- 23 Aralık 2024
- 215
- 37
Bir şey var gibi bence… Belirtin var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir şey var gibi bence… Belirtin var mı?
Belim ağrımaya başladı bide ıslak hissediyorum arada bide bu iki gündür idrar kokum değişti afedersin bi koyulaşma ve köpük var tabi gebeliğe yormuyorum ama en net değişikliklerim bunlar bide sol bacagım agırdı 1 gün o kdr bu arada eteşim 37 3 gündür bilemedim neyin nesiBir şey var gibi bence… Belirtin var mı?
İdrar kokusu nasıl? Ağır bir koku mu geliyor tuvaletini yaptıktan sonra? Bende kendimde gözlemledim ondan soruyorumBelim ağrımaya başladı bide ıslak hissediyorum arada bide bu iki gündür idrar kokum değişti afedersin bi koyulaşma ve köpük var tabi gebeliğe yormuyorum ama en net değişikliklerim bunlar bide sol bacagım agırdı 1 gün o kdr bu arada eteşim 37 3 gündür bilemedim neyin nesi
Biraz özel olucak ama dün belim agıroyor diye o ara oturarak banyo edeyim dedim ve o ara işte ağrım vardı yapınca ağır amonyak kokusu hissettinİdrar kokusu nasıl? Ağır bir koku mu geliyor tuvaletini yaptıktan sonra? Bende kendimde gözlemledim ondan soruyorum
Valla hayatım özel yok artık burada hepimiz aynı yolun yolcusuyuz Ben amonyak kokusunu bilmiyorum kendimde de ağır garip bir koku aldım kahve yapmamışsa… Ben senden bekliyorum valla bir şeyler testi ne zaman yapacaksın?Biraz özel olucak ama dün belim agıroyor diye o ara oturarak banyo edeyim dedim ve o ara işte ağrım vardı yapınca ağır amonyak kokusu hissettin
Canım sana bişey diyimmi ben çok kahve tüketen biriyim ama benim burnumun biri tıkalı olduğu halde o kokuyu aldım yani amonyak idearın kemdi kokusudur daha fazla koktugugu için ağır amonyak kokusu diye belirttim yani normal idrar korkunun normalinden farklı kokmaya başlamasıValla hayatım özel yok artık burada hepimiz aynı yolun yolcusuyuz Ben amonyak kokusunu bilmiyorum kendimde de ağır garip bir koku aldım kahve yapmamışsa… Ben senden bekliyorum valla bir şeyler testi ne zaman yapacaksın?
Ben 1 haftadır kafama estiği gibi yapıyorum negatif hep ztn erken yapıyorum yumurtlama 18 aralıktı yani geç yumurtlama hesaba katarsam üstüne 14 gün koyalım bu demek oluyorki benim bi 3-5 gün var idrar testi içinValla hayatım özel yok artık burada hepimiz aynı yolun yolcusuyuz Ben amonyak kokusunu bilmiyorum kendimde de ağır garip bir koku aldım kahve yapmamışsa… Ben senden bekliyorum valla bir şeyler testi ne zaman yapacaksın?
Canım sana bişey diyimmi ben çok kahve tüketen biriyim ama benim burnumun biri tıkalı olduğu halde o kokuyu aldım yani amonyak idearın kemdi kokusudur daha fazla koktugugu için ağır amonyak kokusu diye belirttim yani normal idrar korkunun normalinden farklı kokmaya başlaması
Ben 1 haftadır kafama estiği gibi yapıyorum negatif hep ztn erken yapıyorum yumurtlama 18 aralıktı yani geç yumurtlama hesaba katarsam üstüne 14 gün koyalım bu demek oluyorki benim bi 3-5 gün var idrar testi için
Ay çok güldümAnladım bende de çok ağır bir koku vardı bunu fark ettim ya her wc girdiğimde köpek gibi koku almaya çalışacağım
Aa çok iyi bana da haber ver yapınca
yazarım buraya inşallahAnladım bende de çok ağır bir koku vardı bunu fark ettim ya her wc girdiğimde köpek gibi koku almaya çalışacağım
Aa çok iyi bana da haber ver yapınca
Günay’dım ayy vallahide gözüküyor çok güzel haber buGünaydın guzel kizlarim , ben azonce test yaptim gozlerim eger yanılmıyorsa gectigimiz 10 ayda belki toplamda 40 test yapmisimdir ve boyle bir cizgiye hic denk gelmemistim , kalbim bir yandan kanda negatifse diye korkuyor ama kizlar ben ikinci cizgiyi cok net ve kirmizi görüyorummm nolur bakin, ilk 3 dkda çıktı..
