• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR REGL GÜNLERİMİZİ YAZIP BERABER BEKLEYELİM Mİ ?

1 yıl ilişki yaşayamadık biz ama vajinusmus değildim canım ilşki olmuyordu ben de vajinal darlık vardı ve atlattım hamile bile kaldım ama kucaguma alamadım ablam da 1 yıl ilişkiye giremedi ama ablam da vajinusmus vardı ve tedavi oldu su an 5 yıllık evli ve 2 cocugu var canım pes etme 🥰
Insallah ya bizimde 1 yil oldu ama olmuyor. Cok doktor gezdim 5. Seviye ve 1 kez panik atak geçirdim. Insallah ya hayırlısıyla Allah herkesin gonlune göre versin benim de öyle

Bişey sorayım güzel hatunlar sizde bat a 10 gün 1 hafta kala bel ağrısı, sık wcye gitme, çok susama halleri var mı?? Ben önceki hamileliğimde 10gün önce belirtiler yaşadım ama bunları anımsamıyorum??

Bişey sorayım güzel hatunlar sizde bat a 10 gün 1 hafta kala bel ağrısı, sık wcye gitme, çok susama halleri var mı?? Ben önceki hamileliğimde 10gün önce belirtiler yaşadım ama bunları anımsamıyorum??
Bende 1 hafta falan kala sinirlilik , duygusallık belde veya kasıkta hafif agrı ve gögüste hassasiyet oluyor cnm senin yazdıkların bende hiç olmuyor.

Bende 1 hafta falan kala sinirlilik , duygusallık belde veya kasıkta hafif agrı ve gögüste hassasiyet oluyor cnm senin yazdıkların bende hiç olmuyor.
Maltofer fol kullanıyorum bir haftadır folik ve demir desteği ondan mı acaba dedim ama yapmaz diyor kullanan arkadaşım, hamileliğin erken belirtisidir bende öyle oldu diyor.. Beklemek zor..

Özel olacak ama niye bu kadar erken düşündünüz?
Yaşım 32 olacak 2 ay sonra ve annem erken menapoz yaşadı 40 yaşında menapoza girdi. Bunlar biyolojik sebepler, diğer durum ise hazır alıştık uykusuzluğa, rahata erince yapmayız tatile gitmeye, gezmeye, uyumaya başlayınca ve en önemlisi iş yaşamına geri dönünce ikinciyi düşünmeyiz de yapmayız da ama hep 2 çocuk olsun hayalimiz var o yüzden şimdi olabiliyorken olsun dedik 😁

Yaşım 32 olacak 2 ay sonra ve annem erken menapoz yaşadı 40 yaşında menapoza girdi. Bunlar biyolojik sebepler, diğer durum ise hazır alıştık uykusuzluğa, rahata erince yapmayız tatile gitmeye, gezmeye, uyumaya başlayınca ve en önemlisi iş yaşamına geri dönünce ikinciyi düşünmeyiz de yapmayız da ama hep 2 çocuk olsun hayalimiz var o yüzden şimdi olabiliyorken olsun dedik 😁
iyi yapıyorsun cnm
İnş hemen tutunur bebişin 🙏

iyi yapıyorsun cnm
İnş hemen tutunur bebişin 🙏
İnşallah Allah hepimizin gönlüne göre en güzelini en hayırlısını versin 😊 biraz gözlemleyeceğim bakalım durumumu siz de yazın arada neler oluyor belirtileriniz var mı diye.. İnşaşlah olur belirtilerimiz ve boş çıkmaz 🙏🙏

Back
X