- 29 Haziran 2019
- 2.066
- 1.791
- 133
- 33
- Konu Sahibi Yazan kalem
-
Amin canım inşallah atlatırsın Allahın izniyleInsallah ya bizimde 1 yil oldu ama olmuyor. Cok doktor gezdim 5. Seviye ve 1 kez panik atak geçirdim. Insallah ya hayırlısıyla Allah herkesin gonlune göre versin benim de öyle
canım inşallah olur , test yaptın mı hiç az kalmış adet gününe sanırımAll
Allah yardımcınız olsun canım inşallah güzel haberlerini bekleriz
Canım bende 3 yıllık evliyim 1 yıl denedik olmadı sonra tedaviye başladık bende hiçbir sorun yoktu eşimde sol tarafta varikosel çıktı .Ameliyat oldu 1.5 yıldır şimdi iyi sperm sayısı 45 milyon hızı da 62 ben özelde tedaviye başladım 2 .kez klomen kullandım bugün 10. Günüm çok adet sancım var
Yok canım yapmadım daha yarın idrar testi yapicam çarşamba kan testi ben kaynanamgil ile birliğim utanıyorum test aldırmayacanım inşallah olur , test yaptın mı hiç az kalmış adet gününe sanırım ☺ Ben hiç tedavi görmedim daha bilmiyorum nasıl olacak
Dr Murat mermerkaya var canım onunla bı görüş. Çok kısa sürede çok kişi atlatıyor bu durumuKızlar sizlere gercekten çok özeniyorum ya bir gün vajinusmusu atlatıp bu sekilde bir paylaşımin altinda bebek bekleyecek miyim bilemesem de insallah hersey sizler icin gönlünüzden gectigi gibi olur.
Türkiye de degilim su anda kim bilir ne zaman gelirim... cok sagolun eger geldiğimde hala atlatamamis olursam muhakkak gidecegimDr Murat mermerkaya var canım onunla bı görüş. Çok kısa sürede çok kişi atlatıyor bu durumu
Canim durumun nasıl? Yarın gününCanım 31 Ağustos merakla beklemedeyim
Mesajları baştan okudum canım bu mesajını görmemiştim 3yılAynı yaştayızkaç aylık evlisiniz?
Canım ben de 5 aylık kaybettim engel durumundan dolayı sezaryen oldum.benim de 6 ay olacak.herşey temiz çıktı.doktorum deneyerek sağlıklısını bulacaksın dedi.inşallah tez zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlara kavuşuruz23 Eylül regl tarihim 2 kere hamıle kaldım ilk bebeğimi 7 haftalıkken kaybettim oğlumu 6 ay önce 38 haftalıkken kaybettim anne karnında kalbı durdubütün testler yapıldı hepsi temiz cıktı genetik pıhtılaşma bağışıklık falan Allahın takdiri boyleymş sezeyan oldum doktorum 6 ay korunma verdi bu ay başlıycaz tekrardan rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah ❤
Çok üzüldüm canım inşallah güzel haberler alırsın ve sağlıklı bebeklerin olur❤Canım ben de 5 aylık kaybettim engel durumundan dolayı sezaryen oldum.benim de 6 ay olacak.herşey temiz çıktı.doktorum deneyerek sağlıklısını bulacaksın dedi.inşallah tez zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlara kavuşuruz
Hayırlısı canım rabbim hayırlı saglıklı uzun ömürlü evlatlar nasıp eder inşallah bizlere evlat acısı cok zor bir imtihanCanım ben de 5 aylık kaybettim engel durumundan dolayı sezaryen oldum.benim de 6 ay olacak.herşey temiz çıktı.doktorum deneyerek sağlıklısını bulacaksın dedi.inşallah tez zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlara kavuşuruz
Allah kalbinize göre versin. Herkes çocuk için bu kadar beklerken Rabbim size bı armağan daha vermişse ne mutlu sizeYaşım 32 olacak 2 ay sonra ve annem erken menapoz yaşadı 40 yaşında menapoza girdi. Bunlar biyolojik sebepler, diğer durum ise hazır alıştık uykusuzluğa, rahata erince yapmayız tatile gitmeye, gezmeye, uyumaya başlayınca ve en önemlisi iş yaşamına geri dönünce ikinciyi düşünmeyiz de yapmayız da ama hep 2 çocuk olsun hayalimiz var o yüzden şimdi olabiliyorken olsun dedik
Bekliyorum canım biraz belim ağrıyor başka regl belirtisi yok şu anCanim durumun nasıl? Yarın günün
Canım inşallah olmazssınBekliyorum canım biraz belim ağrıyor başka regl belirtisi yok şu an
İnşallah kuzum,sende nasıl durumlar?Bir hafta var değil mi?Canım inşallah olmazssın
Yerleşme kanaması olabilir mi acaba?Kızlar acil yardım 13 ağustos bat ve geçen haftadan beri son 10 günü değerlendirdik az önce kahverengimsi pembemsi bir akıntı geldi daha gelir mi gün içinde takip edicem ama sol kasıkta batma şeklinde ağrım var önceki günden beri de bel ağrısı, çok wcye gidiyorum çok su içiyorum demiştim.. 2 ay önce yumurtalık kisti de vardı ama küçüktü hayıt içiyordum düzene girmişti adetim.. Şimdi adetime en az 1 hafta var.. Bu akıntı ne ola ki??
Bilmiyorum.. Kistten önceki duruma göre hesaplayınca 25 günde bir oluyordum en iyi ihtimalle 1 hafta var bat a.. Bu kadar önden oluyor mı yerleşmeYerleşme kanaması olabilir mi acaba?
Sol değil sağ kasıkta batma şeklinde ağrı... Sabah sabah sağım solum karıştı bu haldenKızlar acil yardım 13 ağustos bat ve geçen haftadan beri son 10 günü değerlendirdik az önce kahverengimsi pembemsi bir akıntı geldi daha gelir mi gün içinde takip edicem ama sol kasıkta batma şeklinde ağrım var önceki günden beri de bel ağrısı, çok wcye gidiyorum çok su içiyorum demiştim.. 2 ay önce yumurtalık kisti de vardı ama küçüktü hayıt içiyordum düzene girmişti adetim.. Şimdi adetime en az 1 hafta var.. Bu akıntı ne ola ki??
Canım sen bugün u değerlendir belki yumurta n catlamistirBilmiyorum.. Kistten önceki duruma göre hesaplayınca 25 günde bir oluyordum en iyi ihtimalle 1 hafta var bat a.. Bu kadar önden oluyor mı yerleşme
Ya listen kaynaklı ya da çatlamadan kaynaklı bence. Sen bugünleri değerlendir. Yerleşme kanaması adet günü. Ya da bir iki gün önce olur canım.Sol değil sağ kasıkta batma şeklinde ağrı... Sabah sabah sağım solum karıştı bu halden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?