• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama kızlar nolur bi bakın hcg bebeğim gidiyo mu?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canlarım inanmıyorum değerim 2069 olmuş yaaaaaaaaa.............hepinizi çoooooooook seviyorum...akşam keseye bakacaz vajinadan onu da görürsek çok rahtlıcaz...doktor güzel yükselmiş dediiiiiiiiiiiii.................:1shok:

Çok sevindim,harika...Allah gönlüne göre versin canım...keseyide görürsün dilerim ki bu değerle kesin görürsün... :-)

canlarım inanmıyorum değerim 2069 olmuş yaaaaaaaaa.............hepinizi çoooooooook seviyorum...akşam keseye bakacaz vajinadan onu da görürsek çok rahtlıcaz...doktor güzel yükselmiş dediiiiiiiiiiiii.................:1shok:

kız kurban olurum sana çok üzdün bizi şeker.
bu arada bende kan verdim yarın öğrenicem sonucu senacım duanı eksik etme olurmu arkadaşım.

senam bitanemsin ya nasıl sevindim rahatladım bi bilsen çok şükür bide keseyi gördükmü tamamdır bu işşş

senam bitanemsin ya nasıl sevindim rahatladım bi bilsen çok şükür bide keseyi gördükmü tamamdır bu işşş

yyaa gördün mü annesi
neymiş sena
umutsuz olmak yok
yasak sana yasak koydum
hayırlı olsun
sağlıkla al kucağına inşallah:Saruboceq:

ademel.....kuzummm.....rapunzell....sefamolsun.....canlarıııııııııııııııım hepiniz sağolun allag herşeyi gönlünüze göre versin....umarım bütün istedikleriniz olur hayatta.........
ama şimdide dua edin akşam keseyi görelim:utangac:

ademel.....kuzummm.....rapunzell....sefamolsun.....canlarıııııııııııııııım hepiniz sağolun allag herşeyi gönlünüze göre versin....umarım bütün istedikleriniz olur hayatta.........inşallaaaaaaaahhh
ama şimdide dua edin akşam keseyi görelim:utangac:

inşallah senam onu da görceksin akşama ve burda hep beraber halay çekicez bak bunca insan dua ediyoruz sana allahım dualarımızı kabul etsin inşallah canımsın yaaa

senam içim o kadar rahatladı ki anltamam canım çokkk sevindim inşallah keseyide görücez akşam:Saruboceq:

senam canım benim öyle sevindimki gözün aydın kuşum allahım akşamda keseyi görmeyi nasip etsin hep dua ettim senin için şimdide edicem ve inşallahda görüceksin rabbim sağlıkla bebeğini kucaklamayı nasip etsin valla çok merak ettim şimdide tüylerim diken diken oldu kuşum

halisna...makbuşum....ebararım canalrım sağolun yaaaa...iyi ki varsınız eşime anlatamadığım herşeyi...içimi kemiren herşeyi anlattım size ...siz de dinlediniz sağolun

sende sağol bitanem biz ne diye burdayız zannediyosun hepimiz bir olup birbirimizin dertlerine çare olmaya çalışıyoruz iyiki kkdayım iyiki tanıdım sizi

ceylanım canım arkadaşım inaşallah halay çekeriz akşamm.........

canımsın senam biz niye varız böyle şeyler hepimizin başından geçti seni çoook iyi anlıyorum rabbim inşallah birdaha böyle şeyler yaşatmasın hiçbirimize

makbuşum canımsın benim bir de dış gebelik olmadığı akşam kesinleşirse inan dünyalar benim olacak....

Back