Kızlar, olması gereken olacak ama niye iyi değilim?

Yaz arkadaşım bol bol yaz.
Sana yaşattığı herşeyi, acı tatlı anıları, gün gün yaz.
Kendine bir dosya aç bilgisayarında hep yaz.
Babacığımın bana tavsiyesi bu olmuştu.
Gecelerce yazdım, okudum, yazdım, okudum...Gerçeklerle yüzleşince gülümsedim.
Iyi olacaksın inşallah.

Babamda bana ayni tavsiyeyi verdi. Ama su an mecalim yok buna.
Nasil gececek bu aci, ne zaman gececek. Ayriligi isteyen ben, kahrolan ben. O da cok kötü biliyorum, barismak istiyor.
Ama olmayacak birsey icin devam etmenin ne anlami var ki. Anlasamiyoruz iste, kafa yapilarimiz farkli. Saygisizlik var ortada, sahsima hakaret var, aileme hakaret var, hangi birini yutupta devam edeyim, benim kisiligim nerde ozaman?
Bazen Allah'in istemedigi birseyi mi yapiyorum diye o kadar korkuyorum ki, ama devam etsemde huzursuz bir aile hem dünya hem ahiret hayatimi mahvedecek.

Konu sahibi arkadasim, ayni duygulari yasiyoruz, bende bosanmak üzereyim. Saka gibi, hic inanamiyorum.

Babamda bana ayni tavsiyeyi verdi. Ama su an mecalim yok buna.
Nasil gececek bu aci, ne zaman gececek. Ayriligi isteyen ben, kahrolan ben. O da cok kötü biliyorum, barismak istiyor.
Ama olmayacak birsey icin devam etmenin ne anlami var ki. Anlasamiyoruz iste, kafa yapilarimiz farkli. Saygisizlik var ortada, sahsima hakaret var, aileme hakaret var, hangi birini yutupta devam edeyim, benim kisiligim nerde ozaman?
Bazen Allah'in istemedigi birseyi mi yapiyorum diye o kadar korkuyorum ki, ama devam etsemde huzursuz bir aile hem dünya hem ahiret hayatimi mahvedecek.

Konu sahibi arkadasim, ayni duygulari yasiyoruz, bende bosanmak üzereyim. Saka gibi, hic inanamiyorum.
Allah bizim ve bizim gibi olanların yardımcısı olsun. Zor ama atlatacagiz. Allah sağlık versin, gerisi hallolur inşallah. Ben sabrettim ama olmadı. Belki sizin için farklı olur. Allah hayirlisini versin.

öldürmeyen acı oldurur, bu süreçten hayata karşı daha donanımlı olarak,pişerek, olgunlaşarak çıkmanızı temenni ederim

Boşanmanın acısız olanı var mıdır bilmem ki..

Tazeyken acıyacak, ağlatacak elbet.
Bir zaman gelecek keşke bu kadar beklemeseydim ohh diyeceksin.

Allah gönlüne, hayatına huzur versin yakın zamanda.

Sabırlı olun, diğer konuları bilmiyorum ama gerçekten boşanmak gerekiyorsa kendiniz için bunu yapmalısınız. Güçlü bir kadın olarak hayatınıza devam edebilirsiniz bu süreci en az psikolojik hasarla atlatmak için bir psikologdan destek alabilirsiniz

Allah bizim ve bizim gibi olanların yardımcısı olsun. Zor ama atlatacagiz. Allah sağlık versin, gerisi hallolur inşallah. Ben sabrettim ama olmadı. Belki sizin için farklı olur. Allah hayirlisini versin.

Bende cok sabrettim ama olmadi. Bu saatten sonra hic olmaz. Amin canim. Allah icimize ferahlik versin, kimseyi pisman etmesin herkes gittigi yerde mutlu olsun ne diyelim kader.

Bende cok sabrettim ama olmadi. Bu saatten sonra hic olmaz. Amin canim. Allah icimize ferahlik versin, kimseyi pisman etmesin herkes gittigi yerde mutlu olsun ne diyelim kader.
Amin amin inşallah. Mutlu oluruz, kimsenin ahı kimsede kalmaz. Onlar pislikleri ile boğulur.

Dünden beri demeye başladım sanki. Yaptıkları, hareketleri, çok itici ve artık ona karşı kıskanma duygum bile kalmadı:) Hayırlısı ile bir bayramı bitirsek, çok güzel olacak:))

Daha ne bayramlar gecıp gıtcek,sen sımdı karsılasacagın sorular ve konunun acılmasından korkuyorsun sadece...Merak etme su gıbı gecıyor zaman cnm

X