- 9 Mayıs 2019
- 1.837
- 2.721
- 63
- Konu Sahibi Yazan kalem
-
Insallah ya bizimde 1 yil oldu ama olmuyor. Cok doktor gezdim 5. Seviye ve 1 kez panik atak geçirdim. Insallah ya hayırlısıyla Allah herkesin gonlune göre versin benim de öyle1 yıl ilişki yaşayamadık biz ama vajinusmus değildim canım ilşki olmuyordu ben de vajinal darlık vardı ve atlattım hamile bile kaldım ama kucaguma alamadım ablam da 1 yıl ilişkiye giremedi ama ablam da vajinusmus vardı ve tedavi oldu su an 5 yıllık evli ve 2 cocugu var canım pes etme❤
Cok teşekkür ederim insallah Allah hepimize hayirlisiyla beklediklerimizi versin insallah.Canım atlatirsin inşallah rabbim sana da en kısa zamanda bir bebek versin sende buraya güzel haberlerini yazarsin inşallah
Amin inşallah canımCok teşekkür ederim insallah Allah hepimize hayirlisiyla beklediklerimizi versin insallah.
İnşallah canım güzel haberler alırsın ve haberlerini beklerizMrb cnm benim de 24 Eylül bakalım artık
amin kuzumOlur canım inşaAllah Rabbim isteyen herkese bu güzel duyguyu tattırsın
İnşallah hepimizin güzel müjdeleri olur birbirimizeeylülün 10nda dayanamayıp erken test yaparım galiba çünkü kist de var bende son 3 aydır 30 günde bir oluyorum normalde 25 gündeydi...
İnşallah çift çizgileri görürsün canım bize yaz olur mu
İnş cnmİnşallah canım güzel haberler alırsın ve haberlerini bekleriz
Amin canimInsallah ya bizimde 1 yil oldu ama olmuyor. Cok doktor gezdim 5. Seviye ve 1 kez panik atak geçirdim. Insallah ya hayırlısıyla Allah herkesin gonlune göre versin benim de öyle
Bende 1 hafta falan kala sinirlilik , duygusallık belde veya kasıkta hafif agrı ve gögüste hassasiyet oluyor cnm senin yazdıkların bende hiç olmuyor.Bişey sorayım güzel hatunlar sizde bat a 10 gün 1 hafta kala bel ağrısı, sık wcye gitme, çok susama halleri var mı?? Ben önceki hamileliğimde 10gün önce belirtiler yaşadım ama bunları anımsamıyorum??
Maltofer fol kullanıyorum bir haftadır folik ve demir desteği ondan mı acaba dedim ama yapmaz diyor kullanan arkadaşım, hamileliğin erken belirtisidir bende öyle oldu diyor.. Beklemek zor..Bende 1 hafta falan kala sinirlilik , duygusallık belde veya kasıkta hafif agrı ve gögüste hassasiyet oluyor cnm senin yazdıkların bende hiç olmuyor.
Göğüslerde hassasiiyet var ama emziriyorum onu hiç düşünmüyorum o yüzdenBende 1 hafta falan kala sinirlilik , duygusallık belde veya kasıkta hafif agrı ve gögüste hassasiyet oluyor cnm senin yazdıkların bende hiç olmuyor.
bebeşin kaç yasında cnmGöğüslerde hassasiiyet var ama emziriyorum onu hiç düşünmüyorum o yüzden
13 aylık :))bebeşin kaç yasında cnm
Özel olacak ama niye bu kadar erken düşündünüz?13 aylık :))
Yaşım 32 olacak 2 ay sonra ve annem erken menapoz yaşadı 40 yaşında menapoza girdi. Bunlar biyolojik sebepler, diğer durum ise hazır alıştık uykusuzluğa, rahata erince yapmayız tatile gitmeye, gezmeye, uyumaya başlayınca ve en önemlisi iş yaşamına geri dönünce ikinciyi düşünmeyiz de yapmayız da ama hep 2 çocuk olsun hayalimiz var o yüzden şimdi olabiliyorken olsun dedikÖzel olacak ama niye bu kadar erken düşündünüz?
iyi yapıyorsun cnmYaşım 32 olacak 2 ay sonra ve annem erken menapoz yaşadı 40 yaşında menapoza girdi. Bunlar biyolojik sebepler, diğer durum ise hazır alıştık uykusuzluğa, rahata erince yapmayız tatile gitmeye, gezmeye, uyumaya başlayınca ve en önemlisi iş yaşamına geri dönünce ikinciyi düşünmeyiz de yapmayız da ama hep 2 çocuk olsun hayalimiz var o yüzden şimdi olabiliyorken olsun dedik
İnşallah Allah hepimizin gönlüne göre en güzelini en hayırlısını versiniyi yapıyorsun cnm
İnş hemen tutunur bebişin
İnş cnmİnşallah Allah hepimizin gönlüne göre en güzelini en hayırlısını versinbiraz gözlemleyeceğim bakalım durumumu siz de yazın arada neler oluyor belirtileriniz var mı diye.. İnşaşlah olur belirtilerimiz ve boş çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?