• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar nolur fikir verin yuvam dağılmak üzere

Daha ilkini zar zor eşinize anlattığınızda bile adam anneme anlatma demiş..

Siz tutmuş diğerlerini de dahil edip kayınvalidenize anlatmayı düşünüyorsunuz :53:

inandırıcı gelmedı nedenini birkaç arkadaş yazmış.Çok ayrıntı var isim var vb.Ama eğer doğruysa sakın kv ya da kendi annene ya da bir baskasına anlatma.Eşin affetse diğerleri affeder mi ne gerek var?Eşinle konuşup ikiniz çözmelisiniz

Kızlar kayınvalideme eşimle tartıştık deyip çağırmayı düşünüyorum sonra olanları anlatayım diyorum ama birine söylemem lazım bu olayı evde oturup gelmesini bekleyemem çocuklarlada doğru düzgün ilgilenemiyorum sürekli elim titriyor

birkaç gün daha bekle sesi sedası çıkmazsa eşinin kalk git kaldığı otele konuş öyle dik dik konuşma ama ve inkar et sen benim üstüme yürüyünce şaşkınlıktan ben de o saydığın isimleri falan kabul ettim şoktaydım falan de. ama sakın ola ki kaynananı falan arayıp çağırma sıvama büsbütün.

kızlar kimden yardım istiyim peki otelemi gidiyim iş yerine gitmeyi çok düşündüm ama rezillik çıksın istemiyorum , hemde çocukları evde nasıl bırakıyım

Bence bu durumda yapılması gereken en son şeydir kayınvalideyi aramak. Eşin fena darbe almış belli ki, kim almazdı ki bu durumda. Bana göre yapman gereken en doğru şey eşine biraz zaman ver daha sonra ya iş çıkışı işyerine git konuşmak istediğini söyle ya da kaldığı oteli öğren arkadaşlarından kaldığı otele git konuş. Gerçi bu saatten sonra bunların pek bir faydası olacağını da sanmıyorum ama en azından şansını denemiş olursun.

Ne otele git ne başka yere . Otur evinde bekle. Ne işin var akşam akşam otel köşelerinde.

kızlar kimden yardım istiyim peki otelemi gidiyim iş yerine gitmeyi çok düşündüm ama rezillik çıksın istemiyorum , hemde çocukları evde nasıl bırakıyım

kimseden yardım isteme
otur evınde eşini ikna etmenın yollarını ara.

illaki birilerine kendını rezil etmene gerek yok
bır başkası daha bilirse
eşin kesin boşar seni
kendısı bile zor katlanıyorken
başkasının bildiğini bilmesi bitirir her şeyi.

[sıze=3]kimseden yardım isteme
otur evınde eşini ikna etmenın yollarını ara.

Illaki birilerine kendını rezil etmene gerek yok
bır başkası daha bilirse
eşin kesin boşar seni
kendısı bile zor katlanıyorken
başkasının bildiğini bilmesi bitirir her şeyi.
[/sıze]

hay ağzını öpeyim:9:
SANALIZ DİYE BİZİ ADAMDAN SAYMIYO HERALDE ARKADAŞ:19:

Son düzenleme:

Tam tersini düşünseniz çok zor olmayacak anlamak.. Eşiniz yalan üstüne evlilik kursa ve 7 yıl sonra siz bunu sağdan soldan duysanız hemde epey kabarık bir liste halinde..

Gözünüz onu görmek ister mi ?

Bırakın şimdi kayınvalideyi de haberdar edip olayı büyütmeyi, eşinizi de daha çok utandırmayı ' oğlum sen bana ilkini bile söylemedin , bak bu seni ayakta uyuttu ' vs. gibi dolduruşlar muhtemel..

Biraz zaman verin adama, güven bu gidince kolay kolay geri gelmez.. Kafasını dinlesin, karar verdiğinde gelir.. Ama olumlu ama olumsuz, sizi haberdar eder..

tamam kayınvalidemi aramayacağım , yarın karşı komşudan rica ederim kısa bir süre baksın çoçuğa bende iş çıkışına gideyim

Papatya,

o arkadasin sanirim cok mutsuz bir insan ki , senin mutlulugunu kiskanip
sonuclarinin ne olacagini dusunemeden, patavatsizca soylemis

keske sen de dogrulamasaydin

simdi ne anneni, ne kayinvalideni, ne de bir baskasini arama

araya 3. kisiler girdigi taktirde isin icinden cikilmaz

esin su an zaten bunu kimseyle paylasmamistir
sen de paylasma

ona zaman ver
soku atlatinca yine iyi ya da kotu konusmaya gelecektir

madem dindar bir adam
ben seni bu olanlara ragmen birakmayacagini, sadece kendiyle bir hesaplasma yapacagini dusunuyorum

dindar bir insanda vicdan vardir, o cocuklari , seni rezil etmeye vicdani el vermez

ama iliskiniz bundan sonra nasil olur bilemiyorum
zira artik eskisi gibi olmasi imkansiz...

Aklımdan geçsede konu fake diyemiyorum maalesef engellenmemek için ben eşinizin yerinde olsam hiç dönmem boşanr çocuklara da dna testi yaptırırdım huylu huyundan vazgeçmez yaptıklarınızı bir bayana yakıştıramadım

tamam kayınvalidemi aramayacağım , yarın karşı komşudan rica ederim kısa bir süre baksın çoçuğa bende iş çıkışına gideyim

gitme kardeşim iş çıkışınada gitme. Bekle adam sakinleşsin. Telefon diye bişey var. Yarın ararsın konuşmak istiyosa cevap veriri sen de o zaman gidersin. Istemiyosa kapatır yüzüne o zamnada gitmenin hiç bir faydası yoktur.

sağlam bir savunma hazırla kendıne bence.
farkettiğim kadarıyla sen ani sorulara hazırlıklı bir insan değilsin , o anda mecbur kalıp doğruyu söyluyor ''ağzın''
o yüzden savunmanı hazırla ve sorucağı sorulara kadar hazırlan

hazırlıksız gidip herşeyi daha da berbat etme.

eşine bayağı zor gelmişki, adam 4 gündür ortalarda yok
nabzına göre şerbetini vermeye çalış.

sende bi güzel iç...git oteli bas..o değil sen bağır çağır..sen üstün çık..

ben olanı biteni sana anlattım..bir kişiyle beraber oldum dedim ..onuda demeyebilirdim..dikdirip evlenmek varken de..

kalkmış 7 sene sonra bana 50 tane isim sayıp birlikte oldunmu diye soruyorsun de..7 senede sen karını tanıyamadınmı de..çocuklar bile benimmi diyorsun senin gibi kocaya yazıklar olsun de.

o gün sorduğunda evet dedim çünkü resmen şok geçirdim...o şokla o sinirle söyledim..senin bu cevaba inanmayacağını düşünerek.. ama maşallah sen çoktan inanmışsın...yazıklar olsun sana de...bütün dünya bir olup beni kötülese senin sahip çıkman gerekir..budur koca olmak..kıskanç bir kızın iftirasına inanıpta çekip gitmek değildir de..

yazıklar olsun sana yazıklar olsun de..çık gel eve

ille de birisine anlatmak zorunda mısın? bazı şeyler gizlense dallanıp budaklanmasa daha iyi olur gibime geliyor.

ay gerçi boşuna yazıyorum,yine sorulara cevap vermeycek :)

kimseniz yok mu? komşunuz falan.. iş yeri bencede mantklı değl

Back