Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yabangülüm galiba o bebeklerini kaybetmiş yaaaaaa......3 aydır girmemiş siteye....
arkadaşlar aşılamadan sonraki beta hcg değerlerim
14. gün : 266.5
16.gün :477.2
18.gün :688.3
doktor dğerlerin geç yükseliyo bir sorun var diyo.....bu şekilde ilerlerse sağlıklı bir hamilelik olma olasılığı çok düşük diyor..........mahvoldum kızlar doktorun karşısında yere yığılmamak için zor tuttu kendimi.pazartesi tekrar istedi hcg....ağlamaktan öldüm nolur sizin değerlerinizde böle yavaş yükselip birden artan oldu mu?nolur söleyin çok bekledim zaten kızlar çoooook.....senağlama
şu an herşey bomboş gözümde yemek içmek yaşamak.............
doktor 1500 olmadan değerin dış gebelik mi değil mi onu da göremeyiz dedi.....bir de dış gebelikse allahım yardım et yarabbim.....nolur değerlerinizi yazın bana........
kardelenim canım benim 2 ye katlamıyo ki bi baksana hesapla ikiye katlasaydı 2. 500ün üstünde olması lazımdı sonuncusu da 1000lerde olması lazımdı.....
14. gün : 266.5
16.gün :477.2
18.gün :688.3
benim değerlerimde böyleydi hemen hemen canım günde diiil 2 günde ikiye katlamış işte son değerin yuvarlak olarak 700 diil 800 kusur olması gerekiodu ama düşük diiil bak hayatım annem laborant benim az önce ona da telefon açtım acaba ben mi yanlış katladım diie dediklerini yazıyorum aynen evet ikiye katlamış ama tam diil biraz yavaş gelişio ama beslenmesine dikkat etsin dedi doktoruna katılmıyoruz ikimizde bence içini ferah tut tamam mı daha da yükselicek hamilesin var mı ötesi bebeğinde seninle işte iii beslen sakın ama sakın üzülme durumun kesinlikle kötü diiil
ilk değerim en üstteki canım zaten...266.5 yani
ama ben aşılama ile hamile kaldım bu arada