Kızlar şimdi ben mi fesatlanıyorum görümcem hasetinden çatlıyormu

Valla başlığı okuyunca aha buluttan nem kapan bi gelin vakası daha dedim ama konuyu okuyunca ters köşe oldum. Yüzde bi milyon haklıymışsınız. Ama haset doğru kelime değil görümceniz için. Kötü niyetli ve sinsinin önde gideniymiş.

Off Sindirella'nın üvey kardeşlerinden farksız bir görümce. Ya laf sokun o size bir şey söyleyince, o kadar hazır cevap değilseniz de görmezden duymazdan gelin.

Ben olsam aynısını onun eşine yapardım bi kaç kez ya da sende benden cok kıskanıyorsun kocamı etrafındaki bütün kızları biliyorsun rahat ol onun gözü bende incelemene gerek yok derdim eşinin yanında da yapıyorsa o ciddi şekilde uyarsın

Haklısınız. Nasıl fesat bir görümce bu. Çok tehlikeli. eşinizle aranızı bozacak sözde. Siz karı koca kavga edin ki hanımefendi mutlu olsun. Tek derdi bu!
Her fırsatta laflarınızla bozun onu. Haddini bildirin.

Okumadım yorumları, bekar mı bu görümce. Sinsirella.
Dünyaya görümce diye doğmuş :)

Bir gün eğer kocanizin ters bir şey yapmayacağına da güveniyorsaniz şunu yapın; iki kardeş de ortamdayken kocaniza dönün ve gülerek espri yaptığınız belli olacak şekilde, kızkardeşin böyle böyle diyor canım sen ne dersin diyin. Mesela senin eski sevgililerinin adini koyalim mi kizimiza kizkardesin öyle yapalim diyor gibi. Bunu mümkünse yeni yaptığı bir şey üzerinden uygulayın ki eski sözlerini kafanıza takmış gibi olmayin.Abisine rezil olursa belki durur. Ama arkasından söylemeyin kocaniza. Bu ters teper.

Bende bi görümceyim
Görümceleri sevelim onları koruyalım

Görümceyi allah ıslah etsin.

Ben olsaydım yerinde senin gibi başta susardım evet ama zamanı geldiginde de güzel dille uyarirdim. Bi daha yaparsa abla bak böyle yapıyorsun bu şekilde konuşmanı istemiyorum derdim. Eğer aa ne olacak canım derse yine sakin sakin abla tamam sana önemsiz gelebilir bana önemli bir daha bu tarz konuşmanı istemiyorum derdim. Baktım olmuyor devam ediyor. Eşimle güzel dille konusurdum. Baktım eşimle konuşmak da ise yaramadı o devam ediyor. Bu defa sert dil kullanırdım. Baktım inat yapıyor hiç konuşmazdim artik. Bulunduğu ortamlardan kendimi uzaklastirmaya çalışırdim.

Aslında mesafemi her zaman korumaya calisirdim. Çünkü net bir şekilde aile huzurunu bozmak istiyor düşüncesiz bir kişilik. Bu kişilikle mesafeyi korumak yuvana çok iyi gelir. Hissettirmeden bahane kullanarak kendini geri cekmeyi dene. Aynı şehirde isen evine gitme fazla. O da sana çok gelmez inşallah. Ben görümce kaynana gibi kişiler için aradaki mesafenin korunması taraftatiriyim. Karşı taraf iyi de olsa mesafenin olması taraftariyim.

Seni kızdırmaya çalışıyor.
Biraz kız canım bu kadar soğukkanlı durma

Bence sorunlu ve bilerek yapıyor.Ama sen cevap vermedikçe daha da sinir oluyor gibi geldi bana en iyisi cevap vermemeye devam et.

Valla şu son cümleyi biri bana söyleseydi eğer niye sen öylemi yaptın yada sen öyle yapacaksın her halde derdim. Kıskanç görümceleri bir güzel haklamalı bence Bende de var bir tane hiç acımıyorum lafı azına tıkıyorum.

Kesinlikle huzurunuzu bozmaya çalışıyor. Bu durumun aynısının arkadaş versiyonu başıma geldi. Bir sene sabrettim. Söylediklerini duymazdan geldim. Ben sanki hiç takmıyormuş gibi konuşmaya devam.. Ama içten içe deliriyorum. Bir keresinde yine eşimle ilgili bir şey attı ortaya. Bi an kafamı çevirdiğimde gözleriyle alttan alttan bakışını yakaladım bakalım sinirleniyor muyum diye yüzümü takip ediyor. O zaman asla bi şey dememe kararı vermiştim.
Birkaç ay sonra eşiyle boşandılar.
Herkes kendi kötülüğünde boğulur. Sakin ol ve seni sinirlendirmesine izin verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…