Doğuma Hazırlık Kizlar normal doğum mu sezaryen mi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Gerçekten araştırdım da millet bunu icad edenden Allah razı olsun falan demiş hep, aşırı gerekli bişeymiş bu hele de benim gibi hassas göğüse ben kendim bile dokunamıyırum bide yarayken emzirmeyi düşünemedim bile, zaten para eden bişey nasılsa bende satarım gider, çok teşekkür ederim tekrar

Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için hemen ekliyorum listeme dediğinizi, bide Hindistan cevizi yağı iyi geliyo diyolar
Kesinlikle gümüş kapak almalısın göğüs ucu kremi de aldım ben ama hiç gerek duymadım onu kullanmaya. 12 gün önce doğum yaptım hastaneye götürmemiştim ertesi gün taburcu olup eve geldiğimizde acıdan ağlayacak hale geldim kapakları taktım hemen 3 günde tamamen geçti çok şükür. Halen daha emzirme harici sürekli takıyorum

Göğüs ucundaki karalığı aldığını hiç duymamıştım, şimdi baktım da gerçekten hamilelikten önceki rengine geri dönmüş çok şaşırdım ve sevindim şuan o karalık hiç hoşuma gitmiyordu

Evet ya önce bi dedim amaan nolcak falan ama perişan olmuş millet ağlaya ağlaya emzirmiş, ilk işim bunu almak olcak göğüslerim hassas zaten

Evet ya önce bi dedim amaan nolcak falan ama perişan olmuş millet ağlaya ağlaya emzirmiş, ilk işim bunu almak olcak göğüslerim hassas zaten
Hassassa çok rahat edersin, bende bu kadarını tahmin etmiyordum. Ben ebebeğin gümüş kapaklarını aldım fiyatı diğerlerine nazaran daha uygun indirimde 100 ₺ye düşüyor. Hijyen açısından ikinci el alacağıma bunu alırım dedim işimi de gördü tavsiye ederim

Yaa şimdi burada ne dersek diyelim hem bebek hem anne için en sağlıklısı tabi ki normal doğum.. Yani fiziksel olarak bence hepimizin buna gücü yeter.. Kadının doğasında var.. Herkes de yapıyor bunu tabi ki siz de yapabilirsiniz.. O an zaten ne korku ne stres herşey olup bitmiş olacak.. Bence bebeğiniz için sizin için en sağlıklı olanı seçin.. Kimsenin dediğine de bakmayın..

Bende şuan hamileyim ama ben sezeryan olacağım inşallah.. Benim ki psikolojik birşey.. Ama bende biliyorım ki normal doğum en güzeli.. Bakın ne güzel yazmışlar normal doğurdum aldım geldim bebeğimi duşumu aldım işimi gücümü kendim hallettim falan..

Trendyolda gördüm bende baya pahalı ama gümüş olduğu için satılır dedim ama daha uygunu varsa bakiyim ebebeğe de teşekkür ederim

Bilmiyorum 15 16 yaşından bu yana korkuyorum simdi hamileyim geldi çattı o gün etrafta dönen kötü dogum hikayeleri asla bitmedi her kadın tedirgin olur muhakak her kadın duyar bende paylaşmak istedim sormak istedim
Valla imkanlar müsait ise normal doğum hem anne hem bebek için çok saglıklı ama dedigim gibi engel bi durum yoksa eger normal dogum yapamayacak bir durum varsa yada panik atak falan varsa sezaryen olmak daha iyi.. sezaryen de normal dogum da kendine göre zorlukları var ben sordum mesela sezaryen oldugunda ilerde en ufak sogukta gaz sancısı aşırı oluyor ve agır bişey kaldırınca karın bölgesi acıyor yıllar geçse bile o agrı oluyor dediler. normal dogumda böyle bi durum yok dikiş atılırsa bile iyileşince sıkıntı olmuyor artık bide hastaneden daha çabuk çıkılıyor daha hızlı toparlanıyor insan yani ben sordum bana anlatılan bunlar. ben engel bişey çıkmazsa normal dogurmak istiyorum korku illaki oluyor ama normal dogum bebek için de saglıklı sonuçta bu yaradılışımızda var yapılamayacak bişey degil ama ben dogum şeklini bebegin seçtigine inanan biriyim normal dogum olamayacak ise de zorlayacak degilim bence siz doktor ile konuşun ona göre zaten seçilecek yöntem bellidir

Doktorunuz neyi gerekli görürse o diyeceğim ama ben de sizin gibi korkan bi insandım suni sancı ile açıklık olmadı daha fazla beklemek istemedim doktoruma sezeryana almasını teklif ettim kabul etti pişman değilim ilk 3 gün baya zordu isterdim vajinal doğum yapmak ama çok korkuyordum ve yapamadım

Işte bende sizin gibiyim ama bu ara diyorum ki çok kötü olsa millet 2 3 4 u doğurmaz

Evet korku doğanın kanunu bencede öldüren bir ağrı şancı olsa kadınlar 3 4 5 çocuk yapmaz

Evet doğru aslında doğamızda var öldüren bir acı ve birdaha çekilmeyecek olsa annelerimiz 1 den fazla yapmazdı . Özel değilse sizin nedir sezaryen olma sebebiniz

Kızlar küçük bir soru bugün. Normal doğum mu sezaryen mi ? Ve doğum şeklini seçme sebebiniz nedir. (Normal doğum korkum var iğne olmuş insan degilim siz düşünün )
Bende sezeryan oldum 40 haftalık doğdu kızım 2 ay önce doğum yaptım sezeryan çok ağrılı geçti ayağa kalkamıcam sandım 10 gün sonra yavaş yavaş düzeldim çok şükür

Al canım hatta benden sana bir tavsiye daha birde sling alin derim yenidogan bebek gaz sancısı çeker uyuyamaz ama slingte kendini anne karnında sanar ve uyur baktın uyutamiyisun koy onun içine uyusun sende evinin isini gücünü yap çok pahalı almana gerek yok benim bildiğim xok uygunsa satan sayfa var istersen özelden yazarim

Evet doğru aslında doğamızda var öldüren bir acı ve birdaha çekilmeyecek olsa annelerimiz 1 den fazla yapmazdı . Özel değilse sizin nedir sezaryen olma sebebiniz
Ben 4.5 aylık bebeğimi kaybettim.. Normal doğum yaptım yani anlatamam yaşadığım şeyi çok çok zordu.. Hem fizyolojik hem psikolojik işte anlatamıyorum Herkes ölü doğumla bir olmaz daha rahat olur falan diyor ama sadece acısı değil ki...

Kanguru alcam canım araştırıyorum hangisi daha iyi olur diye ama o slingler bildiğin kumaş olduğu için kullanışlı gözükmedi gözüme, daha çanta gibi olanlara bakıyorum kemerli vs kendim de takıp çıkabiliyim diye dışarı falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…