Ders vermenin zamanı gelmemiş,geçmiş.
Esin ne diyo.Kardesi bu kadar rahat konusabiliyosa esin dedigi gibi biri acaba diye gecti icimden hemen.Ben olsam esime de gorumceme de sinir olurdum.
Kafana takmışsın ki konu açmışsın,ona çaktırmaman güzel ama dayanabileceksen.Durmayacak çünkü.Kaç zamandır her fırsatta laf sokmaya çalışması da kanıtı.Tarzım değil işte öyle ağız dalaşına gireyim filan ama üsturuplu bi şekilde ağzına tıkamalıyım blki
Siz yoksa eski sevgiliden mi seçtiniz ismi diye yapıştıracaktın
Kafana takmışsın ki konu açmışsın,ona çaktırmaman güzel ama dayanabileceksen.Durmayacak çünkü.Kaç zamandır her fırsatta laf sokmaya çalışması da kanıtı.
En başından ufak da olsa bi laf deseydin şimdi çekinirdi biraz.
Patlama yapmadan,öf valla baydı bu esprilerin,başka esprin yok mu tarzında bozabilirsin de.Ya aslnda doğru en başta tavrımı koysaydım çekinirdi belki şimdş ama .
Şu saaten sonra da cvp verip ekmeğine yağ sürmiyeceğim onu bekliyor gibi elbet susacak. Ama dopru içten içe çok irite oluyorum .
Benimde ayarım yoktur ya susar ya volkan misali patlarım.
O raddeye getirtmeden susar artık umarım.
Hic cevap verme, duymamis gibi yap. Bir insana en agir gelen ceza onu yok saymaktir.
Soyle.Neden boyle yaptigini anlamiyorum.Uzulecegimi dusunemiyo sanirim falan de.Gorumcene de bi daha oyle bi girisimde bulunursa ne demek istiyosun diye sor direkt.Eşimin haberi yok ki söylemedim.
Oda zaten eşimin yanında zırvalamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?