- Konu Sahibi Yazan kalem
-
Yumurtlama sanırım. En son böyle hissettigimde hamile kalmıştım kimyasal oldu. Hayırlısiysa olsun inşallah. Zaten şuan sınava hazırlanıyorum eşimle çok düşündük planladik. Seneye virüs kalkarsa tatile bile gidebilme planina çocuğu hesapladık o yüzden umutsuzum çünkü ben planlarsam genelde olmazCanım daha var gününe iyi değerlendir sıcak tut kendini inşallah güzel haberler alırsın ve buraya yazabilirsin
Neden kesin diyorsun daha 5 gün var ? Zaten o sendeki ağrı gebelik belirtisi de olabilir.Amin canım benimde 8 i ben hastayalacagim kesin de çok ağrım var inşallah sen hamilesindir kuzum güzel haberler ver bize inşallah
Teşekkürler canım hiç kafana takma bende 3 yıldır taktiğimdan olmuyor artık oluruna bıraktım olmasa bile evlatlık alıcamYumurtlama sanırım. En son böyle hissettigimde hamile kalmıştım kimyasal oldu. Hayırlısiysa olsun inşallah. Zaten şuan sınava hazırlanıyorum eşimle çok düşündük planladik. Seneye virüs kalkarsa tatile bile gidebilme planina çocuğu hesapladık o yüzden umutsuzum çünkü ben planlarsam genelde olmazama çok teşekkür ederim inşallah sizinde hersey gönlünüzce olur
Hep öyle oluyo canım hasta oluyom hiç şaşmadım herkes diyo biz öyle olunca hamile kalıyoz ama ben hasta oluyomNeden kesin diyorsun daha 5 gün var ? Zaten o sendeki ağrı gebelik belirtisi de olabilir.
Yaaa evlatlik almakta çook güzel birşey. Bende liseden beri hep giderim o cocuklarin gercekten sevgiye çok ihtiyaci var. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah.Teşekkürler canım hiç kafana takma bende 3 yıldır taktiğimdan olmuyor artık oluruna bıraktım olmasa bile evlatlık alıcam
Canım regl oldun muBen en son 3 Agustosta oldum. 3 gun sonra yani 31 agustosta regl olmam lazim. Olmazsam regl ins hamile oldugumu ogrenirim artik.
Amin canım hepimizin gönlüne göre rabbim versinYaaa evlatlik almakta çook güzel birşey. Bende liseden beri hep giderim o cocuklarin gercekten sevgiye çok ihtiyaci var. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah.
Amin inşallahAmin canım hepimizin gönlüne göre rabbim versin
İnşallah bu defa seni yanıltır. Benimde mesanemde çok baskı var 2 gündür çok idrara çıkıyorum. Ve idrar yaparken kasıklarım ağrıyor.Hep öyle oluyo canım hasta oluyom hiç şaşmadım herkes diyo biz öyle olunca hamile kalıyoz ama ben hasta oluyom
Bence senin ki de hamilelik belirtisi canım ilaç birşey yapmaz ki sadece bel ağrısı yapıyor ovitrelle ,klomenin zararı olmaz ama inşallah hamilesindir buraya yaz olur mu canımİnşallah bu defa seni yanıltır. Benimde mesanemde çok baskı var 2 gündür çok idrara çıkıyorum. Ve idrar yaparken kasıklarım ağrıyor.
Klomen kullandım ilk defa bu ay acaba ondan mı böyle oluyor, çok rahatatız edici.
Canım herkese soruyom sen nasılsın belirtin var mıAH ne güzel kuzum
8 eylül benimde :)
Beraber regl olucaz...
Benim bu aydan çok umudum yok
Ama olsun...
Hayırlısı olsun hakkında canim11 eylul regl tarihim cnm 2 gun yumurtlama gorduk ama degerlendiremedk o yuzden cok umudm yok acikcasi
Ben 8 eylül regl günüm bugün ovitrelleden 9. Günü ve merakla bekliyorum belirtim henüz yok ama olsun istemiyorum çünkü her ay belirti yaşıyorum ama hamile kalamıyorum birde eşi varikosel olup hamile kalan var mı benim için umut olun lütfen.
Canım regl oldun mu?30 agustos 🖐
Inşallah bu ay uğurlu gelir canim
Canim sende durumlar nasil5 eylül
Inşallah canimInşallah her ay bekliyorum umut kapılarım acik ama adet olunca bi hüsran sarıyor inşallah bu ay herşey güzel olur hepimiz için
Ahhh keşke hamile olsamBence senin ki de hamilelik belirtisi canım ilaç birşey yapmaz ki sadece bel ağrısı yapıyor ovitrelle ,klomenin zararı olmaz ama inşallah hamilesindir buraya yaz olur mu canım
Kaç yıllık evliyim canimAhhh keşke hamile olsam
Yazarım canım Dağlara bile yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?