• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama kızlar nolur bi bakın hcg bebeğim gidiyo mu?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sENACIM DUALARIM SENıNLE,aLLAHIM BEBıŞıNı SANA BAĞIŞLASIN DıYE DUALAR EDıYORUM.bEN DE ıLK AŞILAMAMI OLDUM.Bugün 4günüm.Allahım hayırlısı ile bana da hamiş olmayı bu ay nasib eder işallah.Sen de dualarını eksik etme bizden.Bir de bir şey soracağım.Aşılama olduktan sonra ilerleyen saatlerde yerlerştirilen sperm geri geldi mi?BENıM GERı GELMEDıBu iyi mi ?Bir de aşılamadan sonraki günler gün aşırı ilişki önerdi doktor.sana da önerdi mi?Kaç yumurtan olmuştu ve yerleştirilen yıkanmış sperm ve hareketlilik oranı ne kadardı?Bilgilendirirsen sevinirim.Hayırlı haberlerini bekliyorum ve öpüyorum canım.

aybalacım inşallah senin için herşey çok dha güzel olur....bana 8 milyon yıkanmış sperm verildi....doktor ilişki için farketmez girsenizde girmesenizde dedi ama biz ertesi günden sonra 4 gün üst üste ilişkiye girdik...spermin geri gelememesi iyi tabi bende de gelmedi....ama maalesef sonu iyi olmadı sana tavsiyem böle topikleri okuma bu mesajdan sonra girme böle topiklere moralini yüksek tutman lazım...hayırlısı olsun canım....bana da dua et...

senacim canim once o basligi hemen kaldirir misin? hicbir sey belli degilken hic yakismiyor bebegine "gidiyor musun" demen. kusura bakma ama ayni cumlede bile bu kadar olumsuz olup nasil kullanirsin? yikilmis haldesin aynen de oole olurdum, ben de cokerdim daha kesinlesmeden ama insan yureginin bir yerinde de umudunu ve inancini korumali. yarin her sey cok guzel olursa, kendine cok kizacaksin ne olur bu kadar net, bitti deme! sadece Allah biliyor ne oldugunu lutfen sil o basligi isminin altindan lutfen...

perişanım....sokaklardaki kimsesiz çaresizler gibiyim....doktorumun yüz ifadesi gözümden gitmiyo hala...nasıl bişi yok gibi davranayım ki

canim anlamazmayiz, icin yaniyor istesek de hatta tam anlayamayiz. ama sen kendini biliyorsun hep en olumsuzuna inaniyorsun. daha hicbir sey belli degil ama sen bebegini yolladin bile!!! ben buna kiziyorum sadece. degerlerin oole cok anlamsiz degilki, bak sana yaziyi bile yolladim iki ya da uc gun sonra ikiye katlamali deniyor ayrica en basta degerler tuhaf olabiliyor dior. sen hep iki gunde yaptin bu derece bitti bu konu denicek bir deger degil oyle olsa doktorun pazartesini bile beklemezdi.

daha kalp atışlarını bile kesesini bile göremedim yavrumun

ama bana belki yükselir belki düzelir demedi hiç.............çok zor dedi günüm çok zoooooooorrrr

ah senam bak deme boole ben bile cumadan beri soktayim inan cok ama cok derinden etkilendim. fakat kotu die deil senin su an boole aci icinde kivranmam mahvetti beni. yani hamile misin deseler bana insallah deilim dicek gb oldum. ama hata iste boole olmamaliyiz, sabir ve inanc lazim bize. Allah cok buyuk inan bir kan testi ya da ultrason makinesinin hicbir anlami yok Allah ol dedikten sonra.

bir sürü insan burada güzel şeyler sölemeye çalıştı sağolsun günüm ama inan insan hissediyo ne olacağını içine doğuyo......yavrum gelmicek biliyorum....

imkansiz demedi bu bir, ikincisi doktorun da biraz tuhaf yani.
biz hicbirimiz bu kadar da bu konulardan uzak degiliz, aldirmaya giderken son anda israr eden ve tekrar ultrasona giren ve kalp atisini duyan bir anne adayi vardi kkda dusun, israr etmese yasayan bebegini aldiracakti kalp atisi yok die.
o yuzden henuz cok cok erken bu derece olumsuz olmaya. bu hafta cok onemli ne olucak ne bitecek gorecegiz. sen lazimsin once esine ve annene senacim.

aklıma her geldiğinde dualar sureler okuyorum rabbime yalvarıyorum zaten ama onun takdiri.......

başka bir arkadaş daha aşılam yaptırmış annem onun yanındaymış dün aramış yavrum diyo kızı nasıl nazlanıyo diyo anne midem bulanıyo falan diye diyo ah yavrum ah diyo senin de bulantın vardır şimdi diyo geleyim mi diyo?hiçbişi diyemiyorum günüm yutkunmaktan boğazım ağrıyo kendimi tutayım diye...
hayatta en son istediğim şey onun üzülmesi günüm...27 yaşınadn beri dul ve hayatını bize adadı.....onu üzemden nasıl sölerim bişi olursa...

aybalacım inşallah senin için herşey çok dha güzel olur....bana 8 milyon yıkanmış sperm verildi....doktor ilişki için farketmez girsenizde girmesenizde dedi ama biz ertesi günden sonra 4 gün üst üste ilişkiye girdik...spermin geri gelememesi iyi tabi bende de gelmedi....ama maalesef sonu iyi olmadı sana tavsiyem böle topikleri okuma bu mesajdan sonra girme böle topiklere moralini yüksek tutman lazım...hayırlısı olsun canım....bana da dua et...

Tamam canım aslında eşim de çok kızıyor girmeme.Takıyorsun diyor.Takmamaya çalışıyorum ama senin ve diğer arkadaşların durumlarını da merak ediyorum.Tamam söz daha az gireceğim ama sen de üzülme lütfen.OLUMLU DÜŞÜN.RABBIM DUALARIMIZI KABUL EDECEK BAK GÖRECEKSİN KAVUŞACAKSIN BEBİŞİNE SAĞLIKLA.Ben hep şöyle dua ediyorum.Sen de vböyle dua et,bol bol tespih çek salavat getir.

''RABBIM ol de anne olayim.
saglikli,ana baba sozu dinleyen,vatanina milletine hayirli,SEN'in razi
oldugun efendimiz SAV'e layik ummet olabilecek evlat nasip eyle.''

Sürekli böyle dua et.Dularım seninle.Sen de benim için dua et.kocaman öptüm.HAYIRLI HABERLERİNİ VER İNŞALLAH.:nazar::nazar::nazar:

sena canım değerlerin tam iki katı deil ama iki katına çok yakın sen de bunu anlamıssındır o yüzden senin için umutluyum canım inşallah güzel haberler alacaksın tatlım Allah sana yardım eder hep hayırlısını iste dua ederken bunu söylemeyi lütfen unutma Allah hayırlı zamanda haayırlısını versin. ben de geçen ay kaybettim çok zor olduğunu biliyorum ama demekki daha hayırlı haberler alacağım ben buna inanıyorum. lütfen başka şeylerle ilgilen ve dinlen kendini yorma bu konulardan uzak dur bence doktora gidene kadar başka şeylerle ilgilen canım

sağol eylülüm inşallah dediğin gibi olur birtanem.......

canım dış gebelik olduğunu düşünmüyorum ben
değerin dış gebelik için yüksek
ayrıca anladığım kadarıyla ağrın yok ve kanama yok
dış gebelik olsa kanaman başlardı ağrıdan duramazdın

neden bu kadar ümitsizsin
böyle mi çabuk gidecektin yazısını görünce bebeği kaybettin sandım (allah korusun )
bebeğini kaybetmeden yazma böyle şeyler

dr ne demişse demiş boşver
sen bebeğine inan

tamam 2 katına çıkmamış ama yükselmemişte değil
bazı insanlarda değerler yavaş yükselir

moralini yüksek tut
ve en önemlisi önce kendin inan meleğine kavuşacağına

meleğim geliyor diye yazmalısın bence :1hug:sil o iç karartıcı yazıyı bence
hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle gelsin minik melek:CüvCüv:

senacım canım benım sen umıtsızlıge kapılma lutfen...
moral cok onemlı.tedavı surasındede...
bebek oluncada...
maalesfkı hersey bebek olunca bıtmıyormus endıseler..
benı bılyosun....ben tam alısmısken benı bırakıp gıttı..
ama her anne bunu yasayıcak dıye bır soz konusu yok..
degerlerın cokda dusuk degıl gayetde ıyı gıdıyor..eger cogul gebelık varsada olabılır..degerlerın degısmesı...

suan sana ne desem bos..cunku 1 ay once bende yasadım..
eger kotu bırseyde olursa ozuleceksın aklına gelecek ama
bırde en guzel yanı hamıs kalabılıyosun demı..
ben oyle avutuyorum kendımı...

ama ben ınanıyorumkı bebegın yada bebeklerın hayırlısıyla saglıkla gelecekler:Saruboceq::Saruboceq:

Back