Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynı şeyi düşündüm valla :)Valla başlığı okuyunca aha buluttan nem kapan bi gelin vakası daha dedim ama konuyu okuyunca ters köşe oldum. Yüzde bi milyon haklıymışsınız. Ama haset doğru kelime değil görümceniz için. Kötü niyetli ve sinsinin önde gideniymiş.
Görümce kendi doğumuna girerken gider ayak laf yetiştirmiş evliymiş birde . :))Okumadım yorumları, bekar mı bu görümce. Sinsirella.
Dünyaya görümce diye doğmuş :)
Kızlar şimdi ben mi fesatlanıyorum görümcem hasetinden çatlıyormu bilemedim sizinde fikrinizi alayım istedim...
İlk günden berii böyle bana bi laf sokma çabası içerisinde şimdi örneklendireyim izninizle.
İlk gün mesela düğün günümüz de kuaförde eşim bir bayan arkadaşıyla karşılaştı ve ayak üstü sohbet etti.(Eşimin işi gereği bayan arkadaşı çok ve her yerde karşılaşıyoruz)
Ve görümcem hemen kaşla göz arası kulağıma imalı imalı buda kim benim eşim yanmda konuşsa ooo ooo ooo.
Görümcem doğum için hastaneye yattı bizde ziyaretine gittik.
O esnada bi bayan dr geldi muayeneye
Eşim in arkadaşıymış sohbet ettiler yine.
Görümcem döndü üzerinde mavi önlük birazdan doğuma girecek dediği.
Ay ben bu bayan dr nerden tanıyorum ay gözüm çok ısırdı heee hatırladım (eşim x olsun) x i ziyarere gittiğimzde geçmişte filan hep yanında görüyordum hatırladım.
Daha örneklendireceğim bir sürü zırvalığı var da ben en yenisine geçmek istiyorum dün yaşanan ....
Şimdi hep beraber oturuyoruz kv görümceler gelinler yeğenler filan Rabbimin de izni ile kız bebeğimiz olucak.
Herkes bir isim önerisnde bulunuyor
Bu görümcem ne dese
En iyisi x eski sevgililerinin ismini söylesin onlardan mutlaka bir isim çıkar.
Benim de bildiğim bir iki isim var güzel isimler.
Yada iş yerindeki arkadaşlarının isimlerinden bulsun mutlaka vardır güzel bi isim.
Artık bi ders vermenin zamanı gelmiş mi sizce yoksa aynı şekil devam mı duymazdan geliyorum taakmıyorum.....
Cidden guldum okurken.Allahin manyagi! Acilen bozun bence bu kadini. Esiniz eski sevgili isim mevzusunda ablasina bir sey demedi mi ? Meraktayim acikcasi..
Evet tamda bunu yazıcaktımSiz yoksa eski sevgiliden mi seçtiniz ismi diye yapıştıracaktın
Valla şu son cümleyi biri bana söyleseydi eğer niye sen öylemi yaptın yada sen öyle yapacaksın her halde derdim. Kıskanç görümceleri bir güzel haklamalı bence Bende de var bir tane hiç acımıyorum lafı azına tıkıyorum.Kızlar şimdi ben mi fesatlanıyorum görümcem hasetinden çatlıyormu bilemedim sizinde fikrinizi alayım istedim...
İlk günden berii böyle bana bi laf sokma çabası içerisinde şimdi örneklendireyim izninizle.
İlk gün mesela düğün günümüz de kuaförde eşim bir bayan arkadaşıyla karşılaştı ve ayak üstü sohbet etti.(Eşimin işi gereği bayan arkadaşı çok ve her yerde karşılaşıyoruz)
Ve görümcem hemen kaşla göz arası kulağıma imalı imalı buda kim benim eşim yanmda konuşsa ooo ooo ooo.
Görümcem doğum için hastaneye yattı bizde ziyaretine gittik.
O esnada bi bayan dr geldi muayeneye
Eşim in arkadaşıymış sohbet ettiler yine.
Görümcem döndü üzerinde mavi önlük birazdan doğuma girecek dediği.
Ay ben bu bayan dr nerden tanıyorum ay gözüm çok ısırdı heee hatırladım (eşim x olsun) x i ziyarere gittiğimzde geçmişte filan hep yanında görüyordum hatırladım.
Daha örneklendireceğim bir sürü zırvalığı var da ben en yenisine geçmek istiyorum dün yaşanan ....
Şimdi hep beraber oturuyoruz kv görümceler gelinler yeğenler filan Rabbimin de izni ile kız bebeğimiz olucak.
Herkes bir isim önerisnde bulunuyor
Bu görümcem ne dese
En iyisi x eski sevgililerinin ismini söylesin onlardan mutlaka bir isim çıkar.
Benim de bildiğim bir iki isim var güzel isimler.
Yada iş yerindeki arkadaşlarının isimlerinden bulsun mutlaka vardır güzel bi isim.
Artık bi ders vermenin zamanı gelmiş mi sizce yoksa aynı şekil devam mı duymazdan geliyorum taakmıyorum.....