• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama kızlar nolur bi bakın hcg bebeğim gidiyo mu?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yabangülüm galiba o bebeklerini kaybetmiş yaaaaaa......3 aydır girmemiş siteye....

arkadaşlar aşılamadan sonraki beta hcg değerlerim

14. gün : 266.5
16.gün :477.2
18.gün :688.3

doktor dğerlerin geç yükseliyo bir sorun var diyo.....bu şekilde ilerlerse sağlıklı bir hamilelik olma olasılığı çok düşük diyor..........mahvoldum kızlar doktorun karşısında yere yığılmamak için zor tuttu kendimi.pazartesi tekrar istedi hcg....ağlamaktan öldüm nolur sizin değerlerinizde böle yavaş yükselip birden artan oldu mu?nolur söleyin çok bekledim zaten kızlar çoooook.....senağlama
şu an herşey bomboş gözümde yemek içmek yaşamak.............
doktor 1500 olmadan değerin dış gebelik mi değil mi onu da göremeyiz dedi.....bir de dış gebelikse allahım yardım et yarabbim.....nolur değerlerinizi yazın bana........

senam şimdi gördüm mesajını bak canım benim beni hatırlıosun di mi bir gün ben de anne olucağım topiğinden canım

ilk olarak değerler rin iki günde bir ikiye katlaması lazım doktor neye dayanarak değerlerine düşük dedi değerlerin zaten ikiye katlamış

acaba düşük demesinin nedeni 14. günün değerini düşük bulması mı ki eğer öyleyse bile başka bi arkadaşımızın yazdığı gibi bhcg hormonu gebeliğin başlangıcında düşükle başlamış olabilir ama bak yükselmiş ve iki günde bir ikiye katlamaya devam edio

kardelenim canım benim 2 ye katlamıyo ki bi baksana hesapla ikiye katlasaydı 2. 500ün üstünde olması lazımdı sonuncusu da 1000lerde olması lazımdı.....

katlanmasına gerek yok benım bıldıgım...

takma kafana.. azalmasın. bak benım her gun gıttıkce azalıyordu.. ve bır hafta sonra kaybettım..

azalırsa düsük olur bhgnın artması yeterlı dıye bılıyorum.. ama hersey kafada bıtıyor bunu unutma.. guveneceksın kı sana daha sıkı tutunsunlar.

bırde aklıma gelmişken, benım bır hastanede yaptırdıgım test sonucuyla baska hastaned yaptırdıgım sonuç bırbırıyle alakasızdı..
üniversıte hastanesıne tekrar yaptırdım..
sonuçlarda bazen şasırtabılıyor.. ama azalmadıgına göre sorun yok canım..

kardelenim canım benim 2 ye katlamıyo ki bi baksana hesapla ikiye katlasaydı 2. 500ün üstünde olması lazımdı sonuncusu da 1000lerde olması lazımdı.....

benim değerlerimde böyleydi hemen hemen canım günde diiil 2 günde ikiye katlamış işte son değerin yuvarlak olarak 700 diil 800 kusur olması gerekiodu ama düşük diiil bak hayatım annem laborant benim az önce ona da telefon açtım acaba ben mi yanlış katladım diie dediklerini yazıyorum aynen evet ikiye katlamış ama tam diil biraz yavaş gelişio ama beslenmesine dikkat etsin dedi doktoruna katılmıyoruz ikimizde bence içini ferah tut tamam mı daha da yükselicek hamilesin var mı ötesi bebeğinde seninle işte iii beslen sakın ama sakın üzülme durumun kesinlikle kötü diiil

canım bak bende hamile kaldım ve düşürdüm allah isterse oluyor isyan etme kızma nolur allaha dua et bak hamile kalmışsın bu bile çok güsel bir gelişme moralini bozarsan daha kötü olur biliyorum çok zor ama positif ol ağlama bekliycez başka çaresi yok ben 3 hafta bekledim ilk zamanlar kötüydüm anma sonbra kendimi toparladım güçlü ol bu yaşadığını her her dört kadından biri yaşıyor bunu ailenlede paylaşmalısın bu çok normal sabırlı ol ve allaha dua et bunu yaşayan tekrar söylüyorum birçok arkadaşımız var biride benim güçlü ol ağlama ve üzülme inşallah bişicik olmas herşey yolunda gider kötü birşey olursada allahın takdiri tamam mı canım çok kısa zamanda gene hamile kalırsın sevgiyle kal dualarım seninle

benim değerlerimde böyleydi hemen hemen canım günde diiil 2 günde ikiye katlamış işte son değerin yuvarlak olarak 700 diil 800 kusur olması gerekiodu ama düşük diiil bak hayatım annem laborant benim az önce ona da telefon açtım acaba ben mi yanlış katladım diie dediklerini yazıyorum aynen evet ikiye katlamış ama tam diil biraz yavaş gelişio ama beslenmesine dikkat etsin dedi doktoruna katılmıyoruz ikimizde bence içini ferah tut tamam mı daha da yükselicek hamilesin var mı ötesi bebeğinde seninle işte iii beslen sakın ama sakın üzülme durumun kesinlikle kötü diiil

senam nerdesin canım oku yazdıklarımı tamam mı kaydirigubbakcemile

kardelenim canıııııııım inşallah canım inşallah dedğin gibi olur birtanem çünkü ağlamaktan bittim artık ben ben değilim inan şeklim değişti.....azıcık da olsun umut oldu bu yorumunuz bana......sonu aksi olsa da allah bi kere razı olsun.......

figenkcim sana da çok geçmiş olsun tesellin için sağol canım...

