• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR REGL GÜNLERİMİZİ YAZIP BERABER BEKLEYELİM Mİ ?

Sababtan beri birdaha gelmedi leke.. İlk hamileliğimde yerleşme kanaması olmadı benim ama 10gün önce belirtiler başladı acaba erken döllenme mi oldu yine diye düşünüyorum bilemedim akşamı bekleyeyim bakayım artık
5 gün sonra test yap canım inşallah yerleşme sır. Bende senin yaşadıklarıni yaşadım kist falan olmuştu iki ay sonra leke geldi bende yerleşme sandım ama kistten son 2-3 ay böyle kanama olabilir mis doktor demisti

Canım gecikme olursa test yapıcam öncesinde yapıp hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum 🙄
İnşallah güzel haberler alırsın cnm bnm 🤲🙏❤️ dikkat et kendine, ağır kaldırma sakın.. Cinsel münasebettten uzak dur birde çok ayakta kalma, bir yere uzanma. Her ihtimale karşı önlemini al cnm, sonrasında zaten inşallah gebeysen doktorun sana yol gösterecektir. Tedbirli olmakta fayda var, gerisi Allah Kerim🙏 inşallah müjdeni bekliyorum🤲🙏

5 gün sonra test yap canım inşallah yerleşme sır. Bende senin yaşadıklarıni yaşadım kist falan olmuştu iki ay sonra leke geldi bende yerleşme sandım ama kistten son 2-3 ay böyle kanama olabilir mis doktor demisti
Haklısın kist kaynaklı da olabilir.. Amaan ne tuhaf vücudumuz var ya bir şey de kesin bellii olsa şaşarım bir belirti kırk durum sebepli olabiliyor.. 😁

İnşallah güzel haberler alırsın cnm bnm 🤲🙏❤ dikkat et kendine, ağır kaldırma sakın.. Cinsel münasebettten uzak dur birde çok ayakta kalma, bir yere uzanma. Her ihtimale karşı önlemini al cnm, sonrasında zaten inşallah gebeysen doktorun sana yol gösterecektir. Tedbirli olmakta fayda var, gerisi Allah Kerim🙏 inşallah müjdeni bekliyorum🤲🙏
Yaa çok teşekkür ederim canım kendimi fazla kaptırmak istemiyorum sonrasında hayal kırıklığı yaşamamak adına.Çok incesin çok teşekkür ederim.Senin durumun nasıl?

Yaa çok teşekkür ederim canım kendimi fazla kaptırmak istemiyorum sonrasında hayal kırıklığı yaşamamak adına.Çok incesin çok teşekkür ederim.Senin durumun nasıl?
İnşallah yaşamazsın cnm bnm🤲🙏 bende iyiyim, cuma günü tekrar gitmiştik dr, kontrol için çağırmıştı, kese büyümüş ama kalbi daha duyamadık. Küçük bir bölüm gösterdi kesenin içinde, burada oluşum var dedi, embriyoymuş🙏 5+4 dü işte.. 10 gün sonra bir daha çağırdı kalp sesi için. İnşallah Rabbim bana da duymayı nasip eder. Kesem hala aşağıda dikkat et , ağır kaldırma, çok ayakta durma, 2 kilo bile kaldırma dedi, cinsel münasebet yasak. Uzan dinlen dedi, öyle yapmaya çalışıyorum bende. Ağır olmamak şartıyla mecburen yemek yapıp, çamaşırları halletmeliyim. Allah'a emanet ettim miniğimi☝️🤲🙏❤️ ☺️

Ben 8 eylül regl günüm bugün ovitrelleden 9. Günü ve merakla bekliyorum belirtim henüz yok ama olsun istemiyorum çünkü her ay belirti yaşıyorum ama hamile kalamıyorum birde eşi varikosel olup hamile kalan var mı benim için umut olun lütfen.
Bende 8 Eylül canım

Ben ağlıyorum şu an canım çok yoruldum küçük evlendim artık pes etmek istiyorum ailem doğulu çocuk diye tutturuyolar yoruldum olmuyor napim diyom ki Allah canımı alsında eşim başkasıyla evlensin çocuğu olsun
Daha 20 yaşında neden böyle düşünüyorsun, sorun sende değil de eşin de olsaydı böyle düşünür müydün? Mesela bende hiç bir sorun yok ama eşim kaynaklı bebeğimiz olmuyor, napalım ölelim mi bende 22 yaşındayım eşim ise 32 ama yapacak bir şey yok

Daha 20 yaşında neden böyle düşünüyorsun, sorun sende değil de eşin de olsaydı böyle düşünür müydün? Mesela bende hiç bir sorun yok ama eşim kaynaklı bebeğimiz olmuyor, napalım ölelim mi bende 22 yaşındayım eşim ise 32 ama yapacak bir şey yok
Yaşım 20 ama ruhum inanın ki 40 benim eşimde varikosel vardı Ameliyat oldu düzeldi ama heŕşeye rağmen olmuyor çok üstüme geliyorlar

Back
X