• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama kızlar nolur bi bakın hcg bebeğim gidiyo mu?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım inşalla bir mucize olur da dediğin gibi olur.......

senacım bak gör güzel olucak bitanem herşey bak rüyanda da görmüşsün hiç bişey olmayacak tatlımmm dualarım seninle bol bol dua ediyorum ama seninde pozitif düşünmen lazım bitanem bu kadar üzersen kendini bebiş de üzülür tatlımm

ceyalnım halimi bir görsen bu 4-5 günde çöktüm saçlarıma beyaz düşerse şaşırmam.........
allah yaşatmasın canım ama yaşamayan bilemez ki bunu.:(((((((

canım ya bu doktorlara bazen çok kızıyorum ben ilk gittiğimde dedim ya 7.14 dü doktorun biri hamilesin diğeri değilsin dedi ikiside aynı odada ne dediklerini bilmiyor başka bi doktora gösterdim oda değilsin diyip ilaç yazmaya kalktı dedim napıyosunuz siz biri öle diyo biri böle siz ilaç veriyorsunuz tekrar tahlil istedi ben öyle diyince ve sonuç ortada hamileydim tabiiki eğer ben sessiz kalsaydım o ilaçlar belkide bebeğimi kaybettirecekti bana lütfen içini ferah tut bak sonra üzüntüden kötü bir sonuç aldığını öğrenirsen bu kez daha çok üzülürsün sen sabırlı bir şekilde kontrolünü bekle

senacım tatlım tahmin edebiliyorum güzelim ne halde olduğunu ama şuan olumlu düşünmek ve dua etmekten başka bi şansımız yokki inşallah rabbim yüzüne gülecek bitanemmm

evet ama hala hamilelik belirtilerini dolu dolu yaşarken haftaya olacakları düşünmek mahvediyor beni..

ali' mother senin değerin güzel yükseşmiş ama birtanem...benim aralılara baksana çok yavaş...

ama sen 2 gün aralarla yaptırmışsın cnm benimki 1 hafta sonraki değerdi yinede sen içini ferah tutmaya çalış Allah yardımcın olsun

sağolasın arkadaşım umarım sizler haklı çıkarsınız.......

yabangülüm yazar mısın bana nasıldı değerlerin nolur?

canım ben bulamıyorum bademi benimle iletişim kurmasını sağlar mısın......
ya da onun mesajının olduğu bir link versen..

Back