• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar şimdi ben mi fesatlanıyorum görümcem hasetinden çatlıyormu

Sizi sinir etmeye çalıştığı çok belli,cevap vermezseniz daha da çok sinir olur,kaale almayın :KK76::KK48:

esinle sizi birbirinize tutusturmaya çalışıyor oyuna gelmeyin ona istediğini vermeyin bence bu en güzel cevap olur bir de bi sorum var GORUMCEK sana bu lafları ederken esin ne diyor?

esinle sizi birbirinize tutusturmaya çalışıyor oyuna gelmeyin ona istediğini vermeyin bence bu en güzel cevap olur bir de bi sorum var GORUMCEK sana bu lafları ederken esin ne diyor?

Eşim bilmiyor yani ben ona söylemiyorum.
Oda eşimin yanında öyle konuşamaz zaten

boşver gitsin o zaman burda bir üyenin nickinin altında görmüştüm çok hoşuma gitmisti bu söz
evdeki huzur zenginlik budur...
önemli olan eşinin sana olan davranislari ve ikinizin arasındaki iliski

Tarzım değil işte öyle ağız dalaşına gireyim filan ama üsturuplu bi şekilde ağzına tıkamalıyım blki
Canım aynı benim görümce sorma ya bunların hepsi mi aynı?!!
Biz nişanlıyken görümce yüzünden bikaç kez tartıştık sonra pişman oldum en iyisi sen cevap verme ama baktın olmuyor haddini bildir yoksa tepene çıkar bunlar senden cesaret alır..
Benimkinin acayip sivri bir dili var yani patavatsızca konuşur düşünmeden ve canını sıkar ben bukadarını beklemiyordum hee ben naptım mesela eşime çaktırmadan haddini bildirseydim iyi olurdu ona pişman oldum ama nihayetinde bana bulaşamıyor çünkü dersini aldı o konuda rahatım :) beni o raddeye getirdi

Böyleleri vazgeçmez ki bence azarla gitsin hem de herkesin içinde azarla ki bir daha sana bulaşamasın çekinsin senden
İlerde kızın sana uyuz olabilir halası yüzünden
Ayrıca eşine de söyle yani neden söylemedin?

Ders vermek icin cok bile beklemissiniz. Ben okurken sinir oldum ya

Eski sevgililerin .... diyene kadar salla gitsin diyecektim kiiii o konusmaya ne cevap verdin ben boynunu isirirdim heralde

Doğru söylüyorsun sekerim yakışıklı kocamın geçmişi çok ama önemli olan ben ve bizim mutlu yuvamız de. Sinirlenirsen yapmaya devam eder sinsilikle kudurtmalisin. Ya da bebeği kızsa sen öyle mi yaptın kocanın eskilerinden birinin adını mi seçtin diyebilirdin

Bence nerede ne konusacagini bilmeyen patavatsız bir insan. Ben olsam tuh keske erkek olsaydı senden daha çok yararici eski sevgili adı çıkardı derdim. Hic katlanamam nerede ne diyecegini bilemeyen insana

Back