- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.065
- 37
- Konu Sahibi BenveUtkum
biz senin adına çok aşırı ötesi sevindik sende normal olarak geçen zamanına yanacaksın üzüleceksin bunlar olağan şeyler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim evliligimde ne ararsan vardı. Zor tabiki olmayınca olmuyor. Herkes yolunu istediği gibi çiziyor. Hayırlısı inşallah.evet anlaşamadığımız bi insanla yaşamak çok zor.. hayat geçmez ömür geçmez..
aynen bende de ne ararsan vardı "aldatma hariç" ee 10 ayda o da olmayıversin.. belki kalsam onu da görürdümBenim evliligimde ne ararsan vardı. Zor tabiki olmayınca olmuyor. Herkes yolunu istediği gibi çiziyor. Hayırlısı inşallah.
Amin. Çok saolasin zelibon. Evladımla birlikte üstesinden geleceğiz inşallah.
Konularımı hepiniz az çok biliyorsunuz. Aldatma, sevgisizlik, alkol her şey vardı evliligimiz de. Evet konuştuk az önce ve karar aldık. Bayramdan sonra bosaniyoruz. Her şeyi konuştuk,anlaştık. Çok istediğim bir şeydi ama ağlıyorum...Üzgünüm...
Amin teşekkür ederim. Üzülüyor insan ister istemez. Kötü şeyler yaşadım, Psikolojim bozuldu evet ama yine de zormuş. Ayrıldık evleri şimdi bayramdan sonra yeni hayat... bakalım hayırlısı.cnm sen eski konularına biraz baktım da ocaktan beridir bu sıkıntıları yaşıyorsun yazık değil mi sana? gerçekten bu adam senin ruh halini inanılmaz bozdu. bence senin şu an yapman gereken oğlunla başbaşa güzel bir tatil. kafanı dinle. hayatındaki artılara ve eksilere bak ve sonra döndüğünde kendine ve oğluna ait güzel bir hayat kur. çalışan bayansın güçlüsün. adam seni aldattığı için ağzıyla kuş da tutsa bu adama karşı içindeki nefret geçmeyecek. çocuğa da yazık. allah sabır versin.
Aldatilmayi kimse hak etmez. Bu kadar sorunlu evlilikte sen aldatmayi seçtin mi? Seçmedin çünkü kişilik sahibisin. Mutsuz olan ayrilir aldatmaz bu düşünceleri at kafandan. Sen evliligin kurtulsun diye elinden geleni yaptin.Boşanan arkadaşlar ilk zamanlar kendinizi suçladiniz mi hiç? Bir insan aldatilmayi ne olursa olsun, ne yaparsa yapsın hak eder mi?
Evet yaptım elimden geleni. O kadar olayın üstüne 1 hafta önce tekrar kızlara yazması nasıl bir ruh hastalığıdır anlamıyorum. Seviyorum diyor bok yemekten geri kalmıyor. Neyse ya mutlu olcam ben inşallah.Aldatilmayi kimse hak etmez. Bu kadar sorunlu evlilikte sen aldatmayi seçtin mi? Seçmedin çünkü kişilik sahibisin. Mutsuz olan ayrilir aldatmaz bu düşünceleri at kafandan. Sen evliligin kurtulsun diye elinden geleni yaptin.
Teşekkür ederim. Inşallah.Allahım hakkınızda hayırlısını versin.. İnşallah bundan sonraki yaşamınızda çok mutlu olursunuz..
Bayramdan sonra izne ayriliyorum. 1 hafta oğlum ve kardeşimle tatile gitcez. Boşandıktan sonra tabi. Teşekkür ederim.Ben de bi paylaşımınizi okumuştum. Yeteri kadar bu adam yüzünden uzulmussunuz ve psikolojiniz bozulmuş. Bence ilerde kendinizi suclayacaginiz tek konu neden daha once ayrılmadim olacak.alın biraz para yanınıza.1 hafta tatile çıkın. Dinlenin.bekarligin tadını çıkarın. Psikolojinizi duzeltin cunku bu halde iyi bir anne olamazsınız. Böyle ortamda buyumeyecegi icin oğlunuz adina sevindim.eşinizi değil oğlunuzu düşünün.
Amin teşekkür ederim. Üzülüyor insan ister istemez. Kötü şeyler yaşadım, Psikolojim bozuldu evet ama yine de zormuş. Ayrıldık evleri şimdi bayramdan sonra yeni hayat... bakalım hayırlısı.