Gebelik mi10 gün önce ve öncesinde ztn pikti sonra silikleşti bugün öyle yazılarınızı görünce yapayım dedim pike yakın çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gebelik mi10 gün önce ve öncesinde ztn pikti sonra silikleşti bugün öyle yazılarınızı görünce yapayım dedim pike yakın çıktı
Hayır ama geç yumurtlama sebebiyle adet olmadım 18 inde veya 16 aralıkta olmam gerekiyordu o ara pik gördüm hatta o gün araştırıp aldım ovulasyonu 3 saat sıvı almadan yaptım sonraki günler silikleşti bıraktım ama bugün gebelik testi yapayım dedim öylesine negatif çıktı sanki hamile olacağım gibime geldiği için bide ovu testine baktım pike yakın çıktı 2 gün sonra yine ovu testi yapıcak t çizgisi koyu çıkarsa gebelik testi yaparım yine haber ederim sizedeGebelik mi
Teşekkür ederim benim adetime 8 gün var dayanamayacağım ve silik milik bişey çıkar belki diye yarın test yapıcam ben deHayır ama geç yumurtlama sebebiyle adet olmadım 18 inde veya 16 aralıkta olmam gerekiyordu o ara pik gördüm hatta o gün araştırıp aldım ovulasyonu 3 saat sıvı almadan yaptım sonraki günler silikleşti bıraktım ama bugün gebelik testi yapayım dedim öylesine negatif çıktı sanki hamile olacağım gibime geldiği için bide ovu testine baktım pike yakın çıktı 2 gün sonra yine ovu testi yapıcak t çizgisi koyu çıkarsa gebelik testi yaparım yine haber ederim sizede
Yumurtlama ne zamandı canımTeşekkür ederim benim adetime 8 gün var dayanamayacağım ve silik milik bişey çıkar belki diye yarın test yapıcam ben de
Yumurtlama günüme iki gün vardı 19u gecesi korunmasız ilişkim oldu yumurtlamam da 21. Adet günüm ve yumurtlama günlerim düzenli şaşmazYumurtlama ne zamandı canım
Evet pozitif çıkıyor :) ben çatlatma iğnesi olmuştum doktorum test yapma 14. Gün yaparsın hep yalancı gebelik pozitif çıkar demişti. Ben de çatlatma oldum diye çatladı mı acaba diye 4 gün üst üste boşu boşuna ovu testlerimi kullanmışım hepsi de pik seviyesinde pozitifti niye çatlamamış yumurtalarım diye strese girip araştırmıştım sonra doktora da sormuştum. Ovu gebelikte de pozitif çıkıyor net bilgi hayırlısı olsun ama kesin emin olmak için gebelik de yapın derimMerhabalar kizlar bu ay innovita ovulasyon testi kullandim , reglin 13. günü yumurtlama gördüm her zamanki gibi , bugun yumurtlama üzerinden 14 gun gecmis durumda. Bir yorumda okudum bu testi yapanlar regle yakin pozitif gosteriyorsa gebelik var demektir yazmislar, merak ettim iki gündür ovulasyon testini yaptim ve iki cizgide belirgin. Regle 2 gün kaldı, bunu tecrübe eden var mı aranızda, lh testi ile gebelik ogrenen oldu mu acaba , cunku daha onceki döngülerimde regle yakın hic boyle cikmamisti tamamen silikti ikinci çizgi ama simdi pozitif görüyorum , görsel ekliyorum dün ve bugun yaptigim ovulasyon testlerini.. düzenli regl olduğumu bilmesem ikinci yumurtlama diyecegim ama regllerim duzenlidir
Şuan durumumuz çok benzer bence üzülmemek için 3 gün sonra yap ama rahatlamak için yarında yapsan olur dayanamam dersen yaniYumurtlama günüme iki gün vardı 19u gecesi korunmasız ilişkim oldu yumurtlamam da 21. Adet günüm ve yumurtlama günlerim düzenli şaşmaz
Yarın sabah yapıcam artık tahammülüm kalmadı silikte olsa bişey görmek istiyo insanŞuan durumumuz çok benzer bence üzülmemek için 3 gün sonra yap ama rahatlamak için yarında yapsan olur dayanamam dersen yani
Sizin kaç gün oldu ya da belirti nedirŞuan durumumuz çok benzer bence üzülmemek için 3 gün sonra yap ama rahatlamak için yarında yapsan olur dayanamam dersen yani
Çok haklısın canım yap rahatla bende çıkmadı inşallah sende çikar yumurtlamanın 10 günü bugün yarın 11 olucakYarın sabah yapıcam artık tahammülüm kalmadı silikte olsa bişey görmek istiyo insan
Sizin de benim gibi erken mi daha belki ileri günlerde çıkarÇok haklısın canım yap rahatla bende çıkmadı inşallah sende çikar yumurtlamanın 10 günü bugün yarın 11 olucak
Bu arada ben şubat ayında ikiz gebeliğin geçirdim 6 haftalıkken öğrendim 8. Haftada düştüler sağlıksız nesildi çünkü o ay ağır migren ilaçları ve bölgesel incelme seansına gittim doğum kontrol hapı kullandığım halde hamile kaldım bazen unutuyordum o yüzden galiba yani şeninde bir sorunun yoksa kolay olur ki sorunun varsada olur benim ablam 5 yıl uğraştı en sonunda yumurta tembelliği dedi işte tam olarak ne inan bilmiyorum tedavi oldu 4-5 ay hamile kaldı ocakta dogurucak ama sürekli progestan içip ine vuruyor kolundanÇok haklısın canım yap rahatla bende çıkmadı inşallah sende çikar yumurtlamanın 10 günü bugün yarın 11 olucak
İnşallah vardır simsim arada bir girip hesabına bakıyorum uzun zamandır görmedim seni şuan alt mesajlara inip okuyacağım inşallah test yapmışsındıe ve pozitif çıkmıştır amin inşallahhhMerhabalar kizlar bu ay innovita ovulasyon testi kullandim , reglin 13. günü yumurtlama gördüm her zamanki gibi , bugun yumurtlama üzerinden 14 gun gecmis durumda. Bir yorumda okudum bu testi yapanlar regle yakin pozitif gosteriyorsa gebelik var demektir yazmislar, merak ettim iki gündür ovulasyon testini yaptim ve iki cizgide belirgin. Regle 2 gün kaldı, bunu tecrübe eden var mı aranızda, lh testi ile gebelik ogrenen oldu mu acaba , cunku daha onceki döngülerimde regle yakın hic boyle cikmamisti tamamen silikti ikinci çizgi ama simdi pozitif görüyorum , görsel ekliyorum dün ve bugun yaptigim ovulasyon testlerini.. düzenli regl olduğumu bilmesem ikinci yumurtlama diyecegim ama regllerim duzenlidir
Evet canım senin yumurtlamadan 10. Günündesin cuma günü itibariyle ve herkesin beta hah aynı yükselmiyor o yüzden geç veya erkene öğrenenler varSizin de benim gibi erken mi daha belki ileri günlerde çıkar
Ben ilk kez böyle bişey yaşadım onun için tam bir bilgim yok kusura bakmayın sadece hemen test yapmak istiyorum o kadarEvet canım senin yumurtlamadan 10. Günündesin cuma günü itibariyle ve herkesin beta hah aynı yükselmiyor o yüzden geç veya erkene öğrenenler var
Yap canım yarınBen ilk kez böyle bişey yaşadım onun için tam bir bilgim yok kusura bakmayın sadece hemen test yapmak istiyorum o kadar
Yapıcam buraya yazarım ne çıktığınıYap canım yarın
Canım bu ovülasyon testi mi?
EvetCanım bu ovülasyon testi mi?