- 11 Ağustos 2020
- 281
- 174
- 18
- 25
- Konu Sahibi Yazan kalem
-
Az kalmış canım inşallah güzel haberler alırsınCanım 31 Ağustos merakla beklemedeyim
Amin canım sen de mus mutlu haberler alırsın inşallahAz
Az kalmış canım inşallah güzel haberler alırsın
30 yaşındayım sizBenim de eylülün 7si değerlendirmesi gereken günlerden. Ama çok kararsızım denesem mi diyeYaşımdan dolayı kararsız kalıyorum. kaç yaşındasınız kızlar?
Seninle aynı gün olmamız gerekiyorBen en son 3 Agustosta oldum. 3 gun sonra yani 31 agustosta regl olmam lazim. Olmazsam regl ins hamile oldugumu ogrenirim artik.
Sanmıyorum canım adet olucam sanki çok ağrım oldu bugünAz
Az kalmış canım inşallah güzel haberler alırsın
Ayy evet merakla bekliyorum hic belirtin varmi seninSeninle aynı gün olmamız gerekiyor ☺
Bende 20 değerlendir benceBenim de eylülün 7si değerlendirmesi gereken günlerden. Ama çok kararsızım denesem mi diyeYaşımdan dolayı kararsız kalıyorum. kaç yaşındasınız kızlar?
Inşallah canim hepimiz yazalım burayaBen en son 3 Agustosta oldum. 3 gun sonra yani 31 agustosta regl olmam lazim. Olmazsam regl ins hamile oldugumu ogrenirim artik.
Adete dair belirtiM yok canım birkaç gün önce erken gebelik testi yaptım sonuç negatif yine de bir Umut işteAyy evet merakla bekliyorum hic belirtin varmi senin30 yasindayim bende
Aynı yaştayızBende 20 değerlendir bence
23 Eylül regl tarihim 2 kere hamıle kaldım ilk bebeğimi 7 haftalıkken kaybettim oğlumu 6 ay önce 38 haftalıkken kaybettim anne karnında kalbı durduBen 8 eylül regl günüm bugün ovitrelleden 9. Günü ve merakla bekliyorum belirtim henüz yok ama olsun istemiyorum çünkü her ay belirti yaşıyorum ama hamile kalamıyorum birde eşi varikosel olup hamile kalan var mı benim için umut olun lütfen.
Rabbim sizi bebişle müjdelesin inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız23 Eylül regl tarihim 2 kere hamıle kaldım ilk bebeğimi 7 haftalıkken kaybettim oğlumu 6 ay önce 38 haftalıkken kaybettim anne karnında kalbı durdubütün testler yapıldı hepsi temiz cıktı genetik pıhtılaşma bağışıklık falan Allahın takdiri boyleymş sezeyan oldum doktorum 6 ay korunma verdi bu ay başlıycaz tekrardan rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah ❤
Takvime gore yumurtlama gunlerinde iliski yasadik ondan 1 hafta sonra asiri kasik ve ben agrilarim olustu. Ve cok az kanamam oldu korktum doktora gittim enfeksiyonun var dedi ilac verdi. Bende zaten kronik sistit var devamli tekrarliyor ama hic oyle kanamam olmamisti.Neyse bu haftada bel ve kasik agrilarim ara ara gidip geliyor,dunden beride gogus hassasiyetim var amaa sanki boyle regl olucakmisim gibi bi haller var bunyemde bilemdim. Olmadi onumuzdeki ay ovulasyon testlerinden alicam 30 lu kullancamAdete dair belirtiM yok canım birkaç gün önce erken gebelik testi yaptım sonuç negatif yine de bir Umut iştesenin var mı belirtin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?