- 14 Temmuz 2023
- 596
- 351
-
- Konu Sahibi herseynasippp
Ovulasyon testi ile ögreeneler oluyormuş evet ama bende yaptım onu bende de silik çıktıAy inşaallah. Pek belirtimde yok sadece yumurtlamadan sonra geçmeyen akıntım var. Yeni yeni göğüs ağrım başladı. Oda her adet zamanım yaklaştığında oluyo. Birde hcg testiyle birlikte öğlen sıvı alımına dikkat ederek lh yaptım ama o çok silik çıktı. Gebelik olduğunda oda koyulaşmıyo muydu. Burda hep öyle gördüm.
Sen lh yi ne zaman yaptınOvulasyon testi ile ögreeneler oluyormuş evet ama bende yaptım onu bende de silik çıktı
Sen lh yi ne zaman yaptın
Hamılelık testini pozitif görmeden bir gün önce
Evet canım inşallah pozitifi göreceksinHmm hemen hemen aynı günlerde. Yarın olsun bakalım. Hcgyi tekrar yapıcam
İnşaallah canımEvet canım inşallah pozitifi göreceksin
Canım pozitif gibi görünüyo. İkinci çizgi hemen çıktı mı ve adetin ne zaman.7 gebelik testi yaptım ilk yaptığım negatif di sonra yaptıklarım silik çıktı bugün yaptı biraz daha netti yardımcı olur musunuz hamilemiyim hastaneye gitme şansım yok eşim izin alamıyor vermiyolar tek başıma gidemiyorum bende uzakEki Görüntüle 3296246 Eki Görüntüle 3296247
Canım pozitif gibi görünüyo. İkinci çizgi hemen çıktı mı ve adetin ne zaman
Hayırlı olsun Kuzummmm var görünüyor masallah benim testım de aynı böyle çıkmıştı7 gebelik testi yaptım ilk yaptığım negatif di sonra yaptıklarım silik çıktı bugün yaptı biraz daha netti yardımcı olur musunuz hamilemiyim hastaneye gitme şansım yok eşim izin alamıyor vermiyolar tek başıma gidemiyorum bende uzakEki Görüntüle 3296246 Eki Görüntüle 3296247
Aaaaa gebelık var gibi bebegım belirtiler var mı1 2dakika sonra belirmeye başlıyo 9 ağustosta düşük yaptım 8 gün sürdü kanamam bi daha adet olmadım işte
Ya gerçekten mi teşekkür ederim inşallahhHayırlı olsun Kuzummmm var görünüyor masallah benim testım de aynı böyle çıkmıştı
Öyle çıktığı gün kan testi verdim degerım 41 çıktı canımYa gerçekten mi teşekkür ederim inşallahhböyle çikinca kan testi verdiniz mi kaç çıktı ne zaman sonra verdiniz kanı
Kasıklarım ağrıyo hafif çok sancı gibi değilde baskı yapıyo arada canım bide sık idarara çıkıyorum afedersin idrarımın rengi aşırı koyu katıAaaaa gebelık var gibi bebegım belirtiler var mı
Hım tamam canım teşekkür cevap verdiğin için içimi rahatlattınÖyle çıktığı gün kan testi verdim degerım 41 çıktı canım
Hım tamam canım teşekkür cevap verdiğin için içimi rahatlattın
Evet senin baya koyu çıkmış benimki çok mu yeni acaba ondan mı daha silik çıktıHatta bak Buda benim test
Kimyasal değildi ama kürtajada gerek kalmadı canım 4 haftalık falandı büyük et parçası düştü bebekti o işteNe demek kuzum Gözün aydın çok sevindimdüşük yaptığın zaman kürtaj mı oldun yoksa kımyasal mıydı