• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama kızlar nolur bi bakın hcg bebeğim gidiyo mu?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ismimin altındaki iletiyi değiştirdim kızıyodunuz beğendiniz mi?

ama kızlar sonuç kağıdı çıkarken yazıcıdan gözümü kapattım önce bakamadım görünce şok oldum yaaaaaaaaaa...hiiiiiiç umudum yoktu kesin 900 lü bişiler çıkar ya da düşmüştür diyodum.....

bu deneyim olsun dicem artık akşam keseyi de görürsem tabi....en azından böle bişi yaşayana moral olur....

ben didik didik arayıp bulamamıştım böle bir durum......ama şu dış gebelik olayı da bir bitse ohhhhhhhhhhhhhh dicem....

kuzummmmmmmm sana da allah yardım etsin birtanem inşallah pozitiftir sonuç...etmez miyim hiiiiiiiç.......inşallah rabbiiiiiiiiiiimmmm

senam böyle olumsuz düşüncelerle canını çok sıktın sen yok öyle herşeyi netten araştırmak yasak sana :)))inşallah akşam dahada sevinicez canım

ya kızlar ben şimdi yemek de yiyemem sevinçten.....yok keseyi görürsem internetten bişeye bakmıcam söz...

kızlar hepinize bugün biiiiiiiiir sürü rep vermek istiyorum ama hakkım kalmamışşşşş.....

ayyyyyyy içim içime sığmıyo ki....ama midem sıyrılıyo.....bakim bari.....bugüne kadar karnımda bebek olduğu fikri yok olmuştu kızlar yaaaa......

ama tekrar hoşgeldin anneciiiiiiiiiiiiiiiiimmmm..........

şükom seni de tekrar öpüyorum canıııııııııııımmm

kuzummmmmmmm sana da allah yardım etsin birtanem inşallah pozitiftir sonuç...etmez miyim hiiiiiiiç.......inşallah rabbiiiiiiiiiiimmmm

canım benim allah razı olsun senden
hadi bakalım bebişini görmen dileği ile canişkom
bak gör sana el sallıycak anne ben burdayım seni bırakmadım diye o.k

inşallah kuzummmmm.....inşallah yarın sen de pozitif sonuç alacaksın....ama neden aynı gün vermiyolar ki....ben hep aynı gün alıyorum

sena kacta gideceksin keseyi gormeye yaa nie hemen gitmiyorsun. gor de rahatla die diom ben senden korkuom gulum on dakkaya baslarsin yeni bir karamsarlik bulmaya!!!!!!!!!!!!!!
isim alti basligini sil sana dedik dun kac kisi; inat ettin silmedin bundan sonra sen bizi dinlemeden karamsarlik yap ucaga binip gelicem usenmeden.
ay cok sukur senacim ne olur rahatla artik mahvettin kendini ondan saat bile beklemeden keseyi gor istiyorum. senin resimdeki gb bir kuzun olsun Insallah canim.

inşallah kuzummmmm.....inşallah yarın sen de pozitif sonuç alacaksın....ama neden aynı gün vermiyolar ki....ben hep aynı gün alıyorum

canım doğumevinde yaptırdım ya ondan çok yoğun oluyolar ya ondan heralde. özel bir yerde yaptırsaydım çabuk alırdım ama öle işte.

ya sana bişi sorucam senacım sen daha önce hiç çatlatma iğnesi oldun mu? olduysan iğneden kaç gün sonra adet oldun?

şimdi ben 9 martta iğne vuruldum 10 martta aşılama oldum. normalde benim adetim 1 gün gecikmiş oluyo demi bugünle beraber. yoksa adetimi bugünmü beklemeliyim.
yani yanlış bilmiyosam çatlatma iğnesinden 14 gün sonra adet oluyosun eğer doğru
biliyosam benim 1 günlük gecikmem var ve 7,8 aydır hiç gecikmem olmadı hatta bir gün öncesinden lekelenme tarzı bişi olurdum sonra adetim gelirdi.
şimdi öle bişide yok şuan ay ümitlenebilirmiyim ki yaaaaaaa

Back