- 11 Ağustos 2020
- 281
- 174
- 18
- 25
- Konu Sahibi Yazan kalem
Evet canım biraz kasıklarim ağrıyo sen test yaptın mıİnşallah kuzum,sende nasıl durumlar?Bir hafta var değil mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım biraz kasıklarim ağrıyo sen test yaptın mıİnşallah kuzum,sende nasıl durumlar?Bir hafta var değil mi?
Yok canım test yapmıcamEvet canım biraz kasıklarim ağrıyo sen test yaptın mı
Niye canım ben kan verecektim sabah eltim izin vermedi diyo test yapYok canım test yapmıcam
Olumsuz çıkarsa hayal kırıklığına uğrıcam zaten ağrım arttı muhtemelen adet olacamNiye canım ben kan verecektim sabah eltim izin vermedi diyo test yap
Benimde canım ayaklarıma ağrısı vuruyor bütün umutlarım yıkıldıOlumsuz çıkarsa hayal kırıklığına uğrıcam zaten ağrım arttı muhtemelen adet olacam![]()
Vardır bir hayır canım ne diyelimBenimde canım ayaklarıma ağrısı vuruyor bütün umutlarım yıkıldı
Ben ağlıyorum şu an canım çok yoruldum küçük evlendim artık pes etmek istiyorum ailem doğulu çocuk diye tutturuyolar yoruldum olmuyor napim diyom ki Allah canımı alsında eşim başkasıyla evlensin çocuğu olsunVardır bir hayır canım ne diyelim![]()
Sababtan beri birdaha gelmedi leke.. İlk hamileliğimde yerleşme kanaması olmadı benim ama 10gün önce belirtiler başladı acaba erken döllenme mi oldu yine diye düşünüyorum bilemedim akşamı bekleyeyim bakayım artıkCanım sen bugün u değerlendir belki yumurta n catlamistir
Cnm yaptın mı tekrar test, var mı güzel haberlerVardır bir hayır canım ne diyelim![]()
Canım gecikme olursa test yapıcam öncesinde yapıp hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorumCnm yaptın mı tekrar test, var mı güzel haberler![]()
5 gün sonra test yap canım inşallah yerleşme sır. Bende senin yaşadıklarıni yaşadım kist falan olmuştu iki ay sonra leke geldi bende yerleşme sandım ama kistten son 2-3 ay böyle kanama olabilir mis doktor demistiSababtan beri birdaha gelmedi leke.. İlk hamileliğimde yerleşme kanaması olmadı benim ama 10gün önce belirtiler başladı acaba erken döllenme mi oldu yine diye düşünüyorum bilemedim akşamı bekleyeyim bakayım artık
İnşallah güzel haberler alırsın cnm bnmCanım gecikme olursa test yapıcam öncesinde yapıp hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum![]()
Haklısın kist kaynaklı da olabilir.. Amaan ne tuhaf vücudumuz var ya bir şey de kesin bellii olsa şaşarım bir belirti kırk durum sebepli olabiliyor..5 gün sonra test yap canım inşallah yerleşme sır. Bende senin yaşadıklarıni yaşadım kist falan olmuştu iki ay sonra leke geldi bende yerleşme sandım ama kistten son 2-3 ay böyle kanama olabilir mis doktor demisti
Yaa çok teşekkür ederim canım kendimi fazla kaptırmak istemiyorum sonrasında hayal kırıklığı yaşamamak adına.Çok incesin çok teşekkür ederim.Senin durumun nasıl?İnşallah güzel haberler alırsın cnm bnm❤ dikkat et kendine, ağır kaldırma sakın.. Cinsel münasebettten uzak dur birde çok ayakta kalma, bir yere uzanma. Her ihtimale karşı önlemini al cnm, sonrasında zaten inşallah gebeysen doktorun sana yol gösterecektir. Tedbirli olmakta fayda var, gerisi Allah Kerim
inşallah müjdeni bekliyorum
![]()
Aynen canım net hiç bilemiyoruz. İnşallah bu ay hepimizin yüzü gulerHaklısın kist kaynaklı da olabilir.. Amaan ne tuhaf vücudumuz var ya bir şey de kesin bellii olsa şaşarım bir belirti kırk durum sebepli olabiliyor..![]()
İnşallah yaşamazsın cnm bnmYaa çok teşekkür ederim canım kendimi fazla kaptırmak istemiyorum sonrasında hayal kırıklığı yaşamamak adına.Çok incesin çok teşekkür ederim.Senin durumun nasıl?
Bende 8 Eylül canımBen 8 eylül regl günüm bugün ovitrelleden 9. Günü ve merakla bekliyorum belirtim henüz yok ama olsun istemiyorum çünkü her ay belirti yaşıyorum ama hamile kalamıyorum birde eşi varikosel olup hamile kalan var mı benim için umut olun lütfen.
22 yaşındayımBenim de eylülün 7si değerlendirmesi gereken günlerden. Ama çok kararsızım denesem mi diyeYaşımdan dolayı kararsız kalıyorum. kaç yaşındasınız kızlar?
Daha 20 yaşında neden böyle düşünüyorsun, sorun sende değil de eşin de olsaydı böyle düşünür müydün? Mesela bende hiç bir sorun yok ama eşim kaynaklı bebeğimiz olmuyor, napalım ölelim mi bende 22 yaşındayım eşim ise 32 ama yapacak bir şey yokBen ağlıyorum şu an canım çok yoruldum küçük evlendim artık pes etmek istiyorum ailem doğulu çocuk diye tutturuyolar yoruldum olmuyor napim diyom ki Allah canımı alsında eşim başkasıyla evlensin çocuğu olsun
Yaşım 20 ama ruhum inanın ki 40 benim eşimde varikosel vardı Ameliyat oldu düzeldi ama heŕşeye rağmen olmuyor çok üstüme geliyorlarDaha 20 yaşında neden böyle düşünüyorsun, sorun sende değil de eşin de olsaydı böyle düşünür müydün? Mesela bende hiç bir sorun yok ama eşim kaynaklı bebeğimiz olmuyor, napalım ölelim mi bende 22 yaşındayım eşim ise 32 ama yapacak bir şey yok