O konuşurken dalga geçer gibi havaya bak, yav he he modunda:) pat diye başka başka bir konuya atla, yok say kafidir:))
Valla benim ilk yapacağım şey görümcemin bir açığını bulmak ve imada bulunmak olurdu. Aslında ima da demeyelim, çok alakasız gibi kalabilecek ama acaba bu ne biliyor diye de tırnak yedirtecek bir konuşma yapardım lafların arasına sokuşturarak. Mesela kaynanasını çekiştirdi size diyelim, kaynanasının yanında bir başka arkadaşınızın -mesela annesi olsun- başına gelen bir şeyi(!) anlatın.
Tam saçını yolmalıkmış terbiyesiz
bence de herkes kendi seviyesini gösterir kaale alma o da zaten sen sinirlen diye yapıyo bir kaç kez daha umursamadigini fark edince birakir bence laf sokmayi senin onu iplemedigini görünce vaz geçerKv mden öğrendiğim ve pekala ima yapabileceğim bir çok şey vat aslında da diorum ki öyle bir duruma soktu ki bırakın ima etmek cvp vermek varlığı nı görmezden geliyorum
Gerek duymuyorum çünkü .
Zaten yılda toplasak 3.4 kez grdüğüm kişi içün ne gerek huzursuzluğa
zaten az da görüyormussun kaba tabir olcak ama StrGerek duymuyorum çünkü .
Zaten yılda toplasak 3.4 kez grdüğüm kişi içün ne gerek huzursuzluğa
Ee o zaman patlamaya da , sinir olmaya da gerek yok .
zaten az da görüyormussun kaba tabir olcak ama Str
yok içten içe sinir oluyor ama patlamiyor konu sahibesi bence doğru olanı yapıyor
Susmasını bekleme ,sustur ! Belli ki hadsiz , araya nifak sokmak istiyor . .Ya aslnda doğru en başta tavrımı koysaydım çekinirdi belki şimdş ama .
Şu saaten sonra da cvp verip ekmeğine yağ sürmiyeceğim onu bekliyor gibi elbet susacak. Ama dopru içten içe çok irite oluyorum .
Benimde ayarım yoktur ya susar ya volkan misali patlarım.
O raddeye getirtmeden susar artık umarım.
Benim abimin eşi de böyle . Sürekli açık arar bulamazsa da bir yerden birşeyler çıkarır . Herkesin bana söylediği tek şey : " seni ciddi kıskanıyor ! " hiç yakistiramiyordum ama şimdi eminim . Senin durumda pek farksız görünmüyor . Üzerindeki ilgiyi dağıtmak yada abisiyle aranı açmak gibi bir niyeti var sanırım . Haddini bildirdikten sonra birlikte olduğunuz ortamlarda yok say. Pişman olması hayrına. .Kv mden öğrendiğim ve pekala ima yapabileceğim bir çok şey vat aslında da diorum ki öyle bir duruma soktu ki bırakın ima etmek cvp vermek varlığı nı görmezden geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?