Kızlar ölçüLeriniz neler....haydi yazın...

esra222

Ben O' na Resmen AşıĞım..
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2009
845
46
123
İstanbul
kızlar hepimiz kilolu veya zayıfız balık etli vrya normaliz...hepimiz ölçülerimizle barışık olalım...

mesela ben 80-60-90 ım....sizn ölçülerniz kaç???

ben 85-60-90 ım dün sabah ölçmüştüm içime doğmuş :))
ama daha incelicem inşallah kalçalar biraz daha ufalabilir bence bide göbek gitsin

ben de kıskanıyorum valla bel nası 60 oluo kalça nası 90 oluyo diye, özellikle basen ve bacaklarım çok kalın, ama kemik olarak da kalın galiba ve çok kilolu olmasam da 9-10 senedir abur cuburla beslendiğim için çok yağlı vücudum, selülit de çok fazla malesef. ölçülerimse 85-68-96

heheheh yeni doğum yaptım 114 82 113 nassı amma ölçüler ....hamilelikten önce 92 64 93 size göre yinnne kalın ama bana göre şu an için çok ince.........

kizlar beli nereden tam olarak ölcüyorsunuz ben iki cocuk annesiyim ikinci dogumu 15 ay önce yaptim ölcülerim 90-75-92

bel, göbek deliğinin üstündeki en ince yerden ölçülüyormuş ...

kızlar ölçüleriniz süper yaa..manken gibisiniz maşallah..
bende şaşıyorum 60 bel nasıl oluyor..kopma derecesinde bişey canlanıyor gözümde..
bence ideali 65..
65 beli olanları her zaman çok beğenmişimdir.
benimkilerse 90-71-95 -tatlicadiarzu-

90-60-90 güzellik formülü artık eskide kaldı bayanlar. yenisi şu: bel ölçünüzü kalça ölçünüze bölüyorsunuz. 0,7 çıkarsa ideal zemuszemus

ayrıca vücut şekli de önemli. ölçü kulağa hoş gelebilir ama görüntü bunu desteklemeyebilir.
herkes kendini olduğu gibi sevsin, önemli olan o a.s

Kesinliklee vereliniortak
Ayrıca formülün ilgimi çekti yaptım 0,7311827956 gibi bi rakam çıktı :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…