- Konu Sahibi herseynasippp
Aynen hayırlısı. Negatif olsa bile üzülmek yok. Devam edicez. Adetine kaç gün var. ?İnşallah canım benim inşallah tamam yapıp atıcam mutlaka hayırlısı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen hayırlısı. Negatif olsa bile üzülmek yok. Devam edicez. Adetine kaç gün var. ?İnşallah canım benim inşallah tamam yapıp atıcam mutlaka hayırlısı olsun
Yumurtam 20 sinde. Catladı adetım 9 Eylül görünüyor takvimde kuzu.Aynen hayırlısı. Negatif olsa bile üzülmek yok. Devam edicez. Adetine kaç gün var. ?
Adetinede baya varmış. Bekle bakalım ne olacak. Ama sen yarın sabah evde testin varsa ilk idrarla yap bakalım ne çıkıcak.Yumurtam 20 sinde. Catladı adetım 9 Eylül görünüyor takvimde kuzu.
Canım bunlarda benim testler. 17. Gün yumurtlamanın olduğu gün öğlen ve akşam olmak üzere 2 test yaptım. O gece birliktelik olmadı. 18.günde birliktelik oldu. 18. Gün çatlama olmuş mu yoksa yumurtlamanın 2.günü mü.? 19.günde test yapmadım. Nede olsa yumurtlamayı gördüm diye.Yumurtam 20 sinde. Catladı adetım 9 Eylül görünüyor takvimde kuzu.
Canım test yaptın mı?Yumurtam 20 sinde. Catladı adetım 9 Eylül görünüyor takvimde kuzu.
Kuzum silik çizgi çıktı var gibi inşallah yaCanım test yaptın mı?
Bebegım bencede 18 inde catlamısCanım bunlarda benim testler. 17. Gün yumurtlamanın olduğu gün öğlen ve akşam olmak üzere 2 test yaptım. O gece birliktelik olmadı. 18.günde birliktelik oldu. 18. Gün çatlama olmuş mu yoksa yumurtlamanın 2.günü mü.? 19.günde test yapmadım. Nede olsa yumurtlamayı gördüm diye.
Kuzum silik çizgi çıktı var gibi inşallah ya
Ayy çok mutlu oldum canım. Kan ne zaman veeiceksinKuzum silik çizgi çıktı var gibi inşallah ya
Sadece çatlama günü birliktelik oldu. Bugün 7.gün. Gebeliğe dair ayırt edebileceğin belirgin belirtilerin var mı?Bebegım bencede 18 inde catlamıs
Bebeğim ben de şu olmuştu zaten yumurtlama zamanı sol veya sağ dan birinde kasık ağrısı oluyor yani oradan yumurtanın anlamına geliyor benim o sol kasığımda ağrı ara ara oluyordu uyku halim de vardı bir de sürekli idrara suretten göğüslerım acıyorduSadece çatlama günü birliktelik oldu. Bugün 7.gün. Gebeliğe dair ayırt edebileceğin belirgin belirtilerin var mı?
Senin adına çok mutlu oldum. İnşaallah herşey güzel ilerler. Rabbim bebişini sana bağışlasın. Darısıda benim başıma. Ama Bende hiçbir belirti yok. Sanırım bu sefer benim yine olmadı.Bebeğim ben de şu olmuştu zaten yumurtlama zamanı sol veya sağ dan birinde kasık ağrısı oluyor yani oradan yumurtanın anlamına geliyor benim o sol kasığımda ağrı ara ara oluyordu uyku halim de vardı bir de sürekli idrara suretten göğüslerım acıyordu
Amin inşallah canım benım çok saol Rabbim en kısa zamanda hayırla sanada nasip edecek inşallah Üzülmek yok olucak yola devamSenin adına çok mutlu oldum. İnşaallah herşey güzel ilerler. Rabbim bebişini sana bağışlasın. Darısıda benim başıma. Ama Bende hiçbir belirti yok. Sanırım bu sefer benim yine olmadı.
İnşaallah canım benim.Amin inşallah canım benım çok saol Rabbim en kısa zamanda hayırla sanada nasip edecek inşallah Üzülmek yok olucak yola devam
Tatlım son durumun nedir? Merak ettim. İnşaallah herşey yolundadırAmin inşallah canım benım çok saol Rabbim en kısa zamanda hayırla sanada nasip edecek inşallah Üzülmek yok olucak yola devam
Tatlım son durumun nedir? Merak ettim. İnşaallah herşey yolundadır
Çok mutlu oldum. Rabbim sağlıcakla bebeğine kavuştursun inşaallah. Bende bugün birgebeningünlüğünden aldığım testi yaptım sabahki idrarla. Çok ama çok silik çizgi çıktı 10 dkkada. Yarın tekrar yapıcamBebeğim çok şükür ben 2 kere kan verdim şimdiye kadar ilki 41di sonrakı 141 2 gün arayla verdim bir de bugün verıcem inşallah hayırla artmıştır Allahım
Amin kuzum Allah razı olsun inşallahÇok mutlu oldum. Rabbim sağlıcakla bebeğine kavuştursun inşaallah. Bende bugün birgebeningünlüğünden aldığım testi yaptım sabahki idrarla. Çok ama çok silik çizgi çıktı 10 dkkada. Yarın tekrar yapıcam
İnşaallah vardır. Adetimede 3-4 gün var. Hala pek umudum yok bakıcam. Çünkü çok silik çizgi gördüm hep negatifti. Emin olamıyorum.Amin kuzum Allah razı olsun inşallah
Yaaa gerçekten mi var belki deee ah nasıl güzel olur yaa hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum
O silik çizgi gun gectıkce koyulaşacak öyle hissediyorum ya ben oldu bu defaİnşaallah vardır. Adetimede 3-4 gün var. Hala pek umudum yok bakıcam. Çünkü çok silik çizgi gördüm hep negatifti. Emin olamıyorum.
Ay inşaallah. Pek belirtimde yok sadece yumurtlamadan sonra geçmeyen akıntım var. Yeni yeni göğüs ağrım başladı. Oda her adet zamanım yaklaştığında oluyo. Birde hcg testiyle birlikte öğlen sıvı alımına dikkat ederek lh yaptım ama o çok silik çıktı. Gebelik olduğunda oda koyulaşmıyo muydu. Burda hep öyle gördüm.O silik çizgi gun gectıkce koyulaşacak öyle hissediyorum ya ben oldu bu defa