çedenem sağol birtanem sen de allah razı olsun .........

senacım dünden beri okuyorum seni yazmak istemiyorum ama okadar üzülüyorsunki haklı olarak ama yapma canım ne olur üzme bukadar mahvolma nedenini yazıcam ama sakın etkilenme aynısı olacak diye bişey yok.

2 senedir bebeğim olmuyor.hiçbir problem yok.rahim filmim bile çekildi tertemiz çıktı.17 şubatta hamile olduğumu öğrendim değer 102 idi. şimdi sana diğer değerlerimi yazıyorum 2 gün ara ile. 407 sonra 432 sonra 738 sonra 1149.
şimdi arada az ilerleyip sonra yükselmeye başlayan değeri görünce dr dediğini söylüyorum
* Dış gebelik olabilir
* düşük oluyor olabilir
* ikiz gebelik iken biri sonlandıysa değer bu şekilde ilerler bekleyelim dedi.
çünkü değer 1000 olmadan dr keseyi göremiyordu
.
Senin gibi kahroldum bu durumu beklemeyi Rabbim kimseye yaşatmasın ve hayırlısı ile sonuçlandırsın ama ben kahroldum bittim kahroldum.Yaşasın diye dua ettim.Keşke etmeseydim iki gün sonra değer 1149 olup bebeği sağ tüpümde görünce dış gebelik olduğu kesinleşti.
busefer kendiliğinden düşsün diye dua ettim bebeğim için. Ama terketmedi beni ve büyümeye devam edince iç kanama riskim çoğaldı. Apar topar ameliyata alındım ve sağ tüpüm alındı.
Şimdi bu demek değilki aynı durum sakın böyle düşünme.sadece Allaha dua et ve hayırlısını beni sağlığımdan etmeden hangisi olacaksa o olsun Rabbim sana emanetim de ve bu iki günü güzel düşünerek kocacığınla gez toz.
Leken geliyormu merak ettim bişey yazmamışsın.Benim kahverengi lekem ve ağrım çoktu buda bir bilgi.
Sakn kendini üzme bitanem benim seni çok iyi anlıyorum.Kendine iyi bak o bebek sende bunu unutma ve kucağına alacaksın içime doğuyor.Çünkü benimkinin dış gebelik olduğu içime doğduydu.öpüyorum seni

Son düzenleme:
canikom ya değerlerine tekrar baktım daha önce hesaplayarak bakmamıştım.Bu değerler çok kötü değilki.hatta yaşadıkların ( çaresiz beta hcg beklemek) yaşadıklarım olduğundan eşime bile söyledim. hesapladık dr bize %70 % 80 değerlerin artması gerekiyor demişti.senin değerler son olan biraz düşük çok değil.yani 750 nin biraz üstü olması gerekiyor ama buda sorun değil. Neolur hayırlısı diye dua et yavrum ya.Bende inan sana çok edicem.Rabbim yüzünü hep güldürsün inşallah

ilk değerim en üstteki canım zaten...266.5 yani
ama ben aşılama ile hamile kaldım bu arada

ya aşılama olduğunu sölesene benim dayımın kızıda aynı seninki gibi oldu

doktorun hcg yi kontol etmesi çok normal aşılama ile olan bebeklerde sanırım böle oluyo dayımın kızındanda her hafta istiyodu

onun çocuğu sapasağlam doğdu bak korkma sakın

umutvar birtanem inşallah benimki öle değildir ama nedense ben de hep dış gebelik olacak gibi ağlıyorum sanki doktor dış gebelik bu demiş ve olay bitmiş gibi geliyo....dah önce de yazmıştım başka bri yerde rüyamda bri duvardan tam aşağı düşerken bir amca elimden tutup çekiyodu açıkcası kafam karışmıştı bu rüyadan inşallah oradaki gibi arbbim son anda yüzümü güldürür ve kurtuşur yavrum....
bu arada lekelenmem hiç yok ağrım var ama ağrım taaa aşılama olmamdan 4 gün sonra başlamıştı yavaş yavaş sonra şiddetlendi sonra seyrekleşti.....şu anda da ara ara oluyo ama genellikle sabahları gecelri uykudan kalkınca oluyo galiba karnıma yaptığım basınçtan ama doktorum o ağrılaar dha önce şöle demişti polikistik olduğun için şu an kırılan yumuratlarının içine su doluyo ve o ağrı yapıyo daha da artar demişti .ama o zaman daha ilk kanımı vermiştim ve sonuç çok güzel demişti doktor şimdi değerler böle yavaş ilerleyince aklıma o kötü ihtimal geliyo

canım ya her zaman ikye katlayacak diye birşey yok...benim hamileliğimde de her zaman ikiye katlamamıştı .....lütfen kendini ve bebeğini üzme...

Back