Yumurtlamadın kaçıncı günü bugün ve hangi marka gebelik testi elindekiGünaydın guzel kizlarim , ben azonce test yaptim gozlerim eger yanılmıyorsa gectigimiz 10 ayda belki toplamda 40 test yapmisimdir ve boyle bir cizgiye hic denk gelmemistim , kalbim bir yandan kanda negatifse diye korkuyor ama kizlar ben ikinci cizgiyi cok net ve kirmizi görüyorummm nolur bakin, ilk 3 dkda çıktı..
Beyza ne yaptın test aldın mı canımGebelik mi
Canimm bugun 14 veya 15. Gun olmasi lazimmm şuan kan verdim sonuç bekliyorum ama eger test yaniltmiyorsa bana da pozitif gibi geldiiiYumurtlamadın kaçıncı günü bugün ve hangi marka gebelik testi elindeki
Çok güzel bir his olmalı ya ben bile heyecan yaptımİnanamıyorum, kan sonucu cikana kadar heyecan yapmak istemiyorum ama hala elimde teste bakiyorum sonuc beklerken
10 aydir bi anı bekledim hep bunun hayalini kurdum rabbim inşallah kanda da pozitif olurda bu mutluluğu yasanayi nasip eder.. rabbim herbirimize isteyen her kadina bunu nasip etsin canimÇok güzel bir his olmalı ya ben bile heyecan yaptım
Bende şimdi lan vermek istiyorum özelden acile gitsem kan alırlarmış geciktim midem bulanıyor desem10 aydir bi anı bekledim hep bunun hayalini kurdum rabbim inşallah kanda da pozitif olurda bu mutluluğu yasanayi nasip eder.. rabbim herbirimize isteyen her kadina bunu nasip etsin canim
Özele geldim bende hic sorgulamadilar bile ücreti odeynce aliyorlar direk canimm hadi gittBende şimdi lan vermek istiyorum özelden acile gitsem kan alırlarmış geciktim midem bulanıyor desem
Merhaba ben bu marka test kullanmadım ama yumurtlama takibi yaptım ve adete 3 gün kala lh testi yaptım ve pozitif di ertesi gün ilk idrarla gebelik testi yaptım ve pozitif çıktı şuanda 10 haftalık hamileyim bence gebelik testi yapmalısın ilk attığım lh ikinci attığım gebelik testiMerhabalar kizlar bu ay innovita ovulasyon testi kullandim , reglin 13. günü yumurtlama gördüm her zamanki gibi , bugun yumurtlama üzerinden 14 gun gecmis durumda. Bir yorumda okudum bu testi yapanlar regle yakin pozitif gosteriyorsa gebelik var demektir yazmislar, merak ettim iki gündür ovulasyon testini yaptim ve iki cizgide belirgin. Regle 2 gün kaldı, bunu tecrübe eden var mı aranızda, lh testi ile gebelik ogrenen oldu mu acaba , cunku daha onceki döngülerimde regle yakın hic boyle cikmamisti tamamen silikti ikinci çizgi ama simdi pozitif görüyorum , görsel ekliyorum dün ve bugun yaptigim ovulasyon testlerini.. düzenli regl olduğumu bilmesem ikinci yumurtlama diyecegim ama regllerim duzenlidir