selam kizlar uzun zamandir kapattim kendimi ders calisiyordum 18 unitem daha bitti cok sukur bayagi hafifledim tatlislar sizler ne alemdesinizVize sınavlarına çalışma grubu
Toplam Ünite Sayısı - Çalıştığı Ünite Sayısı
piolin .............53.... - ............18..........
prensesperi......47.......-...........19..........
merguana.......57.....-............32..........
bulancak28......26.....-..........0........
december90.....49.......-..........6..........
sifaa................53.....-.......................
incireceli........49......-...........41.........
bedbaht-tosba....25........-........8.........
souklima20.........60.......-.....................
gulbebek...................-.......................
rhodes64..........40....-........................
semiha..............49....-.............19.........
arcak..............29......-.............2.......
ferdici..............35........-.........12........
goldflay...........50........-..........20.........
Teknurum.........59......-...........2.....
ndd..........................-...........4..........
sedosumm........55.......-.........17.........+18==35 unite
papucya...........40.......-...........22......
sevgi meleği.......44........-..........5.....
esoesin............78.......-............22
GoldenVenus.....22......-.............2...
off tatlım bende çok sıkıldım ya geçen haftalarda baya düzenli çalışırdım ama .bu hafta hiç canım istemiyor.nabarız bilmem
sağol canım benim inşallah seninde gönlüne göre olsun herşeycanım bildiğin gibi çalışıyoruz.sen nasılsın ? keşke gelsen ya
ne demek canım ilgilenirim tabi.ne güzel canım bütünlemelerde geçersin inşallah.70 in üstünde geçiliyor.bende öyle biliyorum.Herşey gönlünce olsun. .
piolinim canım taşındın mı sen :26: zordur be taşınmak Rabbim kolaylıklar versin inşallah bütte hepsinden geçersin
merguana canımm yaaa editörlüğün hayırlı olsuncanım çalıştığım ünite sayısı 32 üff zamannn daraldı yaaa hızlanmam lazımm :18: hoş çalıştıklarımın hiç biri aklımda yok ( çokkk sık sağlık sorunlarım oldu , rahatsızlıklarım) neyse başta sağlık olsunn
piolinim canım taşındın mı sen :26: zordur be taşınmak Rabbim kolaylıklar versin inşallah bütte hepsinden geçersin
merguana canımm yaaa editörlüğün hayırlı olsuncanım çalıştığım ünite sayısı 32 üff zamannn daraldı yaaa hızlanmam lazımm :18: hoş çalıştıklarımın hiç biri aklımda yok ( çokkk sık sağlık sorunlarım oldu , rahatsızlıklarım) neyse başta sağlık olsunn
sedosumm .!.:selam kizlar uzun zamandir kapattim kendimi ders calisiyordum 18 unitem daha bitti cok sukur bayagi hafifledim tatlislar sizler ne alemdesiniz
sağol canım benim
aynen benimde hızlanmam lazım.canım hiç istemiyor bu aralar.geçmiş olsun canım benimtabiki sağlık olsun canım.sağlık daha önemli
ekliyorum canım.başarılar.
Vize sınavlarına çalışma grubu
sifaa................53.....-..........32...........
sedosumm........55.......-.........35.........
Mrb. kızlar.. Ya cnm çok sıkılıo
Dün bi arkadaşım çok ısrar etti "bize hiç gelmiosun eğer gelmezsen küsücem,düğününe bile gelmycem" dedi Dün onlara gittim ama bütün günüm boş yere gitti kitap yüzü açaamadımBugün de regl oldum sabahım 7 sinden beri sancı çekiyorum kitap açmadım hala şimdi biraz kafam dağılsın diye net açtım birazdan başlycam ama koca 1 buçuk günüm boşa gitti. güya yarın alttan aldğım derse başlıycaktım iktisada girişe daha 350-400 kadar Türk vergi sisteminden sorularım var Önce bitrdğm 2 dersi de tekrar etmm alızm offfffff kızlar daha 30 ünitem var ve bir dünya sorular testler ve tekrarlarım var inş. yetştreblrm ya
1 dersim bitti sonunda. 8 ünite bitirmiş oldum. Bugün ybs dersine başlıcam. 6 ünite var onda. Hiç değilse 2 ünite bitirsem.
daha 36 ünitem var. öf öf nası bitçek bu dersler.
canım benim il değiştirdim deyince taşındın zannetmiştimsağol canım benim inşallah seninde gönlüne göre olsun herşey
yok canım biz taşınmadıkda bi süreliğine bi akrabamızın yanında kalmak zorundayız sonra dönücez inşallah şimdi kısa süre için adres değişikliği yapsam sonradan yine adres değiştirmek zorunda kalıcam korkuyorum bi terslik çıkar bu seferde diye zaten belkide adres değişikliği için vakit geçmiştir bile çünkü sınav yaklaştı o yüzden ben en azından garanti olsun dedim ikamet ettiğim ilde bütünlemeye girerim işler yoluna girsinde bibugün bitirdiğim ünitelerin sorularından çözemeye başlıycam geçmiş olsun canım bu arada sana da en önemlisi sağlık bende öle bi sağlık sorunları dönemi atlattım ama zaman geçince unutuyosun gidiyosun ne kadar zor olsa da o dönemler... kolay gelsin herkese
sağol canım hepimize sağlık versin yüce Rabbim
sağol canım benim
aynen benimde hızlanmam lazım.canım hiç istemiyor bu aralar.geçmiş olsun canım benimtabiki sağlık olsun canım.sağlık daha önemli
ekliyorum canım.başarılar.
kızlar bu arada haber vermeyi unuttum ( 5,5 yıldır bebişime hasretim ) ben bu ay tüp bebek tedavisine başlıyorum hepinizin duasını almak istedim canlarımm yaa aslında geçen ay başlıycaktık (bahsettiğim gibi ufak-tefaek pürüzler , sağlık sorunları oldu ) bünyemde sarsıldı ama inşş inşş müjdemi de veririm yakında sizlere hepinizi çok seviyorumm öpüyorumm
canım geçmiş olsun ben çok iyi bilirim en şiddetli adet sancısı çekenlerdenimMrb. kızlar.. Ya cnm çok sıkılıo
Dün bi arkadaşım çok ısrar etti "bize hiç gelmiosun eğer gelmezsen küsücem,düğününe bile gelmycem" dedi Dün onlara gittim ama bütün günüm boş yere gitti kitap yüzü açaamadımBugün de regl oldum sabahım 7 sinden beri sancı çekiyorum kitap açmadım hala şimdi biraz kafam dağılsın diye net açtım birazdan başlycam ama koca 1 buçuk günüm boşa gitti. güya yarın alttan aldğım derse başlıycaktım iktisada girişe daha 350-400 kadar Türk vergi sisteminden sorularım var Önce bitrdğm 2 dersi de tekrar etmm alızm offfffff kızlar daha 30 ünitem var ve bir dünya sorular testler ve tekrarlarım var inş. yetştreblrm ya
inşallah amin canım benim o güzel gönlüne sağlık
canım inşallah en kısa zamanda bebek haberini alırsın.dualarım seninle.bizde seni çok seviyoruz.Gönlünü ferah tut.hayırlı haberlerle gelmen dileğiyle
SELAM KIZLAR,
Çalışmalar ne durumda? ben 2 dersime geçtim kaldı 1,5 ünite
merguancım eklersin beni çalıştığım ünite sayısı 7
selam cnm.ben 1 haftadır çalışamıyorum.hiç canım istemiyor.
december90.....49.......-..........7..........
sevgi meleği.......44........-..........8.....
canm benim tplam 14 olması gerekiyor düzeltirsen sevinirim,canım benimde istemiyordu ,ama işyerinde izin aldım evde çalıştım ,ama cumartesi gübü hiç çalışamadım,pazar günüde yataktan kalktığımdan beri baş ağrısından öldüm,ilaç alıp yattım tekrardan,akşam 10 da başladım çalışmaya gece 1 de bitirdim.
çok şükr artık 10 da 11 de uykum gelmiyor o şekilde o şekilde izin alarak derslere çalışıcam artık canım,çalışıp okumak çok zor oluyor ya,sen çalışıyor musun?havalarda güzelleşiyor insanın canı hiç istemiyor çalışmak ,o yüzden bende elmi hızlandırp çalışmaya başladım
Dûzelttim tatlım.Ewet ya havaların çok etkisi var.ben vizelerde böyleysem finallerde dagılirim kesin.
canım geçmiş olsun ben çok iyi bilirim en şiddetli adet sancısı çekenlerdenimsıcak uygulama yap özellikle ayaklarını sıcak tut ağrı kesici ilaçlar işe yarıyor mu bilmiyorum ama dayanamadığın an ilaç al inşş işe yarar ( malesef bende işe yaramazdı da ilaç acile gidip iğne olurdum ) üzülme canım başta senin sağlığın olsun sağlık olmayınca diğerlerinin anlamı olmuyor inşş şimdi daha iyisindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?