Kızlar, olması gereken olacak ama niye iyi değilim?

biz senin adına çok aşırı ötesi sevindik sende normal olarak geçen zamanına yanacaksın üzüleceksin bunlar olağan şeyler.

Uzulmeniz normal kolay degil tabi bosanma sureci Rabbim yardimciniz olsun.

sana kendini iyi hissettirecek şeyleri yap ve sana iyi gelen insanlarla beraber ol bir süre

Allah kolaylık versin , bol dua et rahatlarsın inşallah

yılların verdiği alışkanlıkla boyle hisstemen normal ama oğlun için ayakta durmalısın

Konularımı hepiniz az çok biliyorsunuz. Aldatma, sevgisizlik, alkol her şey vardı evliligimiz de. Evet konuştuk az önce ve karar aldık. Bayramdan sonra bosaniyoruz. Her şeyi konuştuk,anlaştık. Çok istediğim bir şeydi ama ağlıyorum...Üzgünüm...

cnm sen eski konularına biraz baktım da ocaktan beridir bu sıkıntıları yaşıyorsun yazık değil mi sana? gerçekten bu adam senin ruh halini inanılmaz bozdu. bence senin şu an yapman gereken oğlunla başbaşa güzel bir tatil. kafanı dinle. hayatındaki artılara ve eksilere bak ve sonra döndüğünde kendine ve oğluna ait güzel bir hayat kur. çalışan bayansın güçlüsün. adam seni aldattığı için ağzıyla kuş da tutsa bu adama karşı içindeki nefret geçmeyecek. çocuğa da yazık. allah sabır versin.

cnm sen eski konularına biraz baktım da ocaktan beridir bu sıkıntıları yaşıyorsun yazık değil mi sana? gerçekten bu adam senin ruh halini inanılmaz bozdu. bence senin şu an yapman gereken oğlunla başbaşa güzel bir tatil. kafanı dinle. hayatındaki artılara ve eksilere bak ve sonra döndüğünde kendine ve oğluna ait güzel bir hayat kur. çalışan bayansın güçlüsün. adam seni aldattığı için ağzıyla kuş da tutsa bu adama karşı içindeki nefret geçmeyecek. çocuğa da yazık. allah sabır versin.
Amin teşekkür ederim. Üzülüyor insan ister istemez. Kötü şeyler yaşadım, Psikolojim bozuldu evet ama yine de zormuş. Ayrıldık evleri şimdi bayramdan sonra yeni hayat... bakalım hayırlısı.

Eski konularınızı bilmiyorum ama saydıklarınıza göre bitmesi gereken bir evlilikmiş,Rabbim kolaylık versin,bahtınız her daim açık olsun

Boşanan arkadaşlar ilk zamanlar kendinizi suçladiniz mi hiç? Bir insan aldatilmayi ne olursa olsun, ne yaparsa yapsın hak eder mi?

Boşanan arkadaşlar ilk zamanlar kendinizi suçladiniz mi hiç? Bir insan aldatilmayi ne olursa olsun, ne yaparsa yapsın hak eder mi?
Aldatilmayi kimse hak etmez. Bu kadar sorunlu evlilikte sen aldatmayi seçtin mi? Seçmedin çünkü kişilik sahibisin. Mutsuz olan ayrilir aldatmaz bu düşünceleri at kafandan. Sen evliligin kurtulsun diye elinden geleni yaptin.

Aldatilmayi kimse hak etmez. Bu kadar sorunlu evlilikte sen aldatmayi seçtin mi? Seçmedin çünkü kişilik sahibisin. Mutsuz olan ayrilir aldatmaz bu düşünceleri at kafandan. Sen evliligin kurtulsun diye elinden geleni yaptin.
Evet yaptım elimden geleni. O kadar olayın üstüne 1 hafta önce tekrar kızlara yazması nasıl bir ruh hastalığıdır anlamıyorum. Seviyorum diyor bok yemekten geri kalmıyor. Neyse ya mutlu olcam ben inşallah.

Çünkü boşanmak için evlenmedin. Ne hayallerle evleniliyor sonra böyle olması üzüyor insanı doğal olarak. Ama hayırlı bi evlilik değilse boşandıktan sonra kendine gelirsin sıkma canını..

Allahım hakkınızda hayırlısını versin.. İnşallah bundan sonraki yaşamınızda çok mutlu olursunuz..

Ben de bi paylaşımınizi okumuştum. Yeteri kadar bu adam yüzünden uzulmussunuz ve psikolojiniz bozulmuş. Bence ilerde kendinizi suclayacaginiz tek konu neden daha once ayrılmadim olacak.alın biraz para yanınıza.1 hafta tatile çıkın. Dinlenin.bekarligin tadını çıkarın. Psikolojinizi duzeltin cunku bu halde iyi bir anne olamazsınız. Böyle ortamda buyumeyecegi icin oğlunuz adina sevindim.eşinizi değil oğlunuzu düşünün.

Ben de bi paylaşımınizi okumuştum. Yeteri kadar bu adam yüzünden uzulmussunuz ve psikolojiniz bozulmuş. Bence ilerde kendinizi suclayacaginiz tek konu neden daha once ayrılmadim olacak.alın biraz para yanınıza.1 hafta tatile çıkın. Dinlenin.bekarligin tadını çıkarın. Psikolojinizi duzeltin cunku bu halde iyi bir anne olamazsınız. Böyle ortamda buyumeyecegi icin oğlunuz adina sevindim.eşinizi değil oğlunuzu düşünün.
Bayramdan sonra izne ayriliyorum. 1 hafta oğlum ve kardeşimle tatile gitcez. Boşandıktan sonra tabi. Teşekkür ederim.

Boşluk, karmaşıklık, sinir boşalması belki de. Mantıken olmayacak bir şeyi bitirmişsiniz haklı da olsanız kolay değildir. Gelecek güzel günleri, ruhen rahatlayacağınız zamanları düşünün ve her şeyin iyi olacağına inanın. Hakkınızda hayırlısı..

Amin teşekkür ederim. Üzülüyor insan ister istemez. Kötü şeyler yaşadım, Psikolojim bozuldu evet ama yine de zormuş. Ayrıldık evleri şimdi bayramdan sonra yeni hayat... bakalım hayırlısı.

umarım bundan sonra senin için herşey daha güzel olur. birde depresif ve sürekli eşinin konusunu açacak arkadaşlarınla çok görüşme. eşinin ailesiylede görüşme. bu zamanlar laf söz ortalıkta çok dolaşır, döner gelir can sıkar. sende konusunu çok açma arkadaş ortamında. böyle daha kolay atlatırsın. ondan sonrada zaten umursamazsın.

X