- Konu Sahibi Yazan kalem
-
Allah yardımcın olsun canım inşallah güzel haberler alırsın haberlerini beklerizHayırlısı olsun inşallah olmazsın adet de bebiş gelir.. Ben de cuma gününe dr randevu aldım lekelenme sadece wcye çıkınca geliyor hala.. Beklicem bakalım o zamana kadar artık cuma akşamı ne var ne yok çıkar..
Benim de 24 ünde olmam gerekiyodu hadi 26 si olarak hesapladım gecikme payı ama halaaa olmadimmm mantar çıktı idrar yolu enfeksiyonu da var şuan da ilaç kullanıyorum devlet hastanesine 2 gün geciktigi zaman gitmiştim test yaptı çıkmadı ama 10 gündür adet belirtileri yaşıyorum goguslerime dokunamiyorum bile bel ve sağ kasik ağrım ara da çok fena vuruyo doktorun verdiği ilaçlardan hepsini kullanmadım özelde eski doktorum onu kullanma geç dolllenme olabilir gebe olabilirsin dedi onu kullanırsan bebeğini aldirmak zorunda kalabilirsin dedi çok istiyorum 1 yılı 1 ay geçti bebek istiyorum çok umitliyim bu arada ben biraz küçük gelinim küçük anne yolundayim insalllah
[/QUOTE
Inşallah hamilesindir kuzum güzel haberler ver bize
Ahh inşallah ama bilmiyorum arada leke geldikçe kistten olabilir diye umudum kırılıyor.nasip artık..Allah yardımcın olsun canım inşallah güzel haberler alırsın haberlerini bekleriz
Sanmam canım geçen ay Bende de kist vardı ama hiç leke olmadı bence hamilesinAhh inşallah ama bilmiyorum arada leke geldikçe kistten olabilir diye umudum kırılıyor.nasip artık..
Ne güzel dua gibi düşüncenSanmam canım geçen ay Bende de kist vardı ama hiç leke olmadı bence hamilesin
Hakkında hayırlısı olur canım inşallah benimde bugün 14.günüm test yaptım negatif çıktı .Göğüslerim çok şişti akıntım var birde ellerimin içi yanıyorNe güzel dua gibi düşüncenama maalesef bu sabah gittim dr a kan verdim beta 0.100 çıktı. Saat 16da tekrar gidicem sonucu değerlendirecek ve ultrasonda bakar sanırım dr. Yalnız güzel olan şu tsh hormunu yüksekti bir aydır hayıt içiyordum o düzelmiş hatta diğerleri de düşmüş düzelmiş sadece LH 2.85 çıkmış düşük mü yüksek mi anlamdım gerçi daha adet günüme de var belki 5 belki de 10 gün var... O zamana ne olur acaba..
Farklı belirtiler olabilir.. Adetine ne kadar kaldı? Benim de yaşamadığım belirti kalmadı neredeyse tek kalan adet gecikmesi..Hakkında hayırlısı olur canım inşallah benimde bugün 14.günüm test yaptım negatif çıktı .Göğüslerim çok şişti akıntım var birde ellerimin içi yanıyor
Desteğin çok güzel canım haber ver bize inşallah kötü bir şey yokturFarklı belirtiler olabilir.. Adetine ne kadar kaldı? Benim de yaşamadığım belirti kalmadı neredeyse tek kalan adet gecikmesi..Bakalım birazdan dr a gidip ne var ne yok öğrenicem. Arkadaşlarım hep daha yeniyse belli olmaz bekle gününü, ilaç kullanma, değerin şimdi düşük olduğuna bakma diyorlar.. Ben de beklicem günümü, olmazsam test yapcam. Geçen gün yaptım erken gebelk testi negatifti benim de. Sen de bekle dur bakalım kana geçmesi vakit alıyor zaten idrara geçmesi daha da sonra.. Umudunu kaybetme bekleyelim beraber :)
Belli olmaz canım ovülasyon testi kullandın miMrb kızlar Nisan ayında kürtaj oldum ve kürtajdan sonraki ikinci adetimi 18 ağustosta oldum ama yaklaşık 10 gün lekelenme yaşadım. Bu durum yumurtlama günümü geciktirir mi? Belirli tahminim vardı her zaman ama şimdi ne olur bilmiyorum
Kullanmadm.. Denemek istedm ama bu ay bu şeklde olunca denemedmBelli olmaz canım ovülasyon testi kullandın mi
Hayırlısı olsun canım inşallahKullanmadm.. Denemek istedm ama bu ay bu şeklde olunca denemedm
Desteğin çok güzel canım haber ver bize inşallah kötü bir şey yoktur
Çok şükür canım inşallah önümüzdeki ay hamile kalırsınDr bana sonucun negatif ama tüm hormon değerlerin harika dedi hamile kalmamak için hiçbir sebep yokmuş hayıt mucizesi der susarım.. Ama hala leke geliyor 4 gün oldu sıkıldım artık bitse bari.. Zaten en geç 13ü galiba günüm o zamana kadar bari temiz gezeyim
Amin canım benimde 8 i ben hastayalacagim kesin de çok ağrım var inşallah sen hamilesindir kuzum güzel haberler ver bize inşallahBenimde 10 Eylül o tarihi 4 gözle bekliyorum, ilk defa bu ay klomen kullandım, bu defa Allah yüzümüzü güldürür inşallah
Canım daha var gününe iyi değerlendir sıcak tut kendini inşallah güzel haberler alırsın ve buraya yazabilirsin21 Eylül ama aşırı kramp ve bel ağrım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?