• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar ölçüLeriniz neler....haydi yazın...

Kesinliklee vereliniortak
Ayrıca formülün ilgimi çekti yaptım 0,7311827956 gibi bi rakam çıktı :1hug:

işte bak yuvarlayınca 0,7 çıkıyor aklinialirimsmile

formülü bir yerden duymuştum. kylie minogue'un fiziği çok idealmiş, bel / kalça 0,7 ymiş o yüzden yeni formül buymuş kaydirigubbakcemile3

basen ile kalça arasındaki fark ne kızlar.
basen tam olarak nerden kalça tam olarak nerden ölçülüyor bilmiyorum :26:

85-67-93 bende hesapladım 0.72 bende idealim ama göğüsler bi 5 cm daha büyük olsa dahada ideal olurdu

hayır benim bildiğim bel en ince yerden ölçülmüyo leğen kemiğinin bitim yerinden ölçülüyo yani göbek deliğinin biraz aşağısı

83-68-85....
:52:

Ama yinede belim çok incecik.. Zayıfım ama her yerim incecik. Manken gibiyim.. 60 cm çok çirkin duruyo :) Ben 68 cm olduğu halde çok zayıfım 60cmi düşünemiyorum :)

Son düzenleme:
hayır benim bildiğim bel en ince yerden ölçülmüyo leğen kemiğinin bitim yerinden ölçülüyo yani göbek deliğinin biraz aşağısı

hayır canım, bel en ince yerden ölçülür.
senin dediğin göbek ölçüsü o :)
soranlar için de basen adı üstünde basen çıkıntısının olduğu yerden ölçülür haa basen çıkıntınız hiç yoksa şöyle diyim kalçanın hemen altından.
kalça ölçüsü de tam kalçanın üstündendir, en şişkin yerden.

gögüsü nasıl ölçüyorsunuz kızlar ben anlamadm :31:

göğüs ölçüsü de göğüsün bombesinin en fazla olduğu yerden, yani en kalın yerden ölçülür ;)

Son düzenleyen: Moderatör:
83-68-85....
:52:

Ama yinede belim çok incecik.. Zayıfım ama her yerim incecik. Manken gibiyim.. 60 cm çok çirkin duruyo :) Ben 68 cm olduğu halde çok zayıfım 60cmi düşünemiyorum :)

bence kötü bir söylem olmuş "60 cm çok çirkin duruyor." elbette kendi fikrindir saygı duyarım da keşke daha yumaşatarak ve sadece bir fikir olduğunu belirtecek şekilde söyleseymişsin:82:

şahsen ben de ince beli daha zarif bulurum. dümdüz bir fizik daha sportif olabilir,ama kadına bence daha maskülen bir hava veriyor. ince bel kesinlikle çok daha zarif ve feminen:34:

bence kötü bir söylem olmuş "60 cm çok çirkin duruyor." elbette kendi fikrindir saygı duyarım da keşke daha yumaşatarak ve sadece bir fikir olduğunu belirtecek şekilde söyleseymişsin:82:

şahsen ben de ince beli daha zarif bulurum. dümdüz bir fizik daha sportif olabilir,ama kadına bence daha maskülen bir hava veriyor. ince bel kesinlikle çok daha zarif ve feminen:34:

Benimde demek istediğim şu.
Benim belim 68 cm ve bu haline rağmen incecik. Görseniz 68 cm demezsiniz. Ve açıkçası banada fazla ince geliyo..

Benim demek istediğim şu benim 68 cm olan belim bile incecikse 60 cm? Düşünmek istemiyorum.
:26:

Ve şunuda belirtiyim ben 68 cm olmama rağmen 34 beden giyiyorum?
Gerisini artık siz düşünün :)

Son düzenleme:
demekki omzun geniş:) ve güzel duruyordur:)
benim de 1,80 üstü boyum olmasına rağmen belim 62, ki yazları 58i görürüm ama öyle kopacak gibi de durmuyor ve 36 bedenim:)
vücut tipiyle de alakalı olsa gerek elmaysan bel belli bişeyin altına inmiyor, armutsan da basen ve kalça 88in altını gördüğümü hiç hatırlamam:)

demekki omzun geniş:) ve güzel duruyordur:)
benim de 1,80 üstü boyum olmasına rağmen belim 62, ki yazları 58i görürüm ama öyle kopacak gibi de durmuyor ve 36 bedenim:)
vücut tipiyle de alakalı olsa gerek elmaysan bel belli bişeyin altına inmiyor, armutsan da basen ve kalça 88in altını gördüğümü hiç hatırlamam:)

Evet omzum geniş ve dik.
Boyum 1.69.
Bacaklarım bile sadece 90 cm
Fiziken anneme çekmişim. Annemin fiziği çok güzeldir.
Ama ben annem kadar güzel bulmuyorum yinede fiziğimi..
Zayıf olmamdan dolayı heralde :26:
Bi kilo alsam iyi olucak ama alamıyorum işte.

Bu arada ilk mesajımda manken gibiyim derken kendimi överek demedim hani 0 beden mankenler vardır ya onlar gibiyim. Çok zayıfım. Ama Allah'tan göze batmıyorum..

Son düzenleme:
Back