KIZLAR REGL GÜNLERİMİZİ YAZIP BERABER BEKLEYELİM Mİ ?

Benim de eylülün 7si değerlendirmesi gereken günlerden. Ama çok kararsızım denesem mi diye Yaşımdan dolayı kararsız kalıyorum. kaç yaşındasınız kızlar?

Benim eşimde varikıseldi hemde çift taraflı ameliyat oldu ama öncesinde de sonrasında da değerleri iyiydi şükür ..

23 Eylül regl tarihim 2 kere hamıle kaldım ilk bebeğimi 7 haftalıkken kaybettim oğlumu 6 ay önce 38 haftalıkken kaybettim anne karnında kalbı durdu bütün testler yapıldı hepsi temiz cıktı genetik pıhtılaşma bağışıklık falan Allahın takdiri boyleymş sezeyan oldum doktorum 6 ay korunma verdi bu ay başlıycaz tekrardan rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah

Rabbim sizi bebişle müjdelesin inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız

Adete dair belirtiM yok canım birkaç gün önce erken gebelik testi yaptım sonuç negatif yine de bir Umut işte senin var mı belirtin?
Takvime gore yumurtlama gunlerinde iliski yasadik ondan 1 hafta sonra asiri kasik ve ben agrilarim olustu. Ve cok az kanamam oldu korktum doktora gittim enfeksiyonun var dedi ilac verdi. Bende zaten kronik sistit var devamli tekrarliyor ama hic oyle kanamam olmamisti.Neyse bu haftada bel ve kasik agrilarim ara ara gidip geliyor,dunden beride gogus hassasiyetim var amaa sanki boyle regl olucakmisim gibi bi haller var bunyemde bilemdim. Olmadi onumuzdeki ay ovulasyon testlerinden alicam 30 lu kullancam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…