• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar nolur fikir verin yuvam dağılmak üzere

hatta o kızı bul..bulma imkanın varmı ? kızkıza konuşun..sen söylemişsin ama ben kocama söylememiştim..onlar çok dindardır kocam senin söylediklerini hazmedemedi ve çekti gitti..terketti de..yuvam yıkılıyor de..çocuklarıma yazık de..eşini bulsun onunla görüşsün...üniversitedeyken benim hoşlandığım dedli gibi sevdiğim çocuk ondan hoşlanıyordu..hatta çıktılar..ordan bir gıcıklığım vardı..sana böyle dedim ama o gece içim rahat etmedi kimsenin günahına giremem desin..söylediklerimin hepsi yalandı desin..o on numara bir kızdır çokta delikanlıdır filan desin..bu mümkünmü acaba ? kıza ulaşabilirmisin..

yani kayınvalideyle dertleşmektense o kızla dertleşmek daha mantıklı gibi geliyor bana..çünkü batıran o..kurtaranda o olabilir

sizin söylediğinizi yapabilirim , şunuda ekleyeyim gizem benim üniversitedeyken en samimi arkadaşlarımdandı zaten kendisi oldum olası boşboğazdı olanları bana telefonda anlatırken ağladı zaten

kızda ki cesarete hayran kaldım evli bi adama karısının geçmişini bi çırpıda anlatıvermek nasıl bi düşmanlık bu anlamadım :26:

yalan er geç çıkar sizin ki de o hesap olmuş ne kadar yalan desende kocan öyle bi iki cümlene kanıpta aa hayatım üzgünüm sen haklısın ben birden nasıl da inandım üzgünüm demez

kimse demez , elbet o isimleri araştırır bi şekilde bulur eder gerçeği anlar

yaptıklarının üstünü örterek bu zamana kadar gelmişsin ama üzücü bi sonla karşılaşmışsın

o yüzden bir daha yalan söylemezdim ben olsam

Bu yazdıklarınız umarım şakadır..Adam zaten kandırılmış,bir de haksız duruma mı düşürülsün??? Konuyu açan kişi bence bu saatten sonra eşine gerçeği anlatmalı,yalanla nereye varacak,zaten ortaya çıkmış ,daha beter bataklığa batmanın alemi yok..Yalan söylemek isteyince kendinizi karşınızdaki insanın yerine koyarsanız belki yalana başvurmazsınız..
Ama birşeyi anlayamadım,eşinize tüm bunları hiç çekinmeden anlatan sözde arkadaşınız, sizi hangi yüzle arayıp herşeyi anlattığını söylemiş?Siz hiç tepki vermediniz mi?

aslında bu saatten sonra gerçeği anlatmamalı
eskiden olmuş bitmiş bir şey.

çoluk çocuk var,ne gerek var herşeyi anlatınca ne değişecek?
olan olmuş
bazen yalanlar gerekli, hele ki bazıları bazı durumları taşıyamıyorsa eğer.
herkes herşeyi bilmek zorunda değil!.
bu eşin bile olsa.sonuçta ondan önce yaşanmış bir durum.

ha 1 kişi , ha 4
ne fark eder?

ben o kızı varya
döve döve ikna ederdım valla:27:
doğruyu söyluyor olabilir
ama onun ne haddine? ona soran mı olmuş?

çünkü kaşınmaktan öteye gitmiş resmen uyuz olmuş
kudurmuş kız

cesaret ıster bır ınsanın bunları evlı bırıne anlatması
ben onun deli cesaretını öyle bir kırarım ki:27::27:

başka zaman olsa bende döverim ama şu şartlarda dövemezdim...ki kudurupta gidip kocama başka şeyler anlatmasın diye çekinirdim..

okadar yalan dolan var işin içinde..bide kıza sararsam kim yardımcı olcak bana
dimi yani :)) ayıya dayı dicezki halden anlayıp durumu kurtarsın...bide şunu merak ettim..konu sahibi arkadaşım, o kız senin numaranı nerden biliyor..görüşüyormuydunuz..

aslında bu saatten sonra gerçeği anlatmamalı
eskiden olmuş bitmiş bir şey.

çoluk çocuk var,ne gerek var herşeyi anlatınca ne değişecek?
olan olmuş
bazen yalanlar gerekli, hele ki bazıları bazı durumları taşıyamıyorsa eğer.
herkes herşeyi bilmek zorunda değil!.
bu eşin bile olsa.sonuçta ondan önce yaşanmış bir durum.

ha 1 kişi , ha 4
ne fark eder?

aynı fikirdeyim..ha 1 kişi ha 4 kişi..hepsini bilse neolur bilmese neolur...

en azından çocukları için durumu gizlemek zorunda..

bide çok saçma olcakta hani olan olmuş...geçmişte kalmışta
kızım senin okadar erkekle ne işin vardı yaa

Son düzenleme:
kızlar okuduğum yorumlardan bir şeyi ( benden kaynaklı) yanlış anlamışsınız. ben birlikte olduğum derken cinsellik anlamında söylemedim . yoksa gizem nerden bilecek benim kimle yatıp kalktığımı gizem sevgilisiydi babında söylemiş zaten kocamda bana onlarla birlikte oldunmu derken çıktınmı sevgilimiydin gerçekten anlamında sordu

sizin söylediğinizi yapabilirim , şunuda ekleyeyim gizem benim üniversitedeyken en samimi arkadaşlarımdandı zaten kendisi oldum olası boşboğazdı olanları bana telefonda anlatırken ağladı zaten

o zaman o gerizekalı nasıl kirlettiyse ortalığı öyle de temizlesin tut saçından götür kocanın yanına

başka zaman olsa bende döverim ama şu şartlarda dövemezdim...ki kudurupta gidip kocama başka şeyler anlatmasın diye çekinirdim..

dimi yani :)) ayıya dayı dicezki halden anlayıp durumu kurtarsın...bide şunu merak ettim..konu sahibi arkadaşım, o kız senin numaranı nerden biliyor..görüşüyormuydunuz..

yok yok sağlam bir dayağı hak etti:27::27:

kızlar okuduğum yorumlardan bir şeyi ( benden kaynaklı) yanlış anlamışsınız. ben birlikte olduğum derken cinsellik anlamında söylemedim . yoksa gizem nerden bilecek benim kimle yatıp kalktığımı gizem sevgilisiydi babında söylemiş zaten kocamda bana onlarla birlikte oldunmu derken çıktınmı sevgilimiydin gerçekten anlamında sordu

yuhhh
ciddi olamazsın,bu yüzden mi 4 gündür adam eve gelmıyor?

cinsellik olmadı yani? sadece arkadaşlık?

bu boşboğazlık değil. anlık bir ağızdan çıkmada değil. o gözyaşlarıda timsah gözyaşları. kanmayın ve iletişimi kesin o kızdan

Son düzenleme:

samimi arkadaşımdı bulunduğumuz ile gelince görüştük tabi ki ama numaralarımız birbirimizde önceden vardı.

bu durumda her sevgilinle cinsel ilişki yaşamış ve kocanı kandırmış olman gerçeğini değiştirdi mi yani :26:

neyse durum bu şekildeyse evliliği kurtarman daha kolay

ozaman gizemi bul hemen..çağır hatta..güzelce konuş anlat durumu..gitsin kocanın yanına hepsinin yalan olduğunu falan filan anlatsın..sen neyi bekliyorsunki ben onu anlamadım

Allah yardımcınız olsun.. Bence de O arkadaş sandığınız kişi yediği haltı temizlesin.. Yazık..Ayrıca dna testi yapmak demek zaten evliliği bitirmek demek. Evlilik öncesi ilişki başka bir şey,evliyken aldatmak bambaşka..Bu ayrım çok önemli..

Yalanlamak da tehlikeli ileride tekrar çıkmayacağının garantisi yok,bir de o gölge üzerinize düştü bir kere.. Aslında ortaya çıkmışken dürüst olmak daha iyi bile olabilir..Hayırlısı..çok zor..

İnsanın hayatına burun sokmak bu kadar kolay mı.. İnsanın tek dostu kendisidir,herkese de ders olsun :ssz:

aynen öyle yoksa gizem benim sevgililerimle ilişkimi nerden bilsin kocam benim sevgililerimin olmasına kızdı

" sürekli erkek arkadaşları olmuş ve erkek arkadaşlarıyla cinsel şeyler yaşamış biriydim" demişsiniz

şimdi de hayır olmadı diyorsunuz tam olarak hangisi doğru

bu durumda her sevgilinle cinsel ilişki yaşamış ve kocanı kandırmış olman gerçeğini değiştirdi mi yani :26:

neyse durum bu şekildeyse evliliği kurtarman daha kolay

her sevgilimle cinsel ilişki yaşamadın o kadar aşağılık bir insan değilim biliyorum çok iyi bir insan değilim ama sizin söylediğiniz kadarda değilim

niye hepimiz aynı şekilde anladık..

yani birçok erkekle cinsel ilişki yaşadığını...

neden birimiz bile doğruyu anlamadı şaşırdım şimdi...

aynen öyle yoksa gizem benim sevgililerimle ilişkimi nerden bilsin kocam benim sevgililerimin olmasına kızdı

iyide aranızda bir şey yaşanmadıktan sonra ne önemi var kaç sevgilinin olduğunun?
bence eşin öyle düşünmüyor
yoksa ''çocuklar benden mi onu bile bilmiyorum'' demezdi.
sen emin misin, eşinin o şekilde anladığına??

ayrıca arkadaşlık kurmakla
birlikte olmak ayrı bir şey canım.

eşin sana'' bunlarla hep birlikte olmuşsun doğrumu lan'' demiş

valla kim olsa bu birlikteliğin cinsel anlamda olduğunu düşünür.

Son düzenleme:
Back