp çalışmaya başladım

Dûzelttim tatlım.Ewet ya havaların çok etkisi var.ben vizelerde böyleysem finallerde dagılirim kesin.

Dûzelttim tatlım.Ewet ya havaların çok etkisi var.ben vizelerde böyleysem finallerde dagılirim kesin.

aynen öyle,notları yüksek tutmalıyız ,finalde tam havaların en güzel olduğu dönemlerde ben kitap yüzü açamıyorum,havada geç kararıyor,hiç kalmıyor istek felan bende

sağol cnm ewet dediklerini uyguluyorum yoksa başedemyorum cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…