Kızlar, olması gereken olacak ama niye iyi değilim?

Bu cok normal degil mi? Uzulmenize anlam yukleyip sakin ha vazgecmeyin. Dogru olani yapiyorsunuz ve bu surecte uzulmek kacinilmaz

umarım bundan sonra senin için herşey daha güzel olur. birde depresif ve sürekli eşinin konusunu açacak arkadaşlarınla çok görüşme. eşinin ailesiylede görüşme. bu zamanlar laf söz ortalıkta çok dolaşır, döner gelir can sıkar. sende konusunu çok açma arkadaş ortamında. böyle daha kolay atlatırsın. ondan sonrada zaten umursamazsın.
Ortak arkadaş ve akrabalarla görüşmüyorum şuanda, gitmiyorum yanlarına. Konuşmak istemiyorum onlarla, herkes bir şeyler diyor. Canım sıkılıyor . Eşimin ailesinin haberi yok şimdi. Boşanınca söylenecek. Beni ailem biliyor bir tek. inşallah atlatırım. Facemi dondurdum bakmamak için. sanırım diğer hesapları da dondurcam. kendime geldiğim vakit dönüş yaparım herhalde:)

Bu çok normal..Alışkanlıklardan kolay vazgeçilmiyor..
Sevgiden öteye geçebiliyor alışkanlıklarımız...
O açıdan sırf bu alışkanlıktan kopmak gözünüzü korkutuyor olabilir.
Ama ağlasanızda,üzülseniz de bence hakkınızda en hayırlı olanı boşanmak gibi duruyor.

O kendini hiç düzeltmedi, düzeltmek de istemedi. Sevgisi de yok çünkü sevgisi olan böyle yapmaz. Yine de düşünüyorum aklımdan çıkmıyor, ben nerde hata yaptım. Alkol ise abartmasına kızdım, geç gelmesine kızdım. Bunları yaptım eve ama ne bir saygısızlık, ne bir namussuzluk yaptım ona. Eşlik görevimi de her daim yerine getirdim. Ama bazı şeylerine kızdım diye aldatması ne demek ya. Hem de kaç kere. Burnumun dibinde ki iş arkadaşımla bile beni aldattı. Bu neyin karşılığı olabilir ki. Pislik. Şükürler olsun Allah'ım. inşallah bu üzüntülerim gidecek ve çok iyi olacağım. Eminim onunla geçirdiğim zamanlara üzüleceğim. Oğluma demedik daha. Oyalıyoruz onu şimdilik. baban işte, gelecek, gezdiriyor oğlumu bırakıyor eve. Şuanda öyleyiz. Evimizin tapusu onun üzerine idi, bana devredecek. Ben ödeyeceğim borcunu, nafakasını verecek. Protokol yapacağı anlaşmalı. 1 günde bitecek. Dua edin benim için.

O kendini hiç düzeltmedi, düzeltmek de istemedi. Sevgisi de yok çünkü sevgisi olan böyle yapmaz. Yine de düşünüyorum aklımdan çıkmıyor, ben nerde hata yaptım. Alkol ise abartmasına kızdım, geç gelmesine kızdım. Bunları yaptım eve ama ne bir saygısızlık, ne bir namussuzluk yaptım ona. Eşlik görevimi de her daim yerine getirdim. Ama bazı şeylerine kızdım diye aldatması ne demek ya. Hem de kaç kere. Burnumun dibinde ki iş arkadaşımla bile beni aldattı. Bu neyin karşılığı olabilir ki. Pislik. Şükürler olsun Allah'ım. inşallah bu üzüntülerim gidecek ve çok iyi olacağım. Eminim onunla geçirdiğim zamanlara üzüleceğim. Oğluma demedik daha. Oyalıyoruz onu şimdilik. baban işte, gelecek, gezdiriyor oğlumu bırakıyor eve. Şuanda öyleyiz. Evimizin tapusu onun üzerine idi, bana devredecek. Ben ödeyeceğim borcunu, nafakasını verecek. Protokol yapacağı anlaşmalı. 1 günde bitecek. Dua edin benim için.

cnm allah yardımcın olsun. umarım sessiz sakin bi şekilde geçer ve atlatırsın.

kolay mı canım bir yuva yıkılıyor ne kadar boşanmak istesende içinde bir acı illaki vardır Allah sabır versin bundan sonraki hayatın inşallah daha iyi olacak...

Hakkında hayırlı olsun inşallah arkadaşım.
Biliyor musun, böyle sorunlu evlilikleri boşandıktan sonra unutmak daha kolay.
Onsuz huzuru yakaladığında hergün şükredeceksin inan.
Rabbim Kolaylıklar versin, yolun açık olsun inşallah.

Hakkında hayırlı olsun inşallah arkadaşım.
Biliyor musun, böyle sorunlu evlilikleri boşandıktan sonra unutmak daha kolay.
Onsuz huzuru yakaladığında hergün şükredeceksin inan.
Rabbim Kolaylıklar versin, yolun açık olsun inşallah.
Amin, İnşallah. Suratını çocuk var diye göreceğim ama pişmanlığıyla boğulsun inşallah.

Amin, İnşallah. Suratını çocuk var diye göreceğim ama pişmanlığıyla boğulsun inşallah.
Pişman olacağı günü sakın bekleme.
"Hadi üzülsün, üzülmeyecek mi, üzülmüyor işte..." diye hayıflandığında kozlar onun eline geçer.
Sen onu ciddi anlamda umursamadığında pişman olacak çünkü.
Sabırlı ol, bol bol dua et.
Ailene, bebene ve işine sarıl.
Boş kaldığında, her ağladığında namaza ve duaya başvur. Kuş gibi hafiflersin.
Asla pes etme, asla pes etme, asla pes etme!!!
Rabbim yardımcın olsun inşallah.

Pişman olacağı günü sakın bekleme.
"Hadi üzülsün, üzülmeyecek mi, üzülmüyor işte..." diye hayıflandığında kozlar onun eline geçer.
Sen onu ciddi anlamda umursamadığında pişman olacak çünkü.
Sabırlı ol, bol bol dua et.
Ailene, bebene ve işine sarıl.
Boş kaldığında, her ağladığında namaza ve duaya başvur. Kuş gibi hafiflersin.
Asla pes etme, asla pes etme, asla pes etme!!!
Rabbim yardımcın olsun inşallah.
İnşallah atlatacağım bu zamanı, bitecek. Pes etmeyeceğim. Çocuğum var benim. İçimi kemiren şeyleri de zamanla kenara atacağım, hatta yakın zamanda. Çok sağolasın.

İnşallah atlatacağım bu zamanı, bitecek. Pes etmeyeceğim. Çocuğum var benim. İçimi kemiren şeyleri de zamanla kenara atacağım, hatta yakın zamanda. Çok sağolasın.
Yaz arkadaşım bol bol yaz.
Sana yaşattığı herşeyi, acı tatlı anıları, gün gün yaz.
Kendine bir dosya aç bilgisayarında hep yaz.
Babacığımın bana tavsiyesi bu olmuştu.
Gecelerce yazdım, okudum, yazdım, okudum...Gerçeklerle yüzleşince gülümsedim.
Iyi olacaksın inşallah.

En doğru kararı verdin, başka bir konuda konuşmuştuk, çocuğun yanında rol yaptığından mutluluk oyunu oynadığından bahsetmiştin, ben bu seni bir süre sonra yorar demiştim bir başka arkadaşta kendi aile hikayesini anlatarak anne babasının huzursuzluğu mutsuzluğunu belli bir yaştan sonra hissettiğini anlatmıştı, açıkçası ben bir gün şunu diyeceğini düşünüyorum : hay eşşek kafam neden daha önce şutlamadım şu adamı

En doğru kararı verdin, başka bir konuda konuşmuştuk, çocuğun yanında rol yaptığından mutluluk oyunu oynadığından bahsetmiştin, ben bu seni bir süre sonra yorar demiştim bir başka arkadaşta kendi aile hikayesini anlatarak anne babasının huzursuzluğu mutsuzluğunu belli bir yaştan sonra hissettiğini anlatmıştı, açıkçası ben bir gün şunu diyeceğini düşünüyorum : hay eşşek kafam neden daha önce şutlamadım şu adamı
Benim salak kafam, swarmda ki yazışmalarını yakalamasa idim hala daha bu oyuna kendi başıma devam etcektim. Rabbime şükürler olsun ki bana bunu gösterdi ve bitti.

Benim salak kafam, swarmda ki yazışmalarını yakalamasa idim hala daha bu oyuna kendi başıma devam etcektim. Rabbime şükürler olsun ki bana bunu gösterdi ve bitti.

benim de en büyük duam budur biliyo musun , Allahım derim bigün aldatılırsam gündüz gibi karşıma ser olanları bir vesile ver karşıma çıksın bulayım

X