KIZLAR REGL GÜNLERİMİZİ YAZIP BERABER BEKLEYELİM Mİ ?

Güzel yorumun için sağol canım inşallah sende arkadaşın gibi güzel haber alırsın .Ben her namazımda kk kulübün deki anne olmak isteyen herkese dua ediyorum inşallah bu ay senin de yüzün güler❤
Teşekkür ederim Allah isteyenlerin kucaklarını bos bırakmasın. Haketmeyen okadar anne varki ben şasip kaliyorum ama iste yapacak birsey yok .))

Teşekkür ederim Allah isteyenlerin kucaklarını bos bırakmasın. Haketmeyen okadar anne varki ben şasip kaliyorum ama iste yapacak birsey yok .))
Evet rabbim yardım etsin o çocuklara ben kız annesi olmayı çok istiyorum bu dünyada çoğu anne erkek evlatlarını seviyor. Benim kendi annemde buna dahil 20 kızım olsa of demem

Canım sonuç çıktı mı

Canım hakkında hayırlısı böyleymiş demek ki bende bu ay 3.ve son çatlama iğnesine başladım bu da olmazsa ebe kadına götürcek kaynanam 3 yıldır evliyim denemediğim şey kalmadı artık sonun ne olur bilemem

Ben de negatifi gördüm regli oldum maddi manevi toparlanıp tüp bebeğe geçeriz gelecek ay. Bu ay yine de femara kullandırdı doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…