- Konu Sahibi yalnizkus_
Ben de cocuklugumdan beri et yemiyorum ve çok uzun zamandan beri vegan ve glutensiz bir de şekersiz yaşıyorum. İnsanlar hep karışıyorlar, annem ve babam hiç karışmadı ama annem bazı zaman üzülürdü, ona sanki vitaminsiz yaşıyormuşum gibi gelirdi her yemeğe, hayvandan bir ürün katmaya ugrasirdi. Ama akrabalar çok karışırdı, hele ki bayramlarda, önüme baklavayı koyunca, hem de hayır lütfen bana koymayın deyince, ısrarla yedirmeye çok uğraştılar. Gluten li bir şey yersem karnım ağrıyor diyorum, ısrarla daha üzerime geliyorlar böreklerle, baklavalarla, insanlar anlamıyor veya anlamak istemiyorlar.
Duymamazlıktan gel, ben öyle yapıyorum.
Geçenlerde davetliydim ve kendi yemegimi evde yaptım oraya götürdüm. Tatlımı da götürdüm, bir ton laflar dinledim öbür misafirlerden. Önlerindeki etli sütlü ve tatlı şeyler sanki vitamin dolu sanıyorlar. Hormonlar la ve antibiyotika ile büyümüş hayvanın etinden sanıyorlarki bol bol sağlıklı birşeyler yiyiyorlar.
Duymamazlıktan gel, ben öyle yapıyorum.
Geçenlerde davetliydim ve kendi yemegimi evde yaptım oraya götürdüm. Tatlımı da götürdüm, bir ton laflar dinledim öbür misafirlerden. Önlerindeki etli sütlü ve tatlı şeyler sanki vitamin dolu sanıyorlar. Hormonlar la ve antibiyotika ile büyümüş hayvanın etinden sanıyorlarki bol bol sağlıklı birşeyler yiyiyorlar.