Rahat insan tanımını yaparmisiniz

ozaman sakin stressiz relax bi insansiniz
benim esimde boyledir.
ben bazen bi sorun icin kendimi yerim bakiyorum adam cekirdek citliyo falan napiyim yani ölüyim mi modunda
benim tarzimdaki insanlara gore rahat geliyor olabilirsiniz yani
Yok öylede değilim bende yerim kendimi tabi özellikle ev ve çocuklar konu olunca mesela klozetin kapağı kırıldı biran önce değiştir diyorum eşime oralı olmuyor kendince silikon filan sıktı onu ben alcam degistirecem emin ol benim eşim çok relaks

33 yaşında, üniversiteye hazırlanan çocuğunuz var demek, çocukken anne oldunuz demek.
Bir daha size rahatsın diyene, akıl sağlığımı koruyorum, diyin.

Bu zamanki insanların iyiliğine pek güvenmiyorum yüzene gülüp arkasında çekiştiriyorlar sizinkiler yine iyimiş yüzünüze söylüyorlar,

Ben böyle yersiz konuşanlara tam zıttı cevap veriyorum çok işe yarıyor sizede tavsiye ederim. Mesela size sende amma rahatsın ya mı dedi. Sende amma kasıntısın de. Ama bunu sırf cevap vermek için yapıyor gibi değil de aynı onun yaptığı gibi yap.. mesela lafı söyledi sizde ya bende kaç saattir konuşuyoruz içimden bu kızın bir derdi mi var acaba ne bu kasıntılık diyorum sen normalde de hep böyle misin yoksa bir derdin mi var renginde biraz soluk duruyor de. Onu kendi silahıyla vuracaksın. Denenmiştir onaylanmıştır. Böyleleri bundan anlıyor. İkinciside o senin düşüncen diyeceksiniz. Bazıları bayılıyor karşısındakine illa bir kulp takacak bende hiç sevmem öyle sen şöylesin, böylesin muhabbetlerini. Bide o an onun düşüncesi olduğunu unutmayın, o onun düşüncesi sizin değil. O öyle dedi diye öylesiniz demek olmuyor. Bunun ayrımını yapın kendinizi üzmeyin çünkü insan o an bir afallıyor biliyorum. Kendinizden şüpheye düşüp üzülmeyin

Ben böyle yersiz konuşanlara tam zıttı cevap veriyorum çok işe yarıyor sizede tavsiye ederim. Mesela size sende amma rahatsın ya mı dedi. Sende amma kasıntısın de. Ama bunu sırf cevap vermek için yapıyor gibi değil de aynı onun yaptığı gibi yap.. mesela lafı söyledi sizde ya bende kaç saattir konuşuyoruz içimden bu kızın bir derdi mi var acaba ne bu kasıntılık diyorum sen normalde de hep böyle misin yoksa bir derdin mi var renginde biraz soluk duruyor de. Onu kendi silahıyla vuracaksın. Denenmiştir onaylanmıştır. Böyleleri bundan anlıyor. İkinciside o senin düşüncen diyeceksiniz. Bazıları bayılıyor karşısındakine illa bir kulp takacak bende hiç sevmem öyle sen şöylesin, böylesin muhabbetlerini. Bide o an onun düşüncesi olduğunu unutmayın, o onun düşüncesi sizin değil. O öyle dedi diye öylesiniz demek olmuyor. Bunun ayrımını yapın kendinizi üzmeyin çünkü insan o an bir afallıyor biliyorum. Kendinizden şüpheye düşüp üzülmeyin
Çok haklısın bidahakine böyle yapcam iyilikten maraz doguyomus

Benı yazmıssın sankı. Kocasından tut evde yaptıgi yemege kadar anlatıyorlar yakında sçmaya gıttıklerınıde anlatırlar. Ben anlatmıyorm dıe senın hiç bisi yapmııyosun heralde evde dıolar bunları diyende cocugu yok o ve kocası. Kocası aksam gelıyor yanı kendı kırletmese kımse kirletmıcek işlerim bitmiyor dıye aglıyor.

Bence rahat olmak iyi bir şey, başkalarına zarar vermediğiniz sürece ne iyi, keşke insanlar biraz daha rahat olabilseler.

yanlış anlamayın genelde çok çocuklu olan insanlara ben rahat tipler gözüyle bakıyorum çünkü pinpirikli detaycı insanlar genelde bu kadar çok çocuk yapmıyorlar.tabiki 2 çocuğu olan biriyle 4 çocuğu olan biri aynı değildir.biraz daha rahat olması herşeye takılmaması gerekir eğer herşeye takılırsa,fazla detaycı,pinpirikli biri olursa 4 çocuk bir kocayla kafayı yer.rahattan kasıt bu olabilir.yani sen çok rahatsın cümlesi birçok yere çekilebilir ben olsam takılmazdım.ben mesela herşeyi en son güne bıraktığım ve biraz tembel olduğum için bazen çok rahatsın ya nasıl yapıyorsun böyle diye soruyorlar.insanları rahatsız eden,patavazsılık yapan,düşüncesiz tipte rahatlardan değilseniz ben biraz rahat olmak iyidir diyorum.

Nasıl kıskanmışlar demekki seni ki bi laf soylesekte rahatsız olsun modundalar siz cevap verin bence ki totolarının üzerine otursunlar

güler yüzlü olan , dert yanmayan , insanlara deniliyor genelde. Aman toplumun kusur bulamayınca söylediği şeyler takma kafana . Ben böyle mutluyum de geç.

Merhaba kk nın güzel insanları size sorum gerçekten bu rahat bi insan nasıl oluyor gerçekten bunun tanımını istiyorum
Ben 33 yaşında 4 çocuk annesiyim insanlara ilk etapta verdiğim görüntünün hep rahat bi insan olduğum
Rahat insan nasıl gerçekten meraktayım yıllar önce köydeyim tatile gittiğimizde eşimin bi akrabasının evindeydik bayan benle yaşıt evini toplamış bira iş yapmış filan bende oturmaya uğramıştım işte laf açıldı işim bitmiyo filan bende dedim yani iş bitmez tabi filan dedim sohbet ediyoruz bana sen çok rahat bi bayansın sanki evinde iş yapmıyormuşsun gibi duruyosun dedi bana (sanki benim evde işleri hayaletler yapiyor) benim tabi moralim bozuldu orda öyle duruyo olabilirim ama sonuçta bende ev hanımıyım ben yapıyorum tabi kim yapcak dedim neyse onun üstünden baya geçti biz tayinciyiz bundan önceki yerimizde lojmandaydık ordada bi kaç kişi öyle dedi direk demese bile ima eden oldu
Şimdi 3 yıldırda tekirdagdayim geçen sene bi bayanla tanıştım kızımın sınıf arkadaşı oğlu bi kaç arkadaş görusuyoz biz bi araya geldiğimizde bu bayan bana sürekli sen tabi geniş sin çok rahat sın yok senin için problem değil işte senin kadar rahat insan görmedim gibi şeyler bide ağzı çok bozuk bi insan bisey yapacak ben onu g*tümle yaparım ne var onda bilmem ne diyor sürekli artık görüşmüyorum işe başladı zaten bana uygun bulmadım azalmıştım görusmemi
Yani k3ndime yakın hissetmedim
Ben kendimden bahsedecek olursam erken evlenmiş insan ilişkileri kendimce iyi misafirperver çok gülen haha kiki seven bi insanim
Ben öyle kendimden çok bahsetmeyi sevmem yani herkese her derdimi yanayım ay insanlar bana üzülsün gibi bi derdim yok acaba güler yüzlü olmam insanlara ay ne kadar rahat hissimi veriyor anlamadım
Komşuluk ilişkilerimde çok iyi 3 komşum çok görüşürüz hergün birimizdeyiz ben iki gidersem mutlaka 3.gün çağırırım ay benim evde 4 çocuk var bana gelmeyin demem asla kimseye çocuklarımı kimseye emanet etmem edemem kimseye göndermem asla yemek vakti kimsenin kapısını çalmam ne bilim görgü kurallarına dikkat ederim kimseyle asla tartışmaya girmem asla giremem (kuyruguma basmadıkça çünkü akrep burcuyum) sonuçta evde 6 kişi var ve bi dk oturmuyorum kızım üniversiteye hazırlanıyor evin bütün yükü nerdeyse bende eşim ilçede çalışıyor sabah gider akşam gelir doğum yaptım yalnızdım hasta oldum yalnızdım dün 3.kizim ameliyat oldu yine yanlizdim aman kimseyi rahatsız etmiyeyim dersindeyim hep ama sanki insanlar bana hep rahatmışım gözüyle bakiyor iste buda benim canımı sıkıyor biraz uzun oldu hakkınızı helâl edin
Akrep burcu kadınlarına rahatsın diyen çarpılır annemve dayımın kızı akrep burcu birde çok yakın kız arkadaşım 3 de aşırı titiz yemek işlerinde aşırı hamarat sadece hamaratlık da değil el lezzeti denen şey var bu 3 kadında yemekleri hep akılda kalır uzun yoldan gelenler gelmeden yemek sipariş ederler o kadar meşhurdur yani çocuklarını mis gibi tertemiz ve ilgili yetiştirirler birde kıskanılırlar genelde bunu diyen insanlar bu maksatla konuşuyor olabilirler fedakar iyi kalplidirler yani başka akrep burcu kadınları da tanıyorum hep aynı özellikler birde gerçekten bir erkeği bakışlarıyla hipnoz edecek çekicilikleri vardır keşke akrep burcu olaydım ya gittim de kova oldum :(((((((((((((

Yani gözlemlediğim kadarıyla çok çocuğu olan insanlar rahat oluyor. Zaten rahat olmazsa 4 çocuktan dolayı sinir stres olur. Yani herkes kaldıramaz. Çoğu şeyi onlardan önce yaşayıp gördüğünüz için ( 15 yaşında evlenmissiniz) ondan dolayı da bir rahatlık olabilir. Ayrıca rahat olmanın neresi kötü ki ? Ben mesela rahat bir insan olmak isterdim. Öyle her şeyi takmayan ota boka üzülmeyen bi insan olmak isterdim yani. Ayrıca rahat olmak pis olmak değildir onlar bunu karıştırmış.

Yaşımız aynı ve bende rahatımdir. Bütün gün temizlik yapmak yerine bebelerimle vakit geçiririm. Üç küçük bebem var. Kimin ne dediği umrumda değil. Beğenmeyen gelmez. Hayatımı kimseye göre şekillendirmem. Ailem nasıl mutlu olacaksa önemli olan odur.

Back
X