- 14 Temmuz 2023
- 596
- 351
-
- Konu Sahibi herseynasippp
bak Rabbim büyük tekrar nasip etti Allah’ın izniyleEvet senin baya koyu çıkmış benimki çok mu yeni acaba ondan mı daha silik çıktı
Evet canım binlerce kez şükürler olsun 2 Senedir istiyoduk sonra düşük yaptım çok sükür rabbim nasip etti yineDaha çok yenidir ondan canım
bak Rabbim büyük tekrar nasip etti Allah’ın izniyle
Öyle kuzum Rabbim çok büyük biz elimizden geleni yapalım gerisini Rabbime bırakalım Allah Gönlümüzdekini biliyorEvet canım binlerce kez şükürler olsun 2 Senedir istiyoduk sonra düşük yaptım çok sükür rabbim nasip etti yine
Evet canım öyle rabbim isteyen herkese yaşatsin bu duyguyu senin şuan ne kadarlık bebeğin doğum yaptın mıÖyle kuzum Rabbim çok büyük biz elimizden geleni yapalım gerisini Rabbime bırakalım Allah Gönlümüzdekini biliyor
Yok canım benim de daha çok çok yeni hatta kan takibi yapıyorum dört gün önce öğrendim ben de iki kere kan verdim bugün de üçüncü verdim bakalım değerimiz artmış mıEvet canım öyle rabbim isteyen herkese yaşatsin bu duyguyu senin şuan ne kadarlık bebeğin doğum yaptın mı
Hadi ya inşallah bol bol yükselir sağlıkla almayı nasip etsin kucağımıza bebeklerimiz peki ilk 45 demiştin 2 kan testin kaç çıktıYok canım benim de daha çok çok yeni hatta kan takibi yapıyorum dört gün önce öğrendim ben de iki kere kan verdim bugün de üçüncü verdim bakalım değerimiz artmış mı
Amin canım inşallah ilk 41 di sonra 141 bakalım bugün kaç oldu 2 günde bir verdim 2 saate çıkar sonuçHadi ya inşallah bol bol yükselir sağlıkla almayı nasip etsin kucağımıza bebeklerimiz peki ilk 45 demiştin 2 kan testin kaç çıktı
Oo süper 2 katına çıkmış ne güzel inşallah banada nasip olur hemen vermek istemiyorum ilk düşükte korkuttu beni doktor çok düşük falan dedi o yüzden daha yeni diye yine kan sonucum düşğk çikar diye gitmiyorum 1 hafta sonra gidicem inşallah dua et bana canım annelerin duası kabul olurrAmin canım inşallah ilk 41 di sonra 141 bakalım bugün kaç oldu 2 günde bir verdim 2 saate çıkar sonuç
Dualarım her zaman sizinle sende bize dua et ne olur hepımız hayırlı güzel sonuçlar alalım inşallah bende 3 ay önce kımyasal gecırdım degerım 22 di öğrendim sonra yine verdim 20 ye düşmüştü giderek düştü korktugum için bu defa takıp etmek istedim inşallah bugünde güzel artış görürüm daha kan vermemOo süper 2 katına çıkmış ne güzel inşallah banada nasip olur hemen vermek istemiyorum ilk düşükte korkuttu beni doktor çok düşük falan dedi o yüzden daha yeni diye yine kan sonucum düşğk çikar diye gitmiyorum 1 hafta sonra gidicem inşallah dua et bana canım annelerin duası kabul olurr
İnşallah canım benim sağlıklı hayırlı bi şekilde bebeğini kucağına alırsın insallah keseyi görünce yazarmısın burdan ne kadarlıkken görülüyo merak ediyorumDualarım her zaman sizinle sende bize dua et ne olur hepımız hayırlı güzel sonuçlar alalım inşallah bende 3 ay önce kımyasal gecırdım degerım 22 di öğrendim sonra yine verdim 20 ye düşmüştü giderek düştü korktugum için bu defa takıp etmek istedim inşallah bugünde güzel artış görürüm daha kan vermem
Tabi bebegım yine irtibat halinde oluruz sende aklına takılan birsey olursa yazabilirsinİnşallah canım benim sağlıklı hayırlı bi şekilde bebeğini kucağına alırsın insallah keseyi görünce yazarmısın burdan ne kadarlıkken görülüyo merak ediyorum
Hesabını kapatmassın dimi burdan haberleşiriz ulaşamam yoksa sanaTabi bebegım yine irtibat halinde oluruz sende aklına takılan birsey olursa yazabilirsin
Yok yok ben buralardayım sen yazmak istediğin zaman yazabılırsınHesabını kapatmassın dimi burdan haberleşiriz ulaşamam yoksa sana
Hesabını kapatmassın dimi burdan haberleşiriz ulaşamam yoksa sana
Tamam Canım sende yazabilirsin istediğin zaman keseyi görünce yaz banaYok yok ben buralardayım sen yazmak istediğin zaman yazabılırsın
Tamam kuzum inşallah hayırlı haberlerle gelelim hepTamam Canım sende yazabilirsin istediğin zaman keseyi görünce yaz bana
Amin kuzum inşallahTamam kuzum inşallah hayırlı haberlerle gelelim hep
Canım naptın tekrar test yaptın mıAmin kuzum inşallah
Evet canım 2 3 tane daha yaptım daha belirgin çıktı hastaneys gitmedim daha sen naptın kuzum gittin mi hastaneyeCanım naptın tekrar test yaptın mı
Bende degerım güzel arttı şükür ama daha kese görmek için gitmedim bakalımEvet canım 2 3 tane daha yaptım daha belirgin çıktı hastaneys gitmedim daha sen naptın kuzum gittin mi hastaneye
Bende degerım güzel arttı şükür ama daha kese görmek için gitmedim baka