- Konu Sahibi Yazan kalem
-
Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin canım benimİnşallah yaşamazsın cnm bnmbende iyiyim, cuma günü tekrar gitmiştik dr, kontrol için çağırmıştı, kese büyümüş ama kalbi daha duyamadık. Küçük bir bölüm gösterdi kesenin içinde, burada oluşum var dedi, embriyoymuş 5+4 dü işte.. 10 gün sonra bir daha çağırdı kalp sesi için. İnşallah Rabbim bana da duymayı nasip eder. Kesem hala aşağıda dikkat et , ağır kaldırma, çok ayakta durma, 2 kilo bile kaldırma dedi, cinsel münasebet yasak. Uzan dinlen dedi, öyle yapmaya çalışıyorum bende. Ağır olmamak şartıyla mecburen yemek yapıp, çamaşırları halletmeliyim. Allah'a emanet ettim miniğimi☝ ❤ ☺
Kaç yıllık evlisin? Bende 22 yaşındayım eşimin sperm sorunları var hemde çok düşük. Bende doğuda yaşıyorum, köy kızıyım ayrıcaYaşım 20 ama ruhum inanın ki 40 benim eşimde varikosel vardı Ameliyat oldu düzeldi ama heŕşeye rağmen olmuyor çok üstüme geliyorlar
Aminn kuzummmAllah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin canım benim
Amin inşallah canım bu arada ovulasyon testi yaptım evde gebelik testi yoktu ve bayağı koyu çıktı neden olabilir sence?Aminn kuzummminşallah birlikte geçiririz gebeliğimizi, arada az bir fark olur ama olsun ☺❤ sağlıkla gelsin inşallah ❤
Ovulasyon testleri koyu çıkıp gebeliğini öğrenenleri okudum burda, hadi inşallahAmin inşallah canım bu arada ovulasyon testi yaptım evde gebelik testi yoktu ve bayağı koyu çıktı neden olabilir sence?
Testi ekliyorum canım ☺Ovulasyon testleri koyu çıkıp gebeliğini öğrenenleri okudum burda, hadi inşallah❤
Aaa bayağı koyu çıkmışTesti ekliyorum canım ☺Eki Görüntüle 2683339
Canım adet zamanı yumurtlama oluyor mu?Aaa bayağı koyu çıkmış ☺ eğer 2. yumurtlama değilse muhakkak başka bir nedeni vardır, gebelik mi desek onadayarın bir test yap, belki silikte olsa çıkar inşallah.. Boşuna stres yaşamamış olursun ☺❤
Bende olmuştu bir kere, ama bnm regl düzensiz o yüzden günü tutmaz ovulasyonun.. Senin düzenliyse değildir die umuyorum.. Sen yarın test yap cnm, zaten gününün gelmiş olması lazımCanım adet zamanı yumurtlama oluyor mu?
3 yıllık canımKaç yıllık evlisin? Bende 22 yaşındayım eşimin sperm sorunları var hemde çok düşük. Bende doğuda yaşıyorum, köy kızıyım ayrıcabana da soruyorlar ama bu kadar önemsemiyorum
Canım inşallah hamilesindir çok sevindimAmin inşallah canım bu arada ovulasyon testi yaptım evde gebelik testi yoktu ve bayağı koyu çıktı neden olabilir sence? ☺
Canım bana ulaşabilir misin bir şey sormam gerekiyorBende olmuştu bir kere, ama bnm regl düzensiz o yüzden günü tutmaz ovulasyonun.. Senin düzenliyse değildir die umuyorum.. Sen yarın test yap cnm, zaten gününün gelmiş olması lazım☺ sabah inşallah müjdeli haberini alırız ❤
Hepimiz hamileyizdir inşallah canım hayırlısıCanım inşallah hamilesindir çok sevindim
Inşallah canım ama benim umudum yok aşılama olucam galiba diğer ayHepimiz hamileyizdir inşallah canım hayırlısı
Valla canım ben adet oldum olucam bugün iğnenin 13.günü ama inşallah buraya yazanlar hep hamiledirGünaydın hatunlar nasılsınız??? Hepiniz iyi olun mutlu haberler alın inş :) benim bat a 6 gün var kistten önceki düzenime göre ama kistle beraber düzen şaştı.. Yalnız ilk hamileliğimdeki gibi aynı şekilde kalça kemiklerim, pelvik bölgesinde kemiklerim ağrıyor basbaya, bir de akıntı var dün sabah başladı pembemsi kahverengimsi idi gün içinde gelmedi sadece wc ye gidince peçetete silince kahverengi ama var gibi yok gibi birşey geliyordu bu sabah yine dün sabahki gibi geldi bi ped doldurmaz.. Dayanamadım sabah4te test yaptım negatif tabi kine yapayım ne kadar bekleyeyim kist mi bebek mi tutunma mı ne artık şaştım... Siz nasılsınız belirti bir şey var mı güzel haber var mıı??!!
Neden canimBenim 14 ağustos ama çok korkuyorum
Hayırlısı olsun inşallah olmazsın adet de bebiş gelir.. Ben de cuma gününe dr randevu aldım lekelenme sadece wcye çıkınca geliyor hala.. Beklicem bakalım o zamana kadar artık cuma akşamı ne var ne yok çıkar..Valla canım ben adet oldum olucam bugün iğnenin 13.günü ama inşallah buraya yazanlar hep hamiledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?