Kızlar şimdi ben mi fesatlanıyorum görümcem hasetinden çatlıyormu

Sizi baya bi kıskanıyor hiç cevap vermeyin bence o kendisi kıvransın dursun siz cevap vermedikçe daha da deli olur :) bu arada eşiniz ne diyor

Susmayacaktır emin olun. onun amacı zaten laflarıyla sizi rahatsız ve mutsuz etmek besbelli, siz cevap vermesenizde rahatsız olduğunuzu bilir herhalde beyin fonksiyonları eğer yerindeyse. tavrınızı belli edin ve size karşı artık bir şey söyleyemesin, neden yutacaksınız ya da sabrediceksiniz ki??

Saçmalamış sapık mıdır nedir eşinizin kuş arkadaşları veya eski sevgilileri ile kafayı bozmuş görümcenize abla sen eskilerle kafayı bozdun bak eşim unuttu sen bir türlü unutamadın hayırdır diyin

Şaka gibi !!
Ne cesaret,ağzına eski sevgililerinin kelimesini alması bile saçmalık ,insan utanır çekinir !!!
Sanırım yüz bulmuş şımarmış gibi
İlk söyledğiğiniz örneklendirmeler çok kaile alınacak cinsten değil ama son verdiği örnek çok ayıp

Sizin orada yapmanız gereken kendine gel ağzından çıkanı kulağın duyuyormu olmalıydı !
Yaşı kaç bu arada sanki çok aklı selim değil gibi geldi bana

resmen çıldırtmaya çalışmış.
Hiç bulaşmadan sakin sakin sizde alttan laf sokun cevabını verin ama tartışmaya girmeyin.
onun istediği bu belli ki..

Çok mutsuz bir kadın, inanılmaz mutsuz, evinde ne yaşıyo merak ettim, eşi aldatıyo olabilir, senin üzerine oynuyo ki dikkatler hiç oma ve evliliğine kaymasın, çünkü aile hayatı berbat ben böyle hissettim

boşver bazen susmak en çıldırtıcı cevaptır.

onun seviyesine inmen için de yırtınıyor olabilir.

onu duyma görme, yok farzet. yeterince delirtirsin.

X in sevgililerinden biride benim kendi ismimi begendim koyucam de bakalim. Tobe yarabbi yaaa. Gecmis gecmistir. Gecmisi deselemenin ne alemi var. Genelde eltiler fesatlanir. Gorumcenin de boylesi dusman basina.

İşin açıkcası görümceniz bu konuşmaları durup dururken yapmamıştır. Muhakkak eşinizin bu kadar bayan arkadaşı olmasını sitem etmiş veya farkında olmadan rahatsız olduğunuzu belli etmişsiniz ve sizin bu açığınızı yakalamış.
Bu tür rastlantıları olağan karşılamış olsaydınız bu konuda üstünüze bu denli gelmezdi diye düşünüyorum.
Bence bu konuşmalara muatap olmamalısınız.
Kendimce fikrim görümceniz gözündeki imajınızı düzeltmeniz gerekiyor. Sonrasında ancak bu tarz konuşmaların önüne geçebilirisiniz.
Benim görümcem de eşimin telefonu çalınca bak bak kim arıyor bu saatte diye gaz verirdi çok merak ediyorsan sen bak derdim. hiç kaile almazdım zamanla o tavırlarından vazgeçti ...
Asla eşinize de şahit olmadığı bu tarz konuşmaları şikayet etmeyin... Çünkü görümcenizin söylediklerinden çok sizin neler söylediğiniz konusuna dönecektir tartışma...

Tamamen ongoruden uzak, olusabilecek olumsuzliklardan mutlu olacak patavatsiz nerde ne konusulacagini bilmeyen kalbi kotu bir gorumceden bahsediyorsunuz. İlk hikayeleri oyle boyle gectim ama son olayi tam bi fenalik. Tepkinizi koyun

Kendi evinde huzur olmayanlar genelde başkalarının huzurunu bozmakla mutlu olmaya çalışıyorlar. Eşinizle o varken çok daha mutlu görünün bırakın o çatlasın

Yuh görümceye. Nasıl sakin kalabildiniz.

Ne cevap verecen görmezden gel amaci zaten sizi sinirlendirmek salla gitsinn hata olur diyin eski sevgilisinin adini koyacam nasilsa eski eskide kaldi takmadiginzi görünce vaz gecer

görümceniz fena bir insan belli,ancak o böyle rahat rahat canının istediği gbi konusurken eşiniz ne diyor kardesıne/ablasına çok merak ettim?

Yoo yo asla tam belki kendime bile itiraf edemesemde aslnda içten içe bi rahatsızlık duyur olabilirim ama bunu ne görümceme ne bir başkasına asla belli etmedim bu konuda eminim yani kendimden.
Hani rahatsızlığımı tabiri caizse kıskançlığımı belli etmem içim içimi yesede

görümceniz fena bir insan belli,ancak o böyle rahat rahat canının istediği gbi konusurken eşiniz ne diyor kardesıne/ablasına çok merak ettim?

Eşimin haberi yok ben söylemem oda abisinin yanında böyle konuşamaz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…