KIZLAR ŞİKAYETİM VAR BANA YARDIM EDİN LÜTFEN!!!

Hatlarınızı mobil ödemeye kapatıp, müşteri hizmetlerinden oyun ve sohbet servislerine kapattırın. İzlediğiniz video vs bağlandığınız sitelerde falan çıkan reklamlara dokunuyorsunuz yanlışlıkla ve tam bir para tuzağıyla abonelikler başlıyor. Ancak önüne bu şekilde geçebilirsiniz. Eğer özel mesaj ile operatörünüzü söylerseniz paranızın iadesi için yardımcı olabilirim.
Sevgiler

kız kardeşim annem babam ben vodafonelu olduktan sonra onlar da benim tavsiyemlevodafone lu oldular, memnunlar, eşimin telefonundan(eşim red pakette)ailemi sınırsız arıyorum, hiçsorun yaşamadık ben ve ailem
eşim diğer operatörde 300 lira tel parası ödediği oldu paketi aşınca ama vodafone da böyle bir sorun yaşamadı,çünkü en çok konuştuğu kişiler vodafonlu ve red tarifede vodafonlularla görüşme sınırsız ve ücretsiz.ve eşim de memnun, e ben de devreden tarifedeyim 2 senedir taahhüt veriyorum, e ben de memnunum, tavsiye ediyorum...özellikle red paketler süper, olmazsa devreden tarife müthiş...operatörümü seviyorum ve asla değişmem

Tüketici haklarında kesinlikle uzun süreli değil dönüş. Belgeleriniz varsa ve dilekçeniz iyiyse çözüme ulaşıyor hemen.
Şikayetvar . a da yazın mutlaka.

Olabilir,siz memnun kalmis olabilirsiniz ama sorun yasayan kisiler de olabilir,bu her operatorde olabilir, cunku hicbiri sutten cikma ak kasik degil, size denk gelmez baskasina denk gelir,olabilir yